Şimdi Ara

2011 Reno Symbol amfi güç kablosu yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar montajı kendim yapıyorum. Fakat aküden amfiye kırmızı kabloyu içeriye nereden sokucağımı bulamadım. Önceki arabalarımda akünün yanındaki kablolarla birlikte geçiriyordum. Symbol için delik açmamız lazım dediler fakat ben hiçbir delik açmadan halletmek istiyorum. Bunun yolu yordamı görmediğim bir boşluğu yok mudur ustalarım? Sizler nereden geçirdiniz acaba?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 11 Temmuz 2011; 14:01:48 >
  • Aynı dert bende de var. Yapmanız gereken kablonun geldiği taraftan (sürücü ya da yolcu tarafı -kablo nereden geliyorsa) o kısmın altına bakın dışarıdan. Mutlaka bir plastik tıpa göreceksiniz. O tıpa taban döşemesinin altında kaldığından döşemeyi kaldırıp kabloyu o plastik tıpayı delip sonra da silikonla su geçirmez yaparak çözebilirsiniz. Bende öyle yapacağım başka yol bulamadım.
  • ön tarafı daha incelemedim ama bagajımızda 2 tane plastik tıpa var. ön tarafta bir tıpa bulamaz isem kabloyu bi koruyucu içine koyup bagajın altından o plastik tıpalardan sokucam.
  • Kolay gelsin.
    Geçen hafta size mesaj attıktan sonra azmettim. Sürücü tarafından direksiyon altındaki kaplamaları söküp fren pedalının fren servosuna girdiği hizzadan tornavida ile zorladım. İki adet kalın kauçuk ses izolasyonu arasındaki tıpayı şans eseri söküp kabloyu motor bölümüne geçirmeyi başardım.
  • sorun yaratıcak bir işlemin oldu mu ? izalasyonun zarar görmesi su sızıntısı vs yapabilecek bir ortam oluştumu acaba? Arabanın frenine vs pedallar çalışırken kabloya zarar verebilme riski yok dimi? Aracım şuan babamla beraber tatilde geldiği gibi kabloları bende geçirmeyi deniyecem.
  • aracın kaput açma kolunun orada muhtemelen çamırluğa doğru açılan delikler vardır çamurluğun içinden rahatlıkla aküye gidebilirsin ben öle yaptım
  • aracınız ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeMoNoMaNi

aracın kaput açma kolunun orada muhtemelen çamırluğa doğru açılan delikler vardır çamurluğun içinden rahatlıkla aküye gidebilirsin ben öle yaptım

aracınız neydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail_vn

quote:

Orijinalden alıntı: NeMoNoMaNi

aracın kaput açma kolunun orada muhtemelen çamırluğa doğru açılan delikler vardır çamurluğun içinden rahatlıkla aküye gidebilirsin ben öle yaptım

aracınız neydi acaba?

citroen nemo emin ol senin aracından daha dolu boşluk olmayan araç yoktur muhtemelen atladığın bir yer vardır

• en sonunda kabloları mı geçirdim. Hiç bir yeri matkapla delmeden ön taraftan ön kaputu açan demirin oldugu yerden geçirdim.izalasyon olarakta süper oldu. başka bi yer hiç aramanıza gerek yok arkadaşlar.

amfi olarakta xetec xi 600.1 düşünüyorum bakalım.
  • delik açmana gerek yok ben symboldede yeni clio 3 dede direksiyonun altındaki sigorta kutusundan çıkan kabloları takip ettim içerden ordan sokarsın motor kısmındada kablo westinghouse un altında yada yanında bi yerden cıkacak yanlız kabloyu geçirirken eline bi şiş ak önce onu sok sonra şişin ucuna kabloyu sağlam çekilde bantla ve şişi çekince içinden geçecek bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.