Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Bu arada aracın el freni düğmesinin yerini biraz yadırgamıştım. neden kol dayama ya da vites yanında değil diye.
    Aslında japonlar bunda da farklı bir mantık yürütmüştür diye düşünüyordum.
    Aylar geçtikçe mantığını çözmeye başladım sanki.

Laguna 3 ü olan arkadaşım anlattı. Arkadaşlar iki de bir şu düğme nedir diye abanıyorlardı bende basmayın lan şuna demekten kızıp yola bakamıyordum diyordu.Hoş giderken çekmesi için 2-3 saniye basılı tutmak lazım ama yine de el ayak altında olmaması mantıklı.

2. aşırı hareketli yeğenim var önde babasının yanında oturdu kısa mesafe gittiğimiz için önde oturmasına izin verdik.
    çocuk ben aracı sürene kadar klima düğmelerinden tutun da tüm düğmelere basıyordu Allah muhafaza uzun yolculuk esnasındao düğme ilgisini çekse kesin yanlardık

demem o ki japonlarla kafa yapımız benziyor sanki

Paralar Avrupa'ya gideceğine Japon'a gitsin tabi ki.

• Kendisi ve fiyatı küçük, yaptığı iş büyük. Toplam 40 tl

Kemer tokası ikazı susturmak için değil,çıkıntı oluşturup rahat kullanılsın diye alındı. Yanlış anlaşılmasın Kışın kalın elbiselerden dolayı kemeri takmak zor oluyor.

Bagaj filesi harika oldu. Neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Ölçüler 100*35 cm

Kör nokta aynası diye satılan ürünü park ederken lastiği görmek için kullanıyorum. Biraz kaba durdu ama işimi görüyor.

Telefon için daha önce 3 adet tutucu almıştım. Kimi ses yaptı kimi kullanışsız çıktı. En uygunu bu oldu. Fiyat da ucuz.

• http://www.hizlial.com/carub-t20-tip-21-led-beyaz-sisman-park-ampulu/10290564

Linkteki ürünü gündüz farı ampulünün yerine taksam olur mu acaba? 21 w değeri tutuyor ancak orjinal ampulde 5w lık bir devre daha var galiba. Arıza lambasını yaktırmayalım durduk yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

Kendisi ve fiyatı küçük, yaptığı iş büyük. Toplam 40 tl

Kemer tokası ikazı susturmak için değil,çıkıntı oluşturup rahat kullanılsın diye alındı. Yanlış anlaşılmasın Kışın kalın elbiselerden dolayı kemeri takmak zor oluyor.

Bagaj filesi harika oldu. Neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Ölçüler 100*35 cm

Kör nokta aynası diye satılan ürünü park ederken lastiği görmek için kullanıyorum. Biraz kaba durdu ama işimi görüyor.

Telefon için daha önce 3 adet tutucu almıştım. Kimi ses yaptı kimi kullanışsız çıktı. En uygunu bu oldu. Fiyat da ucuz.

hayırlı olsun fileyi nereden ve kaça aldınız?

• Hizlıal dan aldım hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizim bu gündüz farlarını corollalar gibi beyaz yaptıramaz mıyız? beyaz çok daha güzel duruyor
  • homebird kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Kemer uzatma tokası 1 yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yoksa kemerin kilidine ulaşmak eziyet oluyordu.
    Aynayı bence sağa takmaliydiniz, genelde sağa yanaşılırya. Hemde sol ayna boş kalmalı bence.
    O çorak arazi neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Hayırlı olsun.
    Kemer uzatma tokası 1 yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yoksa kemerin kilidine ulaşmak eziyet oluyordu.
    Aynayı bence sağa takmaliydiniz, genelde sağa yanaşılırya. Hemde sol ayna boş kalmalı bence.
    O çorak arazi neresi?

Çorum kırsalı (Ev şehir merkezinin biraz dışında)

Aynanin paketinden iki tane çıkıyor. Sola park yaparkende lastiği göreyim, ayna ayarı ile uğraşmayayım dedim.
  • petlas almaya karar vermiştim sipariş de verdim adam sonra aradı abi 2014 üretilmiyor dedi kalsın dedim. sonra michelin alpin 5 buldum 415 e önce tamam dedim sonra vazgeçtim. baktım ki n11 com da 1000 tl üstü alışverişe 111 tl maxipuan veriyor bende sonuç olarak good year ug8 performance aldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk110

petlas almaya karar vermiştim sipariş de verdim adam sonra aradı abi 2014 üretilmiyor dedi kalsın dedim. sonra michelin alpin 5 buldum 415 e önce tamam dedim sonra vazgeçtim. baktım ki n11 com da 1000 tl üstü alışverişe 111 tl maxipuan veriyor bende sonuç olarak good year ug8 performance aldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler

ben 16 inçe düşürdüğüm için kolay buldum ama lastikçi bana 17 inç için 2 ay önce daha üretilmedi üretilince haber veririm demişti.demekki çok istenen lastik olmadığı için üretmiyorlar ya hayret yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 11 Kasım 2014; 20:56:17 >
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Toyota dan baska kullanan yok dedı adam. Çok sirkulasyonu yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: turk110

Toyota dan baska kullanan yok dedı adam. Çok sirkulasyonu yokmuş

sallamış sanki ben passatta da gördüm c5 te falan da gördüm daha kullanan vardır
    yani tam dediği 215 55 17 çok yok dedi belki onlar 215 50 17 falandır. bilmiyorum tabi
  • Avensis le passat kiyaslayan oldugunuz my hoc

• turk110 kullanıcısına yanıt
    KÜÇÜK LASTİKCİLERDE BELLİ EBAT SİRKÜLASYONU VAR.
    RENO 165/80/13 , 175/65/14
    TOFAŞ 185/65/14
    COMPACT ARAÇLAR 195/65/15 , 205/55/16
    DİĞER FARKLI EBATLARI SADECE SİPARİŞ USULÜ GETİRİYORLAR.
    YALNIZ ANA BAYİLERDE BULUNABİLİR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaege

Avensis le passat kiyaslayan oldugunuz my hoc

Pek anlayamadık sanki?
    Avensisle Passat kıyaslayan oldu mu hiç demeye çalışmış galiba;)

• Avensisle işe giderken ben

sıcaklık 8-9 derece kış lastiği var araçta 2 kişiyiz. giderken bilgisayarı sıfırladım 3-4 dakika sonra değerler sabitlenince foto aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Avensisle işe giderken ben

sıcaklık 8-9 derece kış lastiği var araçta 2 kişiyiz. giderken bilgisayarı sıfırladım 3-4 dakika sonra değerler sabitlenince foto aldım

3,8 Kayseri plakası ve cimri motor tam oturmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Hayırlı olsun.
    O çorak arazi neresi?

Çorum kırsalı (Ev şehir merkezinin biraz dışında)

Aynanin paketinden iki tane çıkıyor. Sola park yaparkende lastiği göreyim, ayna ayarı ile uğraşmayayım dedim.

LPG ile ilgili bir işleminiz olursa ÇORUM da HOCAM LPG den çok memnun kalmıştım. meslek dersi öğretmeniydi.
    tavsiye üzerine gitmiştim, hiç kimsenin çözemediği sıkıntıyı 270 liraya enjektörleri değişerek halletmişlerdi.
    diğer lpg ciler komple sistem değişecek demişlerdi, ford fusion da.
    gerçi 5 yıldan fazla oldu ama işleri daha da ilerletmişlerdir muhakkak.
    http://www.hocamotogaz.com/
    http://www.beklerken.net/firmalar/hocam-oto-gaz-sirali-lpg-sistemleri_788.html

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.