Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordford50

Bu gün Lpg tam bitti,
    bp gaz dan 50 liralık aldım.
    20 km sonra rölantide devir gostergesinde titreme oldu ve motor ışığı, uyarı ışığı, vsc göstergesi felan yandı.
    Lpg ustasına gittim, bir cihaz bağladı.
    ve sorun zengin karışımlı yakıttanmış.
    hatayı sildi.
    40 liralık da başka marka lpg aldım.
    sorun gitti .
    eski aracım da da birkez başıma gelmişti.
    http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31652.0

shellden 3-4 ay önce gaz almıştım
    filtrenin de değişme zamanı geçiyordu ama sorun yoktu
    gazı aldım bi kaç gün sonra rolantide bazen gaz yememeye başladı artık gidip filtreyi değiştirdim
    sorun çözüldü içine ne katıyorlarsa
    sürekli po opet aygazdan alırım sorun yok gerçi arada bp den de alıyorum toyota karta yüzde 5 indirimi var diye

aklı kelden benzini shellden almam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 15 Ağustos 2014; 21:01:29 >

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Toyota karta bp'nin indirim yaptığınıda sayenizde öğrenmiş bulunuyorum. Sağolun, varolun Bu arada shell'den çok opetten kuşkulanmalısınız gaz konusunda. Benim eski aracımda sizin başınıza gelen şey olmuştu. Sadece opetten gaz aliyordum. Lpg'ye katkı maddesi ekliyorlardı. Şu anda nasıllar bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Toyota karta bp'nin indirim yaptığınıda sayenizde öğrenmiş bulunuyorum. Sağolun, varolun Bu arada shell'den çok opetten kuşkulanmalısınız gaz konusunda. Benim eski aracımda sizin başınıza gelen şey olmuştu. Sadece opetten gaz aliyordum. Lpg'ye katkı maddesi ekliyorlardı. Şu anda nasıllar bilmiyorum.

Bahsettiğiniz opet zengin karışımı kış aylarında kullanıyor,
    yazın katkı yok, sorun yok.

• Arkadaslar bir sorum olacak. Param 45 maksimum 46000 civarı olduğu için mecburen makyajsız Avensis alacağım. 2010 2011 Elegant extra düşünüyorum. Sormak istediğim soru makyajlı kasada olan güvenlik önlemlerinin hepsi makyajsız kasada da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: turk110

Arkadaslar bir sorum olacak. Param 45 maksimum 46000 civarı olduğu için mecburen makyajsız Avensis alacağım. 2010 2011 Elegant extra düşünüyorum. Sormak istediğim soru makyajlı kasada olan güvenlik önlemlerinin hepsi makyajsız kasada da var mı?

Evet var.

Elegant Extra makyajlı makyajsız farkları şöyle:

- Deri görünümlü koltuklar
    - Elektronik el frenine ek olarak otomatik çekme özelliği
    - Ahşap görünümlü bölgeler
    - Klima ızgaralarının etrafında krom parçalar
    - Arka kapıların içlerinden çıkan perdeler
    - Geri görüş kamerası
    - Led arka farlar
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2010-toyota-avensis-elegant-extra-171157068/detay

bu arabanın vitesi orjinal mi ?

Boş ver vitesi arabaya bak.
    e.extra 2011 den itibaren çıktı.
    o arabada anahtarsız giriş ve çalıştırma ve
    hız sabitleyici vs yok.
    o araç elegant dır . E.extra değil.
    .
    vites topuzu eskidi ise değiştirmiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 19 Ağustos 2014; 18:37:00 >

• Power7Gear kullanıcısına yanıt
    nedir?????

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

nedir?????

Makyajlı kasalarda park ettiğinizde kendiğilinden el frenini çekiyor veya çekmiyor.
    Öncekilerde mutlaka elle müdahale gerekiyor.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2010-toyota-avensis-elegant-extra-171157068/detay

Opsiyonel vites topuzu, kitapçıkta var.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    Neye göre çekiyor, eğime göre mi?
    .
    yuvarlak vites topuzu daha güzel bence.
    opsiyonlu olan tofaş vitesi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

quote:

Opsiyonel vites topuzu, kitapçıkta var.

avensis üzerinde gelmiyor ama 330tl gibi bir fiyata alınabiliyor. kodu pz430-b9178-00

• inceleme icin tesekkurler.Allah nasip ederse nende bi avesis almayi planliyorum.aslinda corollaydi ama corolla forumunda duydugum kalitesizlik ve takir tukur sesler avensise yoneltti.umarim araluk ocak gibi kampanya olur da aliriz.sık araba degistiren bi adam degilim.10 yil binerim alinca nasipse.2 ele guvenim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

inceleme icin tesekkurler.Allah nasip ederse nende bi avesis almayi planliyorum.aslinda corollaydi ama corolla forumunda duydugum kalitesizlik ve takir tukur sesler avensise yoneltti.umarim araluk ocak gibi kampanya olur da aliriz.sık araba degistiren bi adam degilim.10 yil binerim alinca nasipse.2 ele guvenim yok

biz teşekkür ederiz sık araç değiştirmem derseniz siz en doğru yoldasınız Allah gönlünüze göre versin
  • bu gün ankara'da özel bir serviste 50 bin bakımı yaptırdım

mobil tam sentetik 5-30 yağ 120 tl, polen hava filtresi +60 tl işçilik 250 tl tuttu.

