Şimdi Ara

2011 model 184 ps E90 kasa 3.20d almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttigim gibi 2011 model E90 kasa 3.20d almak istiyorum Bana bu aracın donanımları hakkında bilgi verirmisiniz? M paket MSPORT paket farkları? M paketi normallerinin nasi ayırıriz farkları nedir? Bu aracı alırken neye dikkat etmeliyiz? Yakıt? Servis kaç bin kmde? Bu araç fiyatlari (sunrooflu navigasyonu bluetooth deri döşeme m sport 90 bin km ) kaç tl eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

Başlıkta belirttigim gibi 2011 model E90 kasa 3.20d almak istiyorum Bana bu aracın donanımları hakkında bilgi verirmisiniz? M paket MSPORT paket farkları? M paketi normallerinin nasi ayırıriz farkları nedir? Bu aracı alırken neye dikkat etmeliyiz? Yakıt? Servis kaç bin kmde? Bu araç fiyatlari (sunrooflu navigasyonu bluetooth deri döşeme m sport 90 bin km ) kaç tl eder?

gerçek m paket; baldır destekli, elektrik ayarlı yanal desteği olan spor koltuk ve de siyah iç tavan döşemesi içerir. İç tavan kumaşı bej olan m paket araç olmaz. Diğer dış özellikler ve M direksiyon falan sonradan yaptırılır da bu dediklerimin çakmasını yaptıran yoktur. Linklerden biri gerçek diğeri yalandan M paket.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-sport-beyaz-ici-bej-navigasyon-bluetooth-3.20d-daha-75%2C000km-235255405/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-320d-184hp-m-sport-paket-plus-sunroof-plus-dijital-klima-182820260/detay

2011 ortasından itibaren navi standart oldu kasa bittiği için. O sene biliyorsunuz ağustostan sonra çıkan araçlar 2012 model idi. Dolayısıyla 2011 çıkışlı 2012 model araçlar da mevcut.

ekleme: yalandan M paket dediğim donanım "sport plus"tır, yine fabrika çıkışlıdır, dış görünüm ve direksiyonu M'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 11 Ekim 2015; 19:38:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• M paket yalancı dediğin ilk ilan sanırım .. peki m paketin bu saydıkların dışında üstünlüğü varmi .. açıkçası ben navi sunroof Xenon içi bej olsun derdindeyim .tavanın siyah olması cok hoş değil bence. Sence ilk ilanın fiyatı nasıl ?

• evet beyaz içi bej sevenler var tabii, güzel duruyor. Dediğiniz özellikler önemliyse 2011 ya da 2012 sport plus'lar size uygun olur. M paketler genelde M süspansiyon gelmiyor TR'ye, o yüzden görmediğiniz kısımlarda bir avantajı yok, ama özel olarak isteyip de getirten varsa güzel araç olabilir, hem daha alçak hem de spor süsp olur. Tabii tercih meselesi, çünkü zaten sert sayılabilecek bir araç, daha sertine gerek var mı tartışılır.

Fiyatlar hakkında bir yorumda bulunmayayım çünkü bildiğim bir konu değil. Yalnız N47 motorlarda (yani 2 litre dizeller), zaman zinciri sorunu vardır. Kilometreli araç alacaksanız dikkat edin. İngilizce olarak timing chain problem şeklinde de araştırabilirsiniz. Sesi bilen bir usta size direkt söyler zaten durumu. 184 motorlarda daha az ama yine de risk var.
  • Senin vana gönderdiğin ilk ilandan araç hoşuma gitti 76 bin km
    . Zaman zinciri nedir? Kaç binde değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

Senin vana gönderdiğin ilk ilandan araç hoşuma gitti 76 bin km
    . Zaman zinciri nedir? Kaç binde değişir

50 binde sorun yaşayan da var, 150bine kadar yaşamayan da.

Motorun biraz içlerinde bir parça, dolayısıyla işçiliği fazla. Değişimi yapılmaz da kendi dağılırsa motora ciddi hasar verme ihtimali var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.