Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür petlas 205-60-16 corolla teneke jantlı lastiklerimi kullanma fırsatım oldu oldukça sessiz ve yol tutuşu hoşuma gitti kışın nasıl olur bilemem şimdilik güzel.
    2 gün kullanabildim aracın arka camı şişe düşmesi sonucu kırıldı. servise bıraktım cam istanbuldan gelecek takılacak ve 1 gün kuruması lazımmış 1800 tl civarı tutuyormuş takması falan.
    ankara efe plazada.
    şükür ki kasko var yüzde 20 sini ödeyeceğiz.
    Buna şükür olacağı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 26 Ekim 2014; 16:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

2 gündür petlas 205-60-16 corolla teneke jantlı lastiklerimi kullanma fırsatım oldu oldukça sessiz ve yol tutuşu hoşuma gitti kışın nasıl olur bilemem şimdilik güzel.
    2 gün kullanabildim aracın arka camı şişe düşmesi sonucu kırıldı. servise bıraktım cam istanbuldan gelecek takılacak ve 1 gün kuruması lazımmış 1800 tl civarı tutuyormuş takması falan.
    ankara efe plazada.

Geçmiş olsun. Neden tamamını karşılamıyor bilginiz var mı? Bir de camın değişmesi kaskonun hasarsızlığını etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

quote:

2 gündür petlas 205-60-16 corolla teneke jantlı lastiklerimi kullanma fırsatım oldu oldukça sessiz ve yol tutuşu hoşuma gitti kışın nasıl olur bilemem şimdilik güzel.
    ankara efe plazada.

Geçmiş olsun. Neden tamamını karşılamıyor bilginiz var mı? Bir de camın değişmesi kaskonun hasarsızlığını etkiliyor mu?

tamamını karşılaması için kaskonun anlaşmalı camcıları yapmalıymış aradık yan sanayi takabilir orijinalini bulamayız dediler.
    bende güvenemedim servise çektim. hasarsızlık bozulmuyor. ama 2. camı da anlaşmalı olan bir yerden yaptırmazsam bozulurmuş.
    teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

quote:

ankara efe plazada.

tamamını karşılaması için kaskonun anlaşmalı camcıları yapmalıymış aradık yan sanayi takabilir orijinalini bulamayız dediler.
    bende güvenemedim servise çektim. hasarsızlık bozulmuyor. ama 2. camı da anlaşmalı olan bir yerden yaptırmazsam bozulurmuş.
    teşekkürler

Kasko şarjlarına tekrar bakın bence, istediğiniz yer olabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki yetkili servis. Kafadan bir yer değil.

• herkesi okuyorum sabırla ve titizlikle bakalım nasıl bir kışlık lastik alacağım çok merak ediyorum:) erzurum da olduğum için biraz titiz davranıyorum bu konuda galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk110

herkesi okuyorum sabırla ve titizlikle bakalım nasıl bir kışlık lastik alacağım çok merak ediyorum:) erzurum da olduğum için biraz titiz davranıyorum bu konuda galiba

Hocam fazla titizlenme bence. Erzurum'a kış erken gelir; karın buzun içinde kalakalırsın bak
  • homebird kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam da bir bütçeyi düşünüyorum sonra 3 kuruş için riske ger3k yok diyorum ama sunu bilmiyorum fazla para verdiğim zaman riski gerçekten azaltıyor muyum yoksa sadece adına mı para veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıp durmayın 4 gündür ayrıyım arabamdan gidin başka yerde muhabbet edin yav
  • quote:

Biliyorum hocam da bir bütçeyi düşünüyorum sonra 3 kuruş için riske ger3k yok diyorum ama sunu bilmiyorum fazla para verdiğim zaman riski gerçekten azaltıyor muyum yoksa sadece adına mı para veriyorum

Erzurum'da Petlas kış lastiği kullananların yorumları nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Arkadaşlar
    saati nasıl ayarlıyorduk.

Ekranda settings yazana kadar direksiyondaki Disp butonuna bas. Settings yazısında iken Disp e uzun bas. Gelen listedeki ilk bölüm saat ile ilgili. Oradan yine disp butonu ile ayarı yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 30 Ekim 2014; 12:02:40 >
  • homebird kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER,
    GEÇEN GÜN KİTAPDAN ARAYIP BULDUM.
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    nerde hocam araba :)
  • quote:

nerde hocam araba :)

arka cama taş gelmiş çatladı arka cam servistearka cama taş gelmiş çatladı arka cam serviste
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Kaskodan mı değiştiriyorsunuz?

• Bir şey sormak istiyorum.şimdi bilindiği üzere kışlık lastik alacam bu lastik kodlarında bazılarında 98v baxılarında 98 h bazılarında 94v gibi şeyler yazıyor bunlar nedir? Hangisini tercih etmeliyiz?

• quote:

Bir şey sormak istiyorum.şimdi bilindiği üzere kışlık lastik alacam bu lastik kodlarında bazılarında 98v baxılarında 98 h bazılarında 94v gibi şeyler yazıyor bunlar nedir? Hangisini tercih etmeliyiz?

yük indeksi o 3 aşağı5 yukarıolsa aşırı farketmez bence.
    Kaskodan yaptırdm hocam yüzde 20sini ben ödedim toplm 1600 tl tuttu bu gün aldm aracı çokşükür :)

• Continental 215/55 R17 98H XL TS 850 P Kış Lastiği 467tl

Michelin 215/55 R17 94H Alpin 5 Oto Kış Lastiği 449tl

Pirelli 215/55 R17 98V SOTTOZERO Serie3 XL Kış Lastik 428tl

Goodyear 215/55 R17 98V UltraGrip 8 Performance Kış Lastiği 400tl

Lassa 215/55 R17 94V Snoways ERA Kış Lastiği 300tl

hangisi???
  • Bunlar içinden Lassa. Burada olmayan, Petlas.

Diğerlerine fazla para vermenize bence gerek yok.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    Lassa mı petlas mı dersem peki?

• quote:

Lassa mı petlas mı dersem peki?

Hangisi ucuzsa.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.