Şimdi Ara

2011 Opel Insignia -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, aciliyeti olmasa da aracımızı değiştirmek istiyoruz fakat sizlere bir danışmak istedim.

Şu anki mevcut aracım 2011 Jetta 1.2 trendline. Performansından memnunum açıkçası, bana hayli hayli yetiyor. Fakat sıkıldık, içinin boş olması da değiştirme sebeplerimizden biri olacak. Babamın kafasında Opel Astra almak vardı ancak sıfırları bizi aşıcak gibi. Ben de madem ikinci el alıyoruz neden insignia almıyoruz diye düşündüm. Babamda da bende de acayip bi insignia hayranlığı vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-girtlak-dolu-18-bin-km-de-insignia-turbo-cosmo-172804279/detay

Şu araç bana uygun gibi geldi, sizin düşünceleriniz nedir acaba? jettayı satıp 13 14bin koymaya değer mi sizce?

• Yılda 10000km 'yi geçmiyorsanız, LPG 'siz güzel bir seçim olur. 1.6T büyük şehir trafiğinde 10lt 'nin altına inmiyor. LPG ise bir çok yeni motor gibi bir yerden sonra çelik subap gerektiriyor, ancak motor güçlü olduğu için bu süre çok daha erken olabiliyor. Alacaksanız "Flex Ride" paketi olmasını tavsiye ederim.
  • İnsigniamız var. Ben çok seviyorum açıkçası ve uzun yıllar daha kullanmayı düşünüyoruz. Babam kullanıyor genelde. Uzun yolda gayet rahat ve performanslı. Tasarım olarak benim çok hoşuma gidiyor ancak tabiki kişisel bir olay. 1.6 T lpgli 66.000km yeni subap değiştik 1300tl tuttu. Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Bu arada kesinlikle cosmo al farları uzun far asistanı koltuk ayarları vs çok güzel özellikleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

İnsigniamız var. Ben çok seviyorum açıkçası ve uzun yıllar daha kullanmayı düşünüyoruz. Babam kullanıyor genelde. Uzun yolda gayet rahat ve performanslı. Tasarım olarak benim çok hoşuma gidiyor ancak tabiki kişisel bir olay. 1.6 T lpgli 66.000km yeni subap değiştik 1300tl tuttu. Sormak istediklerin varsa cevaplarım. Bu arada kesinlikle cosmo al farları uzun far asistanı koltuk ayarları vs çok güzel özellikleri var.

Senede 10bin maximum 15bin km yaparız. Onun da benzininin sıkıntı olmayacagını düşünüyordum aslında ama kullanıcısını bulmusken sorayım.
    180 hp 1.6 motor baya iyi duruyor fakat lpg bu gücü düşürüyor mu? Etkilemiyor diyorlar ama pek inanamıyorum açıkçası. Nasıl sizce hocam gaz-benzin çok fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cpt Cook kullanıcısına yanıt
    Ben ehliyeti yeni aldım pek anlamam da babam fark yok diyor benzinde çok hafif daha atak gibi. Genel olarak aynı yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil yağlamali lpg lerden takarsaniz kesinlikle bir performans düşüklüğü yaşamazsiniz. Insignia ile hem benzinle hem de lpg ile 240 ka vurdurmustuk ibreyi.

• 13-14 bin koymaya değmesine değerde yakıt olayını düşünmüyorsanız değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 3008 HDİ 2011 YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Opel Astra K - Peugeot 308
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok piyasasınıda bilmem ama araç donanımlı duruyor. Tercih edilebilir.

• Alacaksanız 1.4T leri tavsiye ederim.Bizde var.Yakıt olarak arabanın cüssesine göre çok az yakıyor.D sınıfı bir araç şehiriçi 8.5-9tl şehirdışı 5.5-6 lt. 1.6T ler ile şehiriçi 12-13 den aşağı binemezsiniz.Şehirdışı ise 7 civarı tüketir en az.Tek handikapı performansı olabilir.Ancak kesinlikle çekmeme gibi birşey yok.Sadece viteslerle fazla oynamak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.