Şimdi Ara

2011 YENİ KARSAN J10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
93.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün izmirde çanakkale yolu üzerindeki Ssang Yong bayisi bahçesinde 2 tane turuncu renkli makyajlı j9 vardı. Üzerlerinde test aracı yazıyodu..

farlar biraz daha büyümüş vezaten şişkin olan görünüm dahada şişirirlmiş

otomatik kapı siyah ve komple camdı

yoldan gördüm menemen dolmuşuyla geçtiğim için haliyle fotoğraf çekemedim duyurmak istedim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahmety -- 23 Haziran 2010; 18:09:16 >

•  2011 YENİ KARSAN J10

2011 YENİ KARSAN J10

2011 YENİ KARSAN J10

bunlarda netten bulduğum fotolar araç fotolardaki gibi turuncuydu ve yan tarafında j10 yazıyordu

• Adana'da dolmuişların % 75'i bu araç zaten. PEUGEOT J9 ya da yeni adı ile KARSAN J9 2.8 DI

Cumartesi İtimat Dolmuşuyla şehir merkezine gittim, aracın üzerinde klima vardı, ama çalışmıyordu. Neden çalıştırmadığını sorduğumda aldığım cevap "abi motor kaldırmıyor klimayı"... Sizce KARSAN mühendisleri aracı test etmeden, yani pratikte test etmeden klimalısını üretime almış olabilirler mi? Bir de bu aracın fabrika çıkışı HİDROLİK DİREKSİYONLUSU da üretiliyordu, şimdikilerde olmadığını söyledi dolmuşçu. Böyle birşey olabilir mi? Hidrolik Direksiyonlular "çok tutuluyormuş"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Adana'da dolmuişların % 75'i bu araç zaten. PEUGEOT J9 ya da yeni adı ile KARSAN J9 2.8 DI

Cumartesi İtimat Dolmuşuyla şehir merkezine gittim, aracın üzerinde klima vardı, ama çalışmıyordu. Neden çalıştırmadığını sorduğumda aldığım cevap "abi motor kaldırmıyor klimayı"... Sizce KARSAN mühendisleri aracı test etmeden, yani pratikte test etmeden klimalısını üretime almış olabilirler mi? Bir de bu aracın fabrika çıkışı HİDROLİK DİREKSİYONLUSU da üretiliyordu, şimdikilerde olmadığını söyledi dolmuşçu. Böyle birşey olabilir mi? Hidrolik Direksiyonlular "çok tutuluyormuş"...
    Eşek+Altın Semer=Eşek.
  • quote:

Adana'da dolmuişların % 75'i bu araç zaten. PEUGEOT J9 ya da yeni adı ile KARSAN J9 2.8 DI

Adı da J10 olmuş.

İlginç doğrusu. Vites kolu da daha "modern" bir görünüme kavuşmuş. Umarım ön koltuk tek kişiliktir. Söküp 2 kişilik takıyorlar, ikinci kişi ayak ve bacaklarını birinci kişininki ile birleştirmek zorunda kalıyor.

Ben mi benzettim yoksa gösterge paneli FIAT PALIO/LINEA/DOBLO ile aynı mı?

• quote:

eskiden beri denizlide anafartalar hattında dolmuşçu olan bi abim bi ara 95 gibi hidrolik direksiyonlu modellerin çıktığını ancak çok arıza yaptığı için sonradan vazgeçildiğini söylemişti. ancak şuandada hidrolik direksiyon yoksa yada opsiyonsa gerçekten acayip bi durum

• quote:

Adı da J10 olmuş.

İlginç doğrusu. Vites kolu da daha "modern" bir görünüme kavuşmuş. Umarım ön koltuk tek kişiliktir. Söküp 2 kişilik takıyorlar, ikinci kişi ayak ve bacaklarını birinci kişininki ile birleştirmek zorunda kalıyor.

Ben mi benzettim yoksa gösterge paneli FIAT PALIO/LINEA/DOBLO ile aynı mı?

ön koltuğun iki kişilik olanı veya tek kişilik olanı var. yani araç fabrikadan sizin isteğinize göre bu şekilde çıkıyo.. tabi sonradan taktıranlarda vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adana YEŞİLEVLER/ŞAKİRPAŞA kavşağında eski YEŞİLEVLER SİNEMASI'nın yanında sırf bu PEUGEOT J9 KARSAN J9 motorlarını tamir eden bir usta var, hidrolik direksiyonlu olanları da özellikle elden geçiriyorm ve bir daha sorun çıkartmıyorlar. Bu bilgiyi şoförlerin kendilerinden aldım. Tam 25 yıl Yeşilevler Dolmuşlarına bindim.

quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

eskiden beri denizlide anafartalar hattında dolmuşçu olan bi abim bi ara 95 gibi hidrolik direksiyonlu modellerin çıktığını ancak çok arıza yaptığı için sonradan vazgeçildiğini söylemişti. ancak şuandada hidrolik direksiyon yoksa yada opsiyonsa gerçekten acayip bi durum
  • quote:

Adana YEŞİLEVLER/ŞAKİRPAŞA kavşağında eski YEŞİLEVLER SİNEMASI'nın yanında sırf bu PEUGEOT J9 KARSAN J9 motorlarını tamir eden bir usta var, hidrolik direksiyonlu olanları da özellikle elden geçiriyorm ve bir daha sorun çıkartmıyorlar. Bu bilgiyi şoförlerin kendilerinden aldım. Tam 25 yıl Yeşilevler Dolmuşlarına bindim.

quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

Alıntıları Göster
    marka amblemide sola devamlı viraj figuru gibi duruyor bilmem dikkat ettnizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Eşek+Altın Semer=Eşek.

Oldukça güzel bir yorum olmuş,bundan ötesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Eşek+Altın Semer=Eşek.

Alıntıları Göster
    2010 yılında üretilen araca bak. Şahinin, Torosun Minibüs versiyonu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Eşek+Altın Semer=Eşek.

Bu araçtan ne bekliyorsunuz acaba ? Klima, abs, esp, esr, asr, ebr, cbd, ddr vs... süper sonik bir araç olacak hali yok.. Alacak olan kişinin amacı belli. Bu aracı ekmek parası için alıyorlar. Tipi, kalitesi vs. hiç önemli değil. Sağlam olsun, az yaksın, parçası ucuz olsun yeter. Bu tür araçlarda sadece bunlara bakılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

quote:

quote:

Eşek+Altın Semer=Eşek.

Bu araçtan ne bekliyorsunuz acaba ? Klima, abs, esp, esr, asr, ebr, cbd, ddr vs... süper sonik bir araç olacak hali yok.. Alacak olan kişinin amacı belli. Bu aracı ekmek parası için alıyorlar. Tipi, kalitesi vs. hiç önemli değil. Sağlam olsun, az yaksın, parçası ucuz olsun yeter. Bu tür araçlarda sadece bunlara bakılır.

Alıntıları Göster
    Sağlam değil
    Azda yakmıyor
    Parçası ucuz olmak zorunda çünkü çok bozuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S Line

quote:

quote:

Eşek+Altın Semer=Eşek.

Alıntıları Göster
    Makina!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Makina!!

Alıntıları Göster
    En sevmediğim araçlardandır kendileri yıl 2010 hala hala aynı aracı önümüze getiriyorlar bıkmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

En sevmediğim araçlardandır kendileri yıl 2010 hala hala aynı aracı önümüze getiriyorlar bıkmadılar

Alıntıları Göster
    son derece konforsuz gitmeyen bir araç ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Alıntıları Göster
    benzer fiyatta takibi var mıdır bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Alıntıları Göster
    Levend ler daha atak ama böbrek taşı düşürmeye birebir .. hop hop hopluyor
     2011 YENİ KARSAN J10

bizim hat da j9 kalmadı gibi birşey yeni kasa premierlerden 3-4 tane var gerisi levend ve %65 i sprinter

• Değişimin yeni yüzü mü. Hiç değişmeseymiş keşke. Mersin'de gördüm bende galerinin birinde. İğrenç bir görünüşü var.

Hidrolik direksiyon yok normalde ama bozulduğundan değil. Bu araçların dönüş çapı berbat. Mübarek dorseli tırın dönebileceği genişlikten viraj dönmeleri meşhurdur. Tekerler kasanın içinde kaldığı için dönüş çapları çok kötü. Dikkat ettiyseniz dönerken hep geniş alarak dönerler. Bir de hidrolik direksiyonlu olanlarla kaza yapması daha kolaymış direksiyon kolay döndüğü için bu araçlara özgü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Değişimin yeni yüzü mü. Hiç değişmeseymiş keşke. Mersin'de gördüm bende galerinin birinde. İğrenç bir görünüşü var.

Hidrolik direksiyon yok normalde ama bozulduğundan değil. Bu araçların dönüş çapı berbat. Mübarek dorseli tırın dönebileceği genişlikten viraj dönmeleri meşhurdur. Tekerler kasanın içinde kaldığı için dönüş çapları çok kötü. Dikkat ettiyseniz dönerken hep geniş alarak dönerler. Bir de hidrolik direksiyonlu olanlarla kaza yapması daha kolaymış direksiyon kolay döndüğü için bu araçlara özgü bir durum.
    j9 u 30 sene ürettiler bu j10 da 30 sene üretirlerse ayvayı yedik. Motor sesi berbat, ayrıca rampaları da 40 la çıkıyorlar..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.