Şimdi Ara

2011 yeni passat alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2011 model Passat 1.4 tsi dsg HİGLİNE reflek gümüş. Passat sahipleri ve sevenler klubüne üye olamadım acaba neden ?Fotoğrfalarda yakında...

• kulübe özel bir üyelik yok, siz başlığın altına bu bilgileri yazın bir süre sonra ana sayfa güncellenir sizin de isminiz eklenir, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 27 Mart 2011; 0:04:43 >
  • Hayırlı olsun fiyat bayii???
  • Led farlımı acaba.Geçen gün bizim burda bi tane led farlı b7 gördüm o yüzden sordum.
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun bende 1.4 tsi confortline aldım sunroof lu daha 100 km de 1 hafta oldu alalı ilk defa pasat aldım ve tek kelimeyle hayran oldum
  • imagashack ten resim eklemeyi beceremedim resim eklemek isitiyorum çok sayıda ,başka bir yolu varmı yada e-mail bçlümüne ne yazacaz kendi mail adresimimi bu konularda acemiyim
  • Hayırlı olsun, bende 1 hafta önce 1.4 TSI BMT Comfortline DSG aldım, şeker beyazı ayrıca zenec multimedia sette taktırdım, ilk defa passata alınca bindim ve kullandım harika bir araç özellikle DSG şanzıman inanılmaz keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayfe10 -- 8 Nisan 2011; 23:16:33 >
  • kaca aldınız acaba bayfe
  • Hayırlı olsun bizde yazıldık gibi birşey gelmesini bekliyoruz 1.4 tsi bmt comfortline + dsg........
  • herkese teşekküler passat sevenler ve sahipleri konusunda sonlara doğru fotoğraflar ve ayrıntılı bilgiler mevcut son sayfalara doğru tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

Merhaba 2011 model Passat 1.4 tsi dsg HİGLİNE reflek gümüş. Passat sahipleri ve sevenler klubüne üye olamadım acaba neden ?Fotoğrfalarda yakında...
    güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 8 Aralık 2011; 19:23:49 >
  • Hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz.
  • hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • hayırlı olsun hocam yollar senin
  • Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.