Şimdi Ara

2011 Model 1.4 D-4D mmt sanzımanlı toyota corolla comfort extra ne eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 Model 1.4 D-4D mmt sanzımanlı toyota corolla comfort extra 69.000 km de sizce

ne kadar eder. Araca yarın bakmaya gidicem.

Şimdiden teşekkürler.

• 2010 model 58 bindeki aynı aracıma 41 vermişti toyota bayisi , zamlar gelmeden önce tabi şuan belki 1-2 daha fazla eder . sizden ne fiyat istediler
  • o şanzumanla 5 para etmez
  • 43.500 TL istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellagioo

o şanzumanla 5 para etmez

Aynen katılıyorum
  • Arkadaşlar ben mmt şanzıman kaç para eder diye sormadım sorum yanlış anlaşıldı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighate34

Arkadaşlar ben mmt şanzıman kaç para eder diye sormadım sorum yanlış anlaşıldı sanırım.

Sadece sorulara yanıt verme zorunluluğu arıyorsanız yanlış forumdasınız. Size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Aracı almaktan vaz geçin diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Ne alıyım kardeşim dsg şanzımanlı bir araçmı, ben aracı alıcam konuyu okuduysan kaç para veriyim diye sordum.

Şanzımanı iyi biliyorum aracın fiyat aralığını bilmiyorum. Ayrıca soru sormamın sebebi bana yardımcı olacak cevap aramak

forumlar bunun için değilmi zaten. Ben ayrıca kimseye hakaret etmedim yada fanatiklik yapmadım.Siz sitenin sahibiyseniz.

Konumu geri alabilirim.
  • Piyasaya göre 42 bin lira eder de bence en fazla ederi 40 bin lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighate34

Ne alıyım kardeşim dsg şanzımanlı bir araçmı, ben aracı alıcam konuyu okuduysan kaç para veriyim diye sordum.

Şanzımanı iyi biliyorum aracın fiyat aralığını bilmiyorum. Ayrıca soru sormamın sebebi bana yardımcı olacak cevap aramak

forumlar bunun için değilmi zaten. Ben ayrıca kimseye hakaret etmedim yada fanatiklik yapmadım.Siz sitenin sahibiyseniz.

Konumu geri alabilirim.

Tebrikler,

Yorumlarınıza katılıyorum.
  • Foruma kalsa herkes tam otomatik honda ya da zf şanzımanlı araç almalı ama öyle olmuyor gerçek hayatta. foruma göre dsg, mmt, mcp, easytronic, ishift, autor vs çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 7 Mart 2014; 18:48:03 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Sonuçta kötü bile olsa (ki bence kullanımla alakalı) araştırdığım kadarıyla

mmt şanzıman benim işimi görür. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Şimdi neden mmt diye soranlar olabilir.

Yıllardır toyota kullandım bir sorunla karşılaşmadım sırf şanzımanından memnun olunmadığından dolayı

bu görüşümden vazmıgeçeyim. Fanatikçilik değil kimse yanlış anlamasın herkesin görüşüne saygılıyım

ama bana aracı alma, forumda böyle konuşma, denmesinin mantığını çözemiyorum. Benimde gönlüm tam

otomatik şanzımandan yana fakat benzin fiyatlarını görünce şanzımanın dağılmasını beklemek dağa mantıklı

gibi..(Saygısızlıksa affola)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellagioo

o şanzumanla 5 para etmez

Bunu yazmaya gelmiştim..
    Israrciysaniz bayagi bir boyun kası yaptirir mmt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes yanlış bilgi paylaşımında bulunmuş sanırım. o arabanın şanzımanı gayet iyidir. ama o şanzıman mmt değildir...
  • Kol ve bacak kası yaptık bu zamana kadar birazda

boyun kası yapalım.

• Ben katılıyorum yorumumu şu an aktif olarak mmt toyota sahibi olduğum için yazmıştım. Pişman olursunuz bence yanaşmayın derim. Her bakımda kalibrasyon, yokuşlarda geri kaçırma, yokuş tırmanırken vites arttırma, silkeleme vs. abuk sabuk bir sürü problemi var. Bizler yandık başkaları yanmasın. Gidin edc renault alın...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayri77

herkes yanlış bilgi paylaşımında bulunmuş sanırım. o arabanın şanzımanı gayet iyidir. ama o şanzıman mmt değildir...

Benzinliler tam otomatiktir dizeller mmt dir

• aynısı var bende 2011 dizel otomatik comfort extra. donanım fena değil ancak şanzıman arkadaşların dediği gibi tam bir fiyasko. bu nedenle benzinli almanızı öneririm benzinliler tam otomatiktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.