Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: aydincell

quote:

Bu arada 2009-2011 avensislerde speed limitör var ama sadece düğmesi yok düğme takınca speed limitor aktif oluyor 2014 lerde düğmesi var

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60522.0

Yine 2009-2011 avensislere 2013 model orijinal navigasyon uyuyor.Araçta altyapısı var örneğin bagaj korumasını sökün kamera fişi boşta duruyor.
    Hatta facede takanlar olmuş çıkma bulunursa takılıyor...

Hocam speed limiitörü ne işe yarıyor anlayamadım,biraz açarmısın konuyu.

hız üst limitini ayarlıyor özellikle şehir içinde belli bir hızı geçmemek için. ayarlıyorsunuz araç o hızı geçmiyor sadece tehlike anında geçiyor o sınırı. radara takılmamak için birebir

Hocam bu hız limitörünü nerde yaptıracagız. ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada 2009-2011 avensislerde speed limitör var ama sadece düğmesi yok düğme takınca speed limitor aktif oluyor 2014 lerde düğmesi var

Yine 2009-2011 avensislere 2013 model orijinal navigasyon uyuyor.Araçta altyapısı var örneğin bagaj korumasını sökün kamera fişi boşta duruyor.

hız üst limitini ayarlıyor özellikle şehir içinde belli bir hızı geçmemek için. ayarlıyorsunuz araç o hızı geçmiyor sadece tehlike anında geçiyor o sınırı. radara takılmamak için birebir

kendin kolaylıkla yapabilirsin düğme yerine herhangi bir düğme olabilir.
    toyotaclubtr de de yapabilecek yol gösterecek arkadaşlar var örneğ,n
    @Ahmet Güve

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendin kolaylıkla yapabilirsin düğme yerine herhangi bir düğme olabilir.
    toyotaclubtr de de yapabilecek yol gösterecek arkadaşlar var örneğ,n
    @Ahmet Güve

sitedeki fotograflar açılmıyor,onun için sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

ARAÇ 58 BİN OLDU,
    40 binde iken ön balata az kalmış değişse iyi olur demişlerdi.
    henüz ışık felan yanmadı,
    ikaz verir değil mi?
    .
    balata fiyatları da çok farklı, handisi tercih edilmeli.
    http://www.n11.com/mga-on-balata-toyotaavensis-2009-2012-P16635230?cid=604001&gclid=CP2p5-zZg8ICFZCWtAodGncApA
    http://www.hepsiburada.com/liste/trw-fren-balatasi-on-toyota-avensis-2009-trw-gdb3479/productDetails.aspx?productId=otnxtrwgdb3479&categoryId=60001488
    http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-fren-balatasi-on-toyota-avensis-verso-2009-bsc-0-986-tb3-146/productDetails.aspx?productId=otnxbsc0986tb3146&categoryId=60001488
    http://www.hepsiburada.com/liste/bendix_jurid-fren-balatasi-on-toyota-avensis-16-18-20-20td-bdx-572400b/productDetails.aspx?productId=otnxbdx572400b&categoryId=60001488
    http://www.parcashop.com/StokDetay.aspx?kod=187-6350&stok_adi=TOYOTA%20AVENSIS-%2010/14%20%C3%96N%20FREN%20BALATASI%20(D%C4%B0SK)(150,8X65,4X18/150,8X62,6X18)(DAIWA)&fiyat=60,91&bak=VAR

galiba el freni ışığı yanması lazım
    önlere bosch orijinal toyota ürünü taktırdım ama çok toz oluyor ön jantlara sıvanıyor onun dışında frenlemede sorun yok

bu arada benim araçta 58 binde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 18 Kasım 2014; 11:03:27 >

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    IŞIK YANANA KADAR BEKLEYEYİM OZAMAN.
    ASPEST YASAK OLDUĞU İÇİN BALATALAR DAHA DAYANIKSIZ VE ÇOK BALATA TOZU OLUYOR.
    FUSİONUN FRENİ BROADWAY A GÖRE ÇOK İYİYDİ.
    AVENSİSİNKİ DE FUSİONA GÖRE ÇOK HARİKA.
    ÖZELLİKLE DE Eba (Ani Fren Desteği ) İLK 1-2 GÜN ZOR ALIŞMIŞTIM.
    AVENSİS ARABA İSE DİĞERLERİ NEDİR DEĞERLENDİRMEK LAZIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Kasım 2014; 11:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

