Şimdi Ara

2011 Ford Fiesta nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model Ford Fiesta benzinli&lpgli nasıl bir araçtır. Yakıt tüketimi nasıldır. Km de yakıt tüketimi hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

• Bende fiesta van düşünüyorum bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa seviniirm
  • Motorunu belirtmemişsiniz 1.25 mi 1.4 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Motorunu belirtmemişsiniz 1.25 mi 1.4 mü ?

1.4
  • Bütçenizi bilmiyorum ancak yeni kasa makyajlı fiestalara bakmanızı öneririm.1.0 ecoboost motor 1.4 motora göre daha yüksek performanslı olduğu kesin,yakıt konusunda da agresif kullanmadığınız sürece yakın değerler oluşacaktır,tabii lpg'nin etkisi ile 1.4 belki daha az yakabilir.donanım olarak titanium x paket öneririm 1.4 motorlu olanında,ancak makyajlı kasa fiesta diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDHayranı -- 15 Şubat 2013; 14:17:57 >
  • 1.25 i söyleyebilirim.Benzin ile; uzun yolda en az 4.4 lt/100km 90 km sabit hızla ortalama 75 km hız. . 136 km lik ölçüm .genelde uzun yolda 5 lt civarı yakıyor.. şehiriçinde en az 7 en çok 8 lt. ortalama 20 km hız ile.
  • arkadaşlar selam, 10 yıllık seat ve ww kullanıcı iken hayatımın hatasını yapıp 2010 ford fiesta aldım. gerek kendim, gerekse internetteki forumlardan ford aracının bütün modellerinin sorunlu, son derece kötü işcilik ve servislern çok olumsuz davranışlarından, bunun alınabilecek en kötü araç oluğunu gördüm. bu yüzden tavsiye etmem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Bütçenizi bilmiyorum ancak yeni kasa makyajlı fiestalara bakmanızı öneririm.1.0 ecoboost motor 1.4 motora göre daha yüksek performanslı olduğu kesin,yakıt konusunda da agresif kullanmadığınız sürece yakın değerler oluşacaktır,tabii lpg'nin etkisi ile 1.4 belki daha az yakabilir.donanım olarak titanium x paket öneririm 1.4 motorlu olanında,ancak makyajlı kasa fiesta diyorum
    Evet 1.25i de tasarruflu bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDHayranı -- 15 Şubat 2013; 14:17:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.