Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun bende düşünüyorum bakalım bir araştırayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

tek kelime ile şahane bi tv.2d olsun 3d olsun çok güzel sonuçlar verdi.tv a yeni yazılım yükleyerek 3d oynatmaya başladım.üzerindeki yazılım ile bu mümkün değil.sitesinde yeni yazılımı indirin ve usb den kurun.görüntü kalitesi çok güzel heleki hd kanallardaki görüntü inanılmaz.bende d-smart modül var onla kullanıyorum.atlanta hd box uydu cihazıyla beraber sd kanallarda hd kanallarda çok iyi.katusundan 2 tane gözlük çıkıyor.internete çok hızlı bağlanıyor,22 gb lık avatar 3d filmini sorunsuzca harddisk üzerinden oynattı.ayrıca mkv filmleri takılmadan oynatıyor.3d için mkv için ayrıca mediaplayer a gerek yok.yalnız dts ses yüklü filmleri görmüyor.net tv si var.rahatça girip sayfaları falan görüyorsunuz.ben youtuba,dailmotiona vs...video sitelerine facebook a falan bağlandım.yalnız evdeki bilgisayarın içine girmeyi basaramadım.sanırsam ev ağı falan kurmak gerekli.ambligt özelliği çok güzel.gece izlerken tv odanın içi rengarenk oluyor.boyutu 107 ye geliyor bu tv nun.42+1 olarak görünüyor.ayrıca açmış olduğum konuda resimlerini ve cep ile çektiğim görüntüsünü izleyebilirsiniz.maç izlerken gölgelenme bulanıklasma falan olmadı.akıcılığı çok güzel.imkanınız var ise gözünüz görsün öyle alın derim.lg nin 650s serisi ile karşılastırıldığında bariz bi şekilde philips önde derim.

bu tvnin dahili HD uydu alıcısı yok mu?
    ben 40D7000 veya 8000 serisini düşünüyorum ama bu da dikkatimi çekti
    7000 ve 8000 serisinde dahili hd uydu alıcısı var onun dışında özellikler benzer

• quote:

Orijinalden alıntı: quentin

quote:

Orijinalden alıntı: wkend

tek kelime ile şahane bi tv.2d olsun 3d olsun çok güzel sonuçlar verdi.tv a yeni yazılım yükleyerek 3d oynatmaya başladım.üzerindeki yazılım ile bu mümkün değil.sitesinde yeni yazılımı indirin ve usb den kurun.görüntü kalitesi çok güzel heleki hd kanallardaki görüntü inanılmaz.bende d-smart modül var onla kullanıyorum.atlanta hd box uydu cihazıyla beraber sd kanallarda hd kanallarda çok iyi.katusundan 2 tane gözlük çıkıyor.internete çok hızlı bağlanıyor,22 gb lık avatar 3d filmini sorunsuzca harddisk üzerinden oynattı.ayrıca mkv filmleri takılmadan oynatıyor.3d için mkv için ayrıca mediaplayer a gerek yok.yalnız dts ses yüklü filmleri görmüyor.net tv si var.rahatça girip sayfaları falan görüyorsunuz.ben youtuba,dailmotiona vs...video sitelerine facebook a falan bağlandım.yalnız evdeki bilgisayarın içine girmeyi basaramadım.sanırsam ev ağı falan kurmak gerekli.ambligt özelliği çok güzel.gece izlerken tv odanın içi rengarenk oluyor.boyutu 107 ye geliyor bu tv nun.42+1 olarak görünüyor.ayrıca açmış olduğum konuda resimlerini ve cep ile çektiğim görüntüsünü izleyebilirsiniz.maç izlerken gölgelenme bulanıklasma falan olmadı.akıcılığı çok güzel.imkanınız var ise gözünüz görsün öyle alın derim.lg nin 650s serisi ile karşılastırıldığında bariz bi şekilde philips önde derim.

7000 ve 8000 serisinde dahili hd uydu alıcısı var onun dışında özellikler benzer

dahili uydu alıcısı yoktur bu televizyonda.ben atlanta hd box ile kullanıyorum takıyorum d-smart modülü değme keyfime.sd yayınlar güzel hd ler daha bi güzel.çekmiş olduğum resimlere bi göz atınız.

• Arkadaşlar, bu tv hakkında detaylı bilgi arıyorum. Almaya karar verdim gibi. Ayrıca " wkend " arkadaş resimleri ben göremedim nerede acaba?. Bu gün teknosa da fiyatı 3 bin tl uygun mu sizce. Birde bu kadar özelliği olan bir tv de dahili uydu alıcısı bence mantıklı değil gibi. Hd bir cihaz alıp hariçten çalıştırmak en mantıklısı. Çünkü tv ye ekstra güç yükleniyor. Hem de uydu alıcısının diğer özelliklerini kullanmak varken. Bu aynı tv ye navigasyon cihazı adapte etmek gibi geliyor bana. Tabi bu da benim yorumum. Herkesin bir yoğurt yiyişi var.

