Şimdi Ara

2011 Jetta ile İlgili Herşey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir 2011 Jetta 1.6 TDI Highline almayı düşünüyorum. Bu araba ile ilgili çok fazla bilgi yok elimde, malum henüz bayilerde bile inceleme şansım olmadı. O yüzden bu araçla ilgili birşeyler okuyan, duyan, gören vs.. herkesin fikirlerine ihtiyacım var. Beni mkafamı kurcalayanlar ise;

1) Yıl ortasına doğru fiyat düşer diyorlar. Böyle bir ihtimal var mı?

2-) Donanım olarak bazı güncellemeler olur, ilk gelen partiden araba alınmaz diyorlar? Bana pek mantıklı gelmedi.

3) DSG almalı mıyım? 3500 tl fark var, Golf'te bu fark 6000 tl'ye akın? Bu da ayrı bir soru işareti.

4) Şeker Beyazı düşünüyorum, iç döşemeyi de bej alsam boğar mı? Bu şekilde Vw araç kullanan var mı? Nasıl durur iç-dış beyaz-beyaz?

5) % 2,5'lik bir indirim iyi mi? 56000 tl'lik modeli 54500'e falan iniyorlar.

6) Bu fiyata şu araba, bu araba polemiklerine girmeyelim, bu konu uzadıkça uzar. Ancak Yeni Passat 1.6 TDI Comfortline Variant ( 62.600 TL) aklımı kurcalıyor. İkinci eli düşündürüyor?

7)Bu araçla ilgili her yoruma ihtiyacım var, yazan herkese şimdiden teşekkürler.

• dizel şart mı?

1.6 TDI motordan 1.4 TSI motora geçmiş birisi olarak o kadar para vereceksen şayet

1.4 TSI Bluemotion Passat Comfortline al .. olayı bitir..

sebep... dizel motor TSI'ye göre çok zayıf ve gürültülü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.