Bildirim
2011 yeni passat alındı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kulübe özel bir üyelik yok, siz başlığın altına bu bilgileri yazın bir süre sonra ana sayfa güncellenir sizin de isminiz eklenir, hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 27 Mart 2011; 0:04:43 > -
Hayırlı olsun fiyat bayii??? -
Led farlımı acaba.Geçen gün bizim burda bi tane led farlı b7 gördüm o yüzden sordum. -
Hayırlı olsun -
hayırlı olsun bende 1.4 tsi confortline aldım sunroof lu daha 100 km de 1 hafta oldu alalı ilk defa pasat aldım ve tek kelimeyle hayran oldum -
imagashack ten resim eklemeyi beceremedim resim eklemek isitiyorum çok sayıda ,başka bir yolu varmı yada e-mail bçlümüne ne yazacaz kendi mail adresimimi bu konularda acemiyim -
Hayırlı olsun, bende 1 hafta önce 1.4 TSI BMT Comfortline DSG aldım, şeker beyazı ayrıca zenec multimedia sette taktırdım, ilk defa passata alınca bindim ve kullandım harika bir araç özellikle DSG şanzıman inanılmaz keyifli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayfe10 -- 8 Nisan 2011; 23:16:33 > -
kaca aldınız acaba bayfe -
Hayırlı olsun bizde yazıldık gibi birşey gelmesini bekliyoruz 1.4 tsi bmt comfortline + dsg........ -
herkese teşekküler passat sevenler ve sahipleri konusunda sonlara doğru fotoğraflar ve ayrıntılı bilgiler mevcut son sayfalara doğru tekrar teşekkürler -
güncelquote:
Orijinalden alıntı: yakcan64
Merhaba 2011 model Passat 1.4 tsi dsg HİGLİNE reflek gümüş. Passat sahipleri ve sevenler klubüne üye olamadım acaba neden ?Fotoğrfalarda yakında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 8 Aralık 2011; 19:23:49 > -
Hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz. -
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler -
hayırlı olsun hocam yollar senin -
Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X