Şimdi Ara

2011 Honda Civic fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazarlık aşamasındayım.2011 model siyah renk,full paket,elegance,hatasız,26000 km de,manuel vites,lpg yok,araçta bir kaç parça sonradan yapılmış ek donanım var.Bu araca 39000 tl verdim.Satıcı 42000 istiyor.40000 tl ye verirse alayım mı?Lütfen yardımcı olun.

• 2011 premium 22 binde 38 bine verdim...Gerisini sen hesapla...
  • Yani çok mu vermişim.sahibinden com sitesinde aynı araca 45 bin tl isteyen bile var.Anlamadım gitti bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette sazan.avi yapan çok kişi var.

Fiyat noktasında fikrim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

2011 premium 22 binde 38 bine verdim...Gerisini sen hesapla...

niye...? nesi vardı ki...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpe_diem_

internette sazan.avi yapan çok kişi var.

Fiyat noktasında fikrim yok...

birde sazan kılığına girip onları avlayanlar var
  • Birşeyi olduğundan değil ama yüksek devir de kullanamadığım ve amortisörlerin patlak gibi vurması ve de sürekli o vites değiştir zımbırtısının 1750 gibi komik bir durumda vites değiştir demesi ve arabanın titreyerek gitmesinden bıkmıştım....Daha birhayli yazarım ..Hondayı çok seviyorum ki hala seviyorum ama ileriki yıllarda dizeline bakacam...Kapalı garajım olmadığından arabamın çocuklar tarafından sürekli oynanması gibi nedenleri de ekleyince garajlı bir ev alana kadar HONDA olayını kapattım.....
  • 2010 elegance 40 dan aşşağı pek bulunmuyor.Hatasız 50 bin gibi düşünürsek.

2011 lerde 41 42 ne tutarsa bu araçlar real rakamlar gibi duruyor.

He bu arada 45 46 isteyen uçuklarda yok değil.

Birde i memurdan olayında hastayım.Bir tane memurda uygun yada eder değerinde araba görmedim.Hep 2-3 bin lira yukarıda.Memur un malı da parasıda sterlin.Biz ağaçtan topluyoruz sanki...
  • Memur fakir olduğu için arabayı fazla kullanıp yıpratmaz, o yüzden kıymetli
  • Evet maalesef öyle....
  • Ne temiz arabalar var.Bence memur psikoloji sadece

Öylesinin malı da gözünde kalır. Hayrini görsün aman.

Tüm memurlar üstüne de alınmasın aman ha

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Ne temiz arabalar var.Bence memur psikoloji sadece

Öylesinin malı da gözünde kalır. Hayrini görsün aman.

Tüm memurlar üstüne de alınmasın aman ha

memurun iş hayatından dolayıdır. sabah işe gider, akşam işten gelir. araba her işe koşulmaz. genelde yıllık yapılan km de azdır. Tabii bu normal bir büro memuru için böyledir. Bir üniversite hocası, doktor, avukat arabası için memur arabası denmesinin mantığı zaten yoktur.
  • Temiz arabanın her zaman ederi 1-2liraz fazla olabilir.

Fakat memur arabası isminden yapıyor sanıyorlar.

Neyse mevzuyu uzatmıyım.

Herkes malının hayrını görsün

• bende memurum ama bu memur lafına acayip gıcık oluyorum, memurlarada gıcığım
  • Ben de......Arabadan çok bence satan kişi önemlidir ... Ben ilkönce satan kişi hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırım....Hatta birine ne iş yapıyorsunuz dediğim de konuyla alakası olmadığını düşünüyorum demişti....Ben de hadi p....venkseniz demiştim adam çok bozulmuştu...Tabii arabasını almadım.....Memur falan hikaye ben,im bir sürü öğretmen arkadaşım var ne bakımını, ne yağını, ne suyunu bilirler....EEEEEEeeee hani memurdu hani öğretmendi....Azcık araç konusunda bilgili ve de ilgili olacak ben onu bilir onu söylerim....Hatta 2001 vtec hondayı aldığımda aracın resimleri yoktu, abi araba vtec mi dediğimde ; o ne ki ben bilmem tekini tükünü dedi adam...Bende aşağı in kaputu aç motor üstünde yazar demiştim de adam inip baktı geldi..Evet motor üstünde yazıyor dedi....Daha neler neler.....

• BİR ÖĞRETMEN TOYOTASINI SATARKEN ACAYİP GICIK Bİ İLAN VERMİŞTİ BURADA TEŞHİR ETMİŞTİM HATIRLIYORMUSUN

http://www.sahibinden.c...gant-at-123966330/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 30 Temmuz 2013; 17:28:30 >
  • Aynen..Unutmak mümkün mü o ilanı....Öğrencilere acıyorum onun.....
  • zaten herif madara olmuş ilanı kaldırmış adi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.