Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Makyajlı kasayı bir sıkıntısı yoksa 50000'e alamazsınız. Alırsanız 1 gün aonra üstüne en az 4 bin koyup satabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Makyajlı kasayı bir sıkıntısı yoksa 50000'e alamazsınız. Alırsanız 1 gün aonra üstüne en az 4 bin koyup satabilirsiniz

Ben bunların sifirini (2013) ya 60 ya da 62'ye bırakıyorlardı diye hatırlıyorum, üstelik bu yıl için. Siyah ve 40 bine gelmiş bir araç için söylediğim fiyatın altında da bu var.
    Tabii ki fiyat bu, herkes istediğini söyleyebilir. O yüzden çok fazla tartışmak da yersiz derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Ben bunların sifirini (2013) ya 60 ya da 62'ye bırakıyorlardı diye hatırlıyorum, üstelik bu yıl için. Siyah ve 40 bine gelmiş bir araç için söylediğim fiyatın altında da bu var.
    Tabii ki fiyat bu, herkes istediğini söyleyebilir. O yüzden çok fazla tartışmak da yersiz derim.

60 62 çok hocam, ben temmuz 2013'te 59 bine elegant extra için anlaştim bayiyle. Sonra aksilik çıktı kısmet olmadı Sonra aynı arabayı 56 bine ikinci el aldım Şu anda 59 bin veren var arabama Sıfır 2014 modeller 75 bine satılıyor. 1 yılda 16 bin tl zam görmüş . Şu anda 50 bine 2012 bulsam hemen gider bankadan kredi çeker bir tane daha alırım. 1 hafta içinde kârını yapar, krediyi kapatırım. Piyasa böyle malesef. Burası Türkiye. Niyetim tartışma çıkarmak değildi, yanlış anlaşıldiysam affola..
    Edit: Ocak 2014'ten bu yana fiyat 70 bin (2013), öncesinde Tr'de ÖTV oranları farklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 24 Ağustos 2014; 12:10:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Hangi bayi o fiyatlara bırakıyor?

• Tam 2 yıl önce,sıfır
    Skoda superb 2012
    tsi, 46bin lira
    tdi, 54bin lira
    fiyat almıştım.

.
    ilk çalıştırmada anormal sesden bahsedilmiş,
    herhangi bir ses yok,
    araç 3 yıldır lpg Li.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    En son 56 ya bırakıyor hocam 3000 liralık lpg var üstünde diyor arabanın alınır mı 56 ya 57 dedi 56 ya veririm en son diyor 37000 de araç sıfır hata ekstra özellikleri söylemiştim

• turk110 kullanıcısına yanıt
    Arabanın Üzerindeki prins kitinin modelini sorun, eğer vsi 2 ise 3000 eder. Yoksa etmez. Lastiklerin nasıl olduğunu kontrol edin. 4 lastik ortalama 1500 tl. Servis bakımlı olması önemli. Fazla yipranmamışsa, kaportada derin çizikler ve ezik falan yoksa maksimum 56 bine alınır. Tabi pazarlıkta ısrar edin. 55 ve altina alırsanız iyi olur. '10 15 bin km sonra lastikler değişecek' falan deyin sahibine. Kolay gelsin.
    Bu arada dün toplamda 500 kmle uzun yol yaptım. 100 tl lpg aldım bu mesafe için. Adana-Gaziantep gidiş dönüş. 50 km kadar şehir içi sıkışık trafikte gezdim. Otobanda hızım sürekli sabit 120-130 bazen 140 üstü hızlardaydi. Km'de yaklaşık 23 kuruş, 100 km'de ort. 9 lt lpg tükettim. Araçta 2 yetişkin, 1 çocuk ve yarı dolu bagaj, klima sürekli açıktı. Bundan iyisi Şamda kayısı

Temiz makyajlı kasa 55binin altına pek düşmez.
    Sıfırının üçte iki fiyatına alıyorsunuz, daha ne olsun,
    55bine indirttirebilirseniz mükemmel olur.
    Ustaya veya servise göstermeyi ihmal etmeyin.
    .
    Ses yalıtımı ne içindi.?!!!!!

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım ses yalıtımı ne içindi derken ne demek istediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: turk110

Ilan yok ben özellikleri yazayım 2012 model makyajlı kasa siyah 37000 de sıfır hata araçta ekstra ziebart ses yalıtımı protec boya koruma Prince lpg bulunuyor. Ne kadar eder sizce

Yani ilana ses yalıtımı var diye de yazmış. Şüphe uyandıran bir durum mu bu

• Git gel 3000km uzun yoldan geldim yeni. Yakıt verim 6.8 lt/100km benzin oldu. Güzergah İzmir-Malatya. 3 kişi + full bagaj klima açık. Tempolu sürdüğüm için yüksek bir tüketim oldu diye düşünüyorum. Aynı güzergahda daha sakin 6.1lt ile gitmiştim. Uzunyayla tarafında yol boşken biraz basayım dedim 200'lere kadar geldi, giderdi belki biraz daha ama zorlamak istemedim. Ayrıca rampa çıkamayan arkadaşlarıda merak ediyorum. Malatya'nın yollarını bilen bilir 1800 rakımlı geçitlere rahatlıkla tırmandım. Çok zorlandığım yerlerde 3. vitese kadar düşüp çok rahatlıkta toparlayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 24 Ağustos 2014; 16:53:26 >
  • Full#Throttle F kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda kasmadan bende 6.7 ve 6.8 lt yakiyorum,
    Yarım litre için hiç kasmaya gerek yok.
    Aracın çekişi harika,
    Rampaya 6.vites ile başlamadıktan sonra, 5 ile girip 5 ile rahatlıkla bitiriyor, nadiren 4.vitese düşüyor.
    .
    Turk110
    Dışardaki ambulans sesi bile çok yaklaşınca ancak duyuluyor,
    Ses yalıtımına gerek yoktu,
    Para kazanmak için aracın sahibini kaldırmışlar anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 24 Ağustos 2014; 17:05:24 >
    Desenize o sesi bile duyamicam;)

