Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cihazın güncel sürümü nedir ve yeni gelen internet üzerinden bir güncelleme var ise paylaşmanızı rica edeceğim .

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palakadir

Merhabalar ;

Cihazın güncel sürümü nedir ve yeni gelen internet üzerinden bir güncelleme var ise paylaşmanızı rica edeceğim .

Teşekkürler.

Kontrol ettim güncel bulduğum sürümü yükledim .

Q5551_0.14.104.0 (Date published: 2012-11-26)

Gözlemlediğim bir farklılık yok .

İhtiyacı olanlar için adres şudur :;

Philips 7906/H downlond link

• Bir de 3D konusunda Crysis 3 'de TV ye aşağıdan ya da biraz yukarıdan bakınca sağ sol ekranlar belli olmaya başlıyor.. Örneğin elindeki silah tam ortadan bakınca 3D derinliği çok iyi ve net fakat dediğim gibi biraz üstten ya da alttan bakınca sağ sol ekran ayrımları belli olmaya başlıyor... Sizce bu durum normal midir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 15 Mayıs 2013; 9:02:40 >
  • Bu güne kadar ulaşamamış olan var ise . Pc ile Televizyonu network üzerinden görüntü aktarımı yapmanızı sağlayan yazılım .

http://www.2shared.com/file/dq7ER6SQ/wi-fi_mediaconnect_setup_v1064.html
  • Palakadir kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler !
  • Arkadaşlar 2 gün önce TV yi standına koydum fakat dün aşağıda linklerde görebileceğiniz gibi bir problem oluştu. Görüntüde çizgiler var. Garantiye vereceğim.

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

TV standına yerleştirmeyi düşünenlerin dikkatine

• Garantiye verdim panel arızası dediler İstanbul'a gönderilmiş. Bekleyiş başladı
  • TV geldi (biraz geç yazdım ama bilginiz olsun diye yazma ihtiyacı hissettim) herhangi bir sorun yok çok şükür.

Ayrıca 3D derinlik ayarını daha iyi hissetmek için mutlaka yerden en fazla 75 cm mesafede olacak şekilde izleyin derim. TV ünitesi aldım ve şu anda yerden 50 cm yükseklikte. Daha önceden 1,5 m gibi bir mesafede idi ve ciddi fark oluyor.

Bilgilerinize...
  • Geçmiş olsun. Bir dahası olmasın işallah .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.