PDL7906 yorumlarınızı bekliyorum. Aldıktan sonra ben de inşallah sizlere yorumlarımı yaparım. İyi forumlar.
  • Arkadaşlar bu tv yi aldım bu gün. Başka bir sayfada wkend fikir olarak da yorum yaptı ama burada kimse yapmamış, neyse aldık nihayet. Öncelikle panel farkı yok deyip almayı düşünmeyenlerin ileride ne kadar büyük bir hata ettiğini anlayacağını belirteyim. Aynı ekran 7696 sına göre 400 tl fazla verdiğimi biliyorum ama tv yi görerek aldım. Ekran önünde 0,5 cm. özel bir cam var. Ekran tamamen koruma altında ve o camın üstüne adamlar dokunmatik tuş koymuşlar. Wi-Fi süper. SD ve HD yayınlar süper. Tv yi ilk zaten yotube den 3D videolar ile denedim. Harika bişey. Tv altlığı 8,5 Kg. Sallasan bile Tv yıkılmaz. Modül ve beraberinde kart girişi var, uydu alıcısı yok ( İyiki de yok, tv de uydu alıcısının ne işi var?. Alacaksın HD cihazı ayrı bağlayacan. Ben Chipbox aldım) 3D seyrederken Amblight ı kapatın ve görüntü önünüzde, odanın içinde. Hangi yönden bakarsan bak 3d ye devam. Süper ötesi bir tv. Allah ım nazardan korur inşallah. Ben LG, Sony ve Samsung un 3d sini ve sd yayınını seyrettim. Birtek LG nin LW650S serisi 3D de aynı diyebilirim ama diğer görüntülerde ise hepsine 100 basar. Teknosa fiyat şu an da en uygun gibi. Düşünenler kaçırmasın derim. Saygılar, iyi forumlar.

• google 7906 resimler yaz çıkar
  • quote:

Var arkadaşım
    42PDL7609K - DVB S2 dahili uydu alıcısı olan model
    42PDL7609H - dahili uydu alıcısı olmayan model
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahner

quote:

Var arkadaşım
    42PDL7609K - DVB S2 dahili uydu alıcısı olan model
    42PDL7609H - dahili uydu alıcısı olmayan model

42PDL7609K
    Malesef TR'de yok ama hangi ülkeye gönderiyorlar bilmiyorum ama bende isterdim şahsen,
    kablosuz uğraşsız direkt DSmart modülü takıp kullanmayı ama,
    malesef Sadece Karasal yayın ve Kablolu yayın tuneri olduğunu öğrenince hikaye oldu bu.

• arkadaşlar bu tv ankara ankamall teknosa mağazasında mağaza özel fiyatıyla 2.499TL ye satılıyor bilgilerinize..
    Düşünenler bu fiyata kaçırmasın..
  • quote:

arkadaşlar bu tv ankara ankamall teknosa mağazasında mağaza özel fiyatıyla 2.499TL ye satılıyor bilgilerinize..
    Düşünenler bu fiyata kaçırmasın..

Valla tek kelimeyle süper ötesi fiyat, alacaklar kesinlikle kaçırmamalı.
    çünkü Vatan da indirimle bile 3200 TL
  • takip
  • Bimeks'ten 2700 TL karşılığında sonunda bu modeli aldım.

LG LW650S ile bu model arasında epey kararsızdım. Ancak tasarım, dahili wireless ve Ambilight ışıklandırma beni bu modele yönlendirdi (her ne kadar 650S'te bulunan 200 Hz ve 2D'den 3D dönüştürme özellikleri olmasa da).

İncelemelerime gelirsek;
    - 650S'e göre görüntü kalitesi bir miktar daha iyi diyebilirim.
    - SD yayınlardaki kalitesini hiç beğenmedim (HD-SMART cihaz kullanıyoruz). Görüntü neredeyse çamur gibi. Bu konuda Samsung çok daha iyi diyebilirim. LG'yi ise denemedim bilmiyorum.
    - Gerek 3D, gerek normal yayınlarda ve hızlı geçen altyazılarda vb. titremeyle karşılaşmadım. Panelde şu ana kadar gördüğüm tek kusur siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu sahnelerdeki sabit geniş beyaz yüzeylerde (örneğin beyaz bir bant) çok hafif bir titreme yapması. Ancak bu durum rahatsız edici düzeyde değil.
    - Smart TV'nin çok gereksiz bir özellik olduğunu söylemem gerek. Update yapmama rağmen birçok uygulama çalışmıyor (örneğin Vimeo). Youtube gibi uygulamalarda ise görüntü sürekli donuyor. Tarayıcının hızı kullanılamayacak kadar yavaş.
    - TV menüleri kullanışlı ve geniş bir ayar seçeneği mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 20 Ocak 2012; 10:30:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richy

Bimeks'ten 2700 TL karşılığında sonunda bu modeli aldım.

LG LW650S ile bu model arasında epey kararsızdım. Ancak tasarım, dahili wireless ve Ambilight ışıklandırma beni bu modele yönlendirdi (her ne kadar 650S'te bulunan 200 Hz ve 2D'den 3D dönüştürme özellikleri olmasa da).

