Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv yi nereden satın alabiliriz biraz bakındım nette bulamadım
  • bu tv'nin internet özellikleri (youtube vb) hem kısıtlı hem yavaş,
    ayrıca usb'den dosya desteği zayıf ve dts desteği yok

buna rağmen, 2300 TL'ye bu tasarımda ve bu görüntü kalitesinde+pasif 3d kalitesinde alternatif bir tv maalesef yok, Beyaz kasa samsung 6 serisinde var 2 alternatif ama ikisi de aktif 3d (aktif3d istemiyorum her ne kadar 1080p çözünürlük veriyor olsa da). Ayrıca samsung 6,7 ve 8 serisinin sd yayınlarda çuvalladığı sadece yayın kalitesi iyi ve hd yayınlarda iyi olduğu yönünde yorumlar mevcut.

Alternatif olarak görebileceğim philips 5507 ler aktik 3d, bir de panasonic'in 5T serisi vardı ama onun da çerçevesi çok kaba, lg'nin lm670s'i çok pahalı 2800 TL lerde..

alacağım 3d blueray ile internet özelliklerini ve dlna özelliğini, ayrıca medya desteğini sağlayabilirim yeterki televizyon beyaz olsun güzel olsun :)

artık teşhir meşhir aldık

• bu tv'nin menüsünde dual play gaming seçeneği mevcut ama bu özellik (split screen oyunları, özel gözlükle full ekran görüp oynamak) gerçekten var mı deneyebilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

bu tv'nin menüsünde dual play gaming seçeneği mevcut ama bu özellik (split screen oyunları, özel gözlükle full ekran görüp oynamak) gerçekten var mı deneyebilen oldu mu?

öncelikle hayırlı olsun. Cihazı nereden aldınız?
  • selamlar

tv'yi teknosa forum istanbul/bakırköy'den aldım, teşhir ürünüydü maalesef:)
  • teknosa media markt vb teknoloji marketlerinde vardır
  • yok maalesef çok aradım ama bulamadım.
    bazı sitelerde var gözüküyor ama fiyatları 3000 - 3400 TL arası ve siteler pek bilindik siteler değil
  • ben teknosa'dan 2300 / 10 taksit aldım, philips yetkili servis garantili..
  • selamlar

bu tv'de dual play gaming özelliğini deneyen yada kullanan oldu mu?
  • Teşhir ürününde olur öyle fiyata genede iyi almışsın kardeş..
  • içiniz rahat olsun teşhir ürünü alan çok arkadaşım oldu bir sorun yaşayanını duymadım...
    güle güle kullanın...

bu arada geçen gün yazılım güncellemesi sordu bende yükledim... belirgin bir değişiklik farketmedim :)
  • benim tv geçenlerde kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı ...

araştırırken yazılım güncellemesi yaparsanız sorun düzelir diye okumuştum

harbiden düzeldi... bilginize sorun yaşayanlar için...

not: skype uygulaması ne yazık ki yok yani ben nettv uygulamalarında göremedim.. ayrıca net hızı biraz yavaş ama işiniz çok oradan halledeceğinizi düşümnmüyorum. klavye falan olmadan zor iş
  • Android 'li cihazı olanlar market'ten yükleyip cihazın iyice tadını çıkartmanızı tavsiye ederim . Cihazı alalı 5 ay kadar oldu .

Evdeki sistem 2 çanak 4 adet lnb , Atlanta Hd box ile kullanıyorum .

Sd yayınlarda netlik yeterli düzeyde , BBC hd , Trt Hd ve Eurosport Hd izler iseniz hayattaki farkları çok net görebilirsiniz .

+ 3 boyutlu olarak maç ve olimpiyatları izleme fırsatım oldu Buda bu işin sonudur . Belki dts desteği yok fakat ben Logitech Z5500 ile kullanıyorum sorunsuz ve keyifli ek olarak Samsung televizyonların hiç birinde bulamayacağınız doğal renk başarımı amblight serisi ile açık ara fark yapmıştır .

Nihai olarak gelen izleyen herkes cihaza hayran ve herkese tavsiye ediyorum . Öte yandan Phlips'ten daha fazla application ve yazılım desteği beklemekteyim.

Teşekküler.
  • sevgili arkadaşlar;

tv de anlık açılıp kapanma sorunu yaşayan varmı acaba...

yazılım guncelleme yapmama ragmen 10 gün sonra gene aynı problemle karşılaştım...
  • quote:

selamlar

Split screen özelliğini kullanman için özel gözlükleri var.ama kutudan çıkan gözlüklerin camlarını değiştirerekte split screen oynayabılırsın.yani 1.gözlüğün sol camı kalcak,sağ camı cıkarıp diğer gözlüğün yine solunu takıcaksın(sol sol-sağ sağ).böylece split screen keyfini cıkarabilirsin.3 d izlemek için yine camları değiştirmen gerek(sağ-sol) :D camları sökerken biraz dikat edersen sorun olmaz kolay bi iş.

Arkadaşlar benım tv de clouding problemi canımı sıkmaya basladı.futbol maçlarında yada ps3 de pes oynarken hareketli sahnelerde ortada bulutlanma(yukardan aşagı gölgelenme)yapıyo.yazılımla yada ayarla çözülebilcek bişi degil sanırım.sizde böyle bi durum var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit2100

quote:

selamlar

Split screen özelliğini kullanman için özel gözlükleri var.ama kutudan çıkan gözlüklerin camlarını değiştirerekte split screen oynayabılırsın.yani 1.gözlüğün sol camı kalcak,sağ camı cıkarıp diğer gözlüğün yine solunu takıcaksın(sol sol-sağ sağ).böylece split screen keyfini cıkarabilirsin.3 d izlemek için yine camları değiştirmen gerek(sağ-sol) :D camları sökerken biraz