Normalde 15 binde bir yaptıracaktım 1000 km yol yapacağım 2 gün sonra diye yaptırdım.Çekiş gerçekten arttı tam sentetik yağ koyunca motordan da neredeyse ses gelmiyor açık ara fark etti.Yine çekişi hakikaten etkiliyor zorda kalmazsam bakım aralıklarım 10 bin km olacak.

Aklıma takılan iki soru vardı sizleri de bilgilendirmek istedim.Ustaya sordum sağolsun cevapladı.

1-Motorda ilk çalıştırmada hafif bir şıkırtı geliyordu. ustaya sordum ilk çalışmada yağlama az olduğu içinmiş birde valvematik olduğu için valflerin açılıp kapanma sesleri haliyle yağlama az olduğu için ince bir şıkrtı geliyor ama hemen kayboluyor.Normal olduğuna sevindim.

2-Dedim benzin filtresi ne zaman değişir?
    Dedi bunlarda benzin filtresi değişmez deponun içinde dedi

Hayırlı günler...

• Ilan yok ben özellikleri yazayım 2012 model makyajlı kasa siyah 37000 de sıfır hata araçta ekstra ziebart ses yalıtımı protec boya koruma Prince lpg bulunuyor. Ne kadar eder sizce

• quote:

Ilan yok ben özellikleri yazayım 2012 model makyajlı kasa siyah 37000 de sıfır hata araçta ekstra ziebart ses yalıtımı protec boya koruma Prince lpg bulunuyor. Ne kadar eder sizce

55-56 bin civarı eder. Prince lpg maliyeti eğer silverline modeli ise şu anda 2000-2200 tl arası. Ziebart içinde 500 tl yazıyorum. Bahsettiğiniz gibi olan hatasız 2013 ler 60 bin tl ediyor ortalama. Şu anda piyasa yüksek malesef. Mayıs ayında 56000'tlye 21500 km'de elegant extra aldım ben. Fiyatlar uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 24 Ağustos 2014; 11:43:55 >
  • quote:

Ilan yok ben özellikleri yazayım 2012 model makyajlı kasa siyah 37000 de sıfır hata araçta ekstra ziebart ses yalıtımı protec boya koruma Prince lpg bulunuyor. Ne kadar eder sizce

Elegant extra ise en fazla 50.000TL verilir derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

bu gün ankara'da özel bir serviste 50 bin bakımı yaptırdım

mobil tam sentetik 5-30 yağ 120 tl, polen hava filtresi +60 tl işçilik 250 tl tuttu.

Normalde 15 binde bir yaptıracaktım 1000 km yol yapacağım 2 gün sonra diye yaptırdım.Çekiş gerçekten arttı tam sentetik yağ koyunca motordan da neredeyse ses gelmiyor açık ara fark etti.Yine çekişi hakikaten etkiliyor zorda kalmazsam bakım aralıklarım 10 bin km olacak.

Aklıma takılan iki soru vardı sizleri de bilgilendirmek istedim.Ustaya sordum sağolsun cevapladı.

1-Motorda ilk çalıştırmada hafif bir şıkırtı geliyordu. ustaya sordum ilk çalışmada yağlama az olduğu içinmiş birde valvematik olduğu için valflerin açılıp kapanma sesleri haliyle yağlama az olduğu için ince bir şıkrtı geliyor ama hemen kayboluyor.Normal olduğuna sevindim.

2-Dedim benzin filtresi ne zaman değişir?
    Dedi bunlarda benzin filtresi değişmez deponun içinde dedi

Hayırlı günler...

Bakımı nerede yaptırdınız? Mobil 5W-30 hangi seriden kullandınız?

Şıkırtı dediğiniz sesi başka bir yere de sormanızda fayda var. Size yapılan açıklama bence çok mantıklı değil. Örneğin LPG sisteminden geliyordur bu ses.

Ayrıca benzin filtresi değişmez diye bir şey yok.

Bakım aralıklarını gösteren tabloyu gönderiyorum:
    http://www.oil-club.ru/wp-content/uploads/2013/01/zamena-masla-v-akpp-avensis.pdf
    PDF'de sayfa 8'de yazana göre 80000 km veya 96 ay hangisi önce gelirse.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.