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Uzun yolda kasmadan bende 6.7 ve 6.8 lt yakiyorum,
    Yarım litre için hiç kasmaya gerek yok.
    Aracın çekişi harika,
    Rampaya 6.vites ile başlamadıktan sonra, 5 ile girip 5 ile rahatlıkla bitiriyor, nadiren 4.vitese düşüyor.
    .
    Turk110
    Dışardaki ambulans sesi bile çok yaklaşınca ancak duyuluyor,
    Ses yalıtımına gerek yoktu,
    Para kazanmak için aracın sahibini kaldırmışlar anlaşılan.

Yolda müziği kapatıp ibreyi 130'a sabitlediğimde yanımda oturan kişilere ' sence kaçla gidiyorum, göstergeye bakmadan söyle' diye sorduğumda, genelde 90- 100 diyor herkes. Sonra ibreyi gösteriyorum, çok şaşırıyorlar Avensis' in yalıtımına alışık değilseniz otobanda radara yakalanmanız işten bile değil.
    Bu arada lpg ile kullanımda yol bikgisayarındaki tüketim değeri benzinle kullanıma göre yaklaşık 1 lt artıyor.

Şehir içinde bir camı bir parmak kadar açık bırakıyorum,
    Yoksa ne korna ne de siren sesi duyulmuyor.
    Hatta aracı ilk aldığımda korna sesim okadar az ve boğuk geliyordu ki arızalı diye servise götürecektim, camı açınca anladım sorun olmadığını,

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Bahaman,
    Nasıl yani?
    Benzinde kullansaydik 5.8 lt mi gösterecekti.?
    .
    Benzinde kullanmadım,
    Lpg de şehir dışı 6.7 - 6.8 lt gosteriyor = 8.3 litre lpg ile 100 km gidiyorum.

Evet kardeş bir miktar azalıyor gibi geldi bana. Yarim litre ile 1 lt arası. Tabiki bu gösterge lpg ile kullanımda aldatıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

bu gün ankara'da özel bir serviste 50 bin bakımı yaptırdım

mobil tam sentetik 5-30 yağ 120 tl, polen hava filtresi +60 tl işçilik 250 tl tuttu.

Normalde 15 binde bir yaptıracaktım 1000 km yol yapacağım 2 gün sonra diye yaptırdım.Çekiş gerçekten arttı tam sentetik yağ koyunca motordan da neredeyse ses gelmiyor açık ara fark etti.Yine çekişi hakikaten etkiliyor zorda kalmazsam bakım aralıklarım 10 bin km olacak.

Aklıma takılan iki soru vardı sizleri de bilgilendirmek istedim.Ustaya sordum sağolsun cevapladı.

1-Motorda ilk çalıştırmada hafif bir şıkırtı geliyordu. ustaya sordum ilk çalışmada yağlama az olduğu içinmiş birde valvematik olduğu için valflerin açılıp kapanma sesleri haliyle yağlama az olduğu için ince bir şıkrtı geliyor ama hemen kayboluyor.Normal olduğuna sevindim.

2-Dedim benzin filtresi ne zaman değişir?
    Dedi bunlarda benzin filtresi değişmez deponun içinde dedi

Hayırlı günler...

Bakımı nerede yaptırdınız? Mobil 5W-30 hangi seriden kullandınız?

Şıkırtı dediğiniz sesi başka bir yere de sormanızda fayda var. Size yapılan açıklama bence çok mantıklı değil. Örneğin LPG sisteminden geliyordur bu ses.

Ayrıca benzin filtresi değişmez diye bir şey yok.

Bakım aralıklarını gösteren tabloyu gönderiyorum:
    http://www.oil-club.ru/wp-content/uploads/2013/01/zamena-masla-v-akpp-avensis.pdf
    PDF'de sayfa 8'de yazana göre 80000 km veya 96 ay hangisi önce gelirse.

mobilin esp serisi olması lazım ankara özel dörtnal servisidne yaptırdım.
    dediğim gibi o ses soğukken geliyor motordan hemen sonra kayboluyor. ki çok ince bir ses kaputu açıp motor sesini dinlemeden duyamazsınız bile

Dün ankara izmir yaptım 2 araç gittik 110-120 civarı yaklaşık 8-9 saat sürdü molalarla 7.1 lt ortalamam vardı 4 iri kıyım arkadaş dolu bagaj klima sürekli açıktı.

9 saat sonra araçtan inince herkes yolculuğun hiçte yorucu olmadığını rahat olduklarını söylediler. tabi sürekli aracı ben kullandım ona rağmen ben de aşırı yorulmadım.

yine koltukların konforu benden tam not aldı. belim hiç ağrımadı çok şükür ufak bir rahatsızlık bile yaşamadım.

• 20000 km'yi aştı araç. Geçen sene bu zamanlar peder 15-16 bin arası bakıma götürmüş. 20000km için bakıma götüreceğim. 20000 için neler yapılıyor? 3 yıldır hep senelik bakıma götürdük kilometreyi doldurmadı pek.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.