İncelemelerime gelirsek;
    - SD yayınlardaki kalitesini hiç beğenmedim (HD-SMART cihaz kullanıyoruz). Görüntü neredeyse çamur gibi. Bu konuda Samsung çok daha iyi diyebilirim. LG'yi ise denemedim bilmiyorum.
    - Gerek 3D, gerek normal yayınlarda ve hızlı geçen altyazılarda vb. titremeyle karşılaşmadım. Panelde şu ana kadar gördüğüm tek kusur siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu sahnelerdeki sabit geniş beyaz yüzeylerde (örneğin beyaz bir bant) çok hafif bir titreme yapması. Ancak bu durum rahatsız edici düzeyde değil.
    - Smart TV'nin çok gereksiz bir özellik olduğunu söylemem gerek. Update yapmama rağmen birçok uygulama çalışmıyor (örneğin Vimeo). Youtube gibi uygulamalarda ise görüntü sürekli donuyor. Tarayıcının hızı kullanılamayacak kadar yavaş.

Uydu yayın kalitende bir problem yok değil mi dostum.
    Çünkü bende SD D-Smart Full paket mevcut bir çaok kanalda, HD ile karıştırılabilecek kadar net ve
    berrak bir görüntü var.
    Hatta HD uydu cihazı alacaktım, bu görüntülerden sonra vazgeçtim, biraz erteledim bile diyebilirim.
    SD performansından aşırı memnunum.

Bunları 1 hafta 46D8000 seyretmiş ve iade etmiş biri olarak söylediğimi de belirtmem gerek, Samsung aynı SD kaynağından alınan yayında berbat ötesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 22 Ocak 2012; 2:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

İncelemelerime gelirsek;

Çünkü bende SD D-Smart Full paket mevcut bir çaok kanalda, HD ile karıştırılabilecek kadar net ve
    berrak bir görüntü var.
    Hatta HD uydu cihazı alacaktım, bu görüntülerden sonra vazgeçtim, biraz erteledim bile diyebilirim.

Bunları 1 hafta 46D8000 seyretmiş ve iade etmiş biri olarak söylediğimi de belirtmem gerek, Samsung aynı SD kaynağından alınan yayında berbat ötesiydi.

Çok tuhaf bir olay biri harika diyor, biri çamur!!
    Sanırım iyi olduğunu belirten arkadaş kendi ayarlarını paylaşırsa, sorunun kullanıcıda mı, cihazda mı olduğunu anlamış oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: bahner

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

İncelemelerime gelirsek;

berrak bir görüntü var.

Çok tuhaf bir olay biri harika diyor, biri çamur!!
    Sanırım iyi olduğunu belirten arkadaş kendi ayarlarını paylaşırsa, sorunun kullanıcıda mı, cihazda mı olduğunu anlamış oluruz..

Valla ben ayar filan yapmadım, hızlı görüntü ayarlarından 'Doğal' ı kullanıyorum , inanın bir çok kanalda
    Sd böyleyse, HD nasıldır diyorum, HD ye gerek bile gerek duymuyorum.

• SD kalitesi kanaldan kanala göre de değişebiliyor. Örneğin ben Kanal D'yi baz alarak söylemiştim. Ama bir ATV kanalında daha iyi bir görüntü kalitesi var. Noise reduction (Parazit düzeltme) Max. ayarında. PC modu kapalı ve Pixel Precise HD, HD Natural Motion, Clear LCD ayarları en yüksekte. Ayrıca PC modunu açıp bu ayarlar kapanınca da (PC modu açıldığında görüntü düzeltme ayarları da otomatik kapanıyor) bir fark göremedim Kanal D görüntüsü çok puslu ve noktalar belirgin. ATV kanalında ise dediğim gibi bu durum daha az. HD kanallarda ise böyle bir durum yok. Renkler, görüntü capcanlı.

Kullandıkça farkettiğim hoşuma gitmeyen bir durum ise HD ve SD yayınlarda aşırı hareketli sahnelerde parlak renklerin kısa bir süre için bulanıklaşması. Sanırım bu ani geçişlerde TV'nin içindeki görüntü işleme çipi yetersiz kalabiliyor. Bu sorunu çözmek için ayarlarla sürekli olarak oynuyorum. Optimum bir ayar bulursam burada paylaşacağım.

Ancak bu hızlı sahnelerdeki bulanıklaşma sorunu bilgisayardan gelen 1080p görüntülerde yok. Bu da HD-SMART (1080i) cihazına has bir durum.

• Ben bu tvye hasta oldum, alanlar nasıl? memnun mu? =)
  • belki bu tv yi forumda en erken alanlardan biriyim.4 ay oldu ben çok memnunum 7906 dan.
  • biraz detaylanırsa bu model iyi olur sanırım. PFL9705 yerine bunu almak için herhangi bir neden bulunabilir mi?
  • Bu televizyon için Philips TV Facebook yarışması yapıyor. Smart TV uygulamasını deneyerek katılabilirsiniz.
    Tasarım olarak gerçekten çok güzel bir televizyon :)

Yarışma linki:http://apps.facebook.com/smarttvdeneyimi/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.