IŞIK YANANA KADAR BEKLEYEYİM OZAMAN.
    ASPEST YASAK OLDUĞU İÇİN BALATALAR DAHA DAYANIKSIZ VE ÇOK BALATA TOZU OLUYOR.
    FUSİONUN FRENİ BROADWAY A GÖRE ÇOK İYİYDİ.
    AVENSİSİNKİ DE FUSİONA GÖRE ÇOK HARİKA.
    ÖZELLİKLE DE Eba (Ani Fren Desteği ) İLK 1-2 GÜN ZOR ALIŞMIŞTIM.
    AVENSİS ARABA İSE DİĞERLERİ NEDİR DEĞERLENDİRMEK LAZIM.

haha sınıf farkı hocam. ama diğer araçları da hor görmeyin zamanında bize çok hizmet ettiler
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Evet,
    renoya çok binmedim ama fusiona 8 yıl bindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 makyajli kasa elegant extra temizi ne kadar eder dostlar???

• quote:

Orijinalden alıntı: arf007

2012 makyajli kasa elegant extra temizi ne kadar eder dostlar???

57-63bin lira aralığında bulunabilir. +-2000
    http://www.sahibinden.com/toyota-avensis-1.6-elegant-extra?pagingSize=50&a5_min=2012&a4_max=50000&sorting=price_asc&a5_max=2013&pagingOffset=50
    http://www.arabalar.gen.tr/toyota-avensis-1-6-elegant-extra-i3365.html

• Internet fiyatlari sisirilmis degil ozaman..peki hocam ciddi bir kararsizlik icindeyim biliyorum bu soru cok kez soruldu arastirdim gonlum 1.4 insignia diyor mantigim avensis diyor yakit cok onemli kesinlikle lpg olacak ama insignia uyum zayif..bilemedim ne yapayimm?????

• quote:

Internet fiyatlari sisirilmis degil ozaman..peki hocam ciddi bir kararsizlik icindeyim biliyorum bu soru cok kez soruldu arastirdim gonlum 1.4 insignia diyor mantigim avensis diyor yakit cok onemli kesinlikle lpg olacak ama insignia uyum zayif..bilemedim ne yapayimm?????

insignia 1.4 lpg li modeli var ama tr ye geleceği meçhul diğer turbo motorlar gibi lpg uyumsuz. yakıtıda açıkçası yakıtı düşünen birini üzer isterseniz forumlara bakabilirsiniz
  • quote:

Internet fiyatlari sisirilmis degil ozaman..peki hocam ciddi bir kararsizlik icindeyim biliyorum bu soru cok kez soruldu arastirdim gonlum 1.4 insignia diyor mantigim avensis diyor yakit cok onemli kesinlikle lpg olacak ama insignia uyum zayif..bilemedim ne yapayimm?????

Turbo düşünülüyorsa, lpg ile sıkıntı çekmeye gerek yok. Dizel bir D sınıfı araştırın derim.
    Mondeo,passat,508,superb,Latitude gibi.
    Turbo önemli değilse , 132bg avensis e.extra +Lpg öneririm. Sorunsuz binersiniz.

• Lpgli insignia geldi ama butce 55bin.beni asaranladigim kadariyla avensisin motor gucu yeterli olur heleki 1.4 hyundai eradan sonra..

• quote:

Lpgli insignia geldi ama butce 55bin.beni asaranladigim kadariyla avensisin motor gucu yeterli olur heleki 1.4 hyundai eradan sonra..

aynı motoru yeni corolla da kullanıyor corolla 1300kg
    avensis 1405 kg
    çekişte sıkıntı yok
    aynı motoru yeni corolla da kullanıyor corolla 1300kg
    avensis 1405 kg
    çekişte sıkıntı yok
  • T27 kasa 1.6 Elegant ve Elegant Extra arasında çok fiyat farkı var mı ? Piyasası ne kadardır her iki paketinde 120.000 km yi geçmeceyecek şekilde ?

Bu aracı kullananlar memnunlar mı ? Yakıt Tüketimi , Performans nasıl ? Arıza , LPG Arızası gibi kronik sorunla karşılaştınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdarkx -- 21 Kasım 2014; 13:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdarkx

T27 kasa 1.6 Elegant ve Elegant Extra arasında çok fiyat farkı var mı ? Piyasası ne kadardır her iki paketinde 120.000 km yi geçmeceyecek şekilde ?

Bu aracı kullananlar memnunlar mı ? Yakıt Tüketimi , Performans nasıl ? Arıza , LPG Arızası gibi kronik sorunla karşılaştınız mı ?

konuda oldukça konuştuk bunları.

elegant ile e. extra arasında bildiğim kadarıyla.

start stop aahtarsız giriş cruise eksik

memnun olma knusunda konudaki farklı kullanıcıların yazılarını okursanız büyük çoğunluğun memnun olduğunu görebilirsiniz.

lpg uyumluluk konusunda honda dan daha stabil hondaların çoğunda arıza ışığı yanık olduğu söylenir o şekilde kullanlar oldukça fazla ama valvematikte böyle bir sorun yok.

yine avensis uzun yol taksici arkadaşlar var toyota forumda adamlar taksi yaptığına göre siz düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 21 Kasım 2014; 14:25:08 >

• quote:

quote:

T27 kasa 1.6 Elegant ve Elegant Extra arasında çok fiyat farkı var mı ? Piyasası ne kadardır her iki paketinde 120.000 km yi geçmeceyecek şekilde ?

memnun olma knusunda konudaki farklı kullanıcıların yazılarını okursanız büyük çoğunluğun memnun olduğunu görebilirsiniz.

lpg uyumluluk konusunda honda dan daha stabil hondaların çoğunda arıza ışığı yanık olduğu söylenir o şekilde kullanlar oldukça fazla ama valvematikte böyle bir sorun yok.

yine avensis uzun yol taksici arkadaşlar var toyota forumda adamlar taksi yaptığına göre siz düşünün artık

Hocam o zaman vaktim yoktu sadece incelemenizi okuyabildim. Şimdi tüm yorumları okuyacağım verdiğiniz bilgiler için sağolun aracın genel olarak özelliklerini biliyorum zaten ben daha çok piyasını öğrenmek istemiştim ve elegant ile elegant extra arasındaki fiyat farkı 2.elde nasıldır ? İnternete pek güven olmuyorda aynı araca 40.000 TL isteyende var 50.000 TL isteyende

• quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman vaktim yoktu sadece incelemenizi okuyabildim. Şimdi tüm yorumları okuyacağım verdiğiniz bilgiler için sağolun aracın genel olarak özelliklerini biliyorum zaten ben daha çok piyasını öğrenmek istemiştim ve elegant ile elegant extra arasındaki fiyat farkı 2.elde nasıldır ? İnternete pek güven olmuyorda aynı araca 40.000 TL isteyende var 50.000 TL isteyende

valla neti pek bilmiyorum kafanıza yatarsa 500 ün 1000 in gözüne bakmayın acele değilsa az daha bekleyin biraz düşebilir.

bence 2011 hatasız e.extra 80.bin km deki lpg li avensis 50 bini civarı olmalı. ama piyasada talep varsa orası ayrı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla neti pek bilmiyorum kafanıza yatarsa 500 ün 1000 in gözüne bakmayın acele değilsa az daha bekleyin biraz düşebilir.

bence 2011 hatasız e.extra 80.bin km deki lpg li avensis 50 bini civarı olmalı. ama piyasada talep varsa orası ayrı.

Şuan için acele değil babamın kullandığımız araçtan soğuduğu için değiştirmeyi düşünüyor aslında 40.000 seviyelerine çıkmak istemiyor ama 30.000 seviyelerine alınacak araçlar için de şuan ki aracı satmaya değmez aslında babamın niyeti dizel ancak 2.0 D4D Avensis in fiyatı bizi oldukça aşıyor piyasayı takip edelim mantıklı bir araç olursa düşünürüz. Her şey için teşekkürler. Güzel bir inceleme olmuş

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.