Biliyorsunuz 2011 model olarak tescil edilen araçlar için süreç 2 Ağustos'ta başladı. Ben de bekleyenlerdenim. Araç bayide hazır beklemesine rağmen bayi henüz tescil işlemlerinin tamamlanmadığını belirtti. Yoğunluk mu var, başka bir sorun mu var, ne zaman teslim alacağız belirsiz, bilgi de alamıyoruz.
2011 model araç bekleyenler ve tescil işlemleri tamamlananlar bu başlıkta paylaşırsa bekleyen herkes için en azından bir teselli olacaktır.
beklemeye devam...
ankara dayım ve aracı yarın teslim almayı bekliyorum ama bakalım nasıl olucak...
quote:
Orijinalden alıntı: realistspary
beklemeye devam...
ankara dayım ve aracı yarın teslim almayı bekliyorum ama bakalım nasıl olucak...
Ben de Ankara'dayım. Bekle bekle bir hal olduk. 4 iş gününde hallolmaması bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben bu haftadan da umudumu kaybettim. Sanırım ancak haftaya teslim alabiliriz. Elimdeki aracı sattığımdan hem arabasızlık zor, hem de yeni aracına kavuşacağım diye insan hevesleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: me9830
quote:
Orijinalden alıntı: realistspary
beklemeye devam...
Ben de Ankara'dayım. Bekle bekle bir hal olduk. 4 iş gününde hallolmaması bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben bu haftadan da umudumu kaybettim. Sanırım ancak haftaya teslim alabiliriz. Elimdeki aracı sattığımdan hem arabasızlık zor, hem de yeni aracına kavuşacağım diye insan hevesleniyor.
aynen hocam ancak haftaya alırız. emniyette 7 bin dosya varmış. o yüzden karamsarım ben...
Bugün aldım plakayı.
quote:
Orijinalden alıntı: EnDiViT
Bugün aldım plakayı.
Hangi şehirden?
Salı günü 2 de teslim aldım aracımı, Avcılar Sonkar (istanbul)
Sorun Ankara'da anlaşıldığı kadarıyla. İstanbul'un gözünü seveyim. Hep dinamik, hep sonuç odaklı.
tramerde plaka adıma görünüyor ama aracı henüz teslim alamadım. inşallah yarın teslim alırım ben de
quote:
Orijinalden alıntı: dr.alphi
tramerde plaka adıma görünüyor ama aracı henüz teslim alamadım. inşallah yarın teslim alırım ben de
Trafik sigortası sorgulamadan mı baktınız?
quote:
Orijinalden alıntı: me9830
Sorun Ankara'da anlaşıldığı kadarıyla. İstanbul'un gözünü seveyim. Hep dinamik, hep sonuç odaklı.
Herzaman için geçerli değil bu. Yani şöyleki İstanbuldaki bir tanıdığım ve ben bundan 2 sene önce hemen hemen aynı zamanlarda ehliyet aldık. O İstanbul'dan ben Ankara'dan aldım. Ben sabah dosyamı teslim ettim akşam 16.00'da ehliyetimi aldım.O ise tam 2 hafta bekledi.
3 Ağustos'da teslim aldık (Ankara). Emniyetteki işlemleri kendimiz hallettik. Bayiye kalsa 6-7 gün diyor direk.
bende dun ıtıbarıyle aldım plakayı.benım plaka işlemlerını bayi halletti.2 gun içinde hallettiler sagolsunlar.bu arada ankaradayım bende
ARkadaşlar benim de ruhsat çıkmış bayiiden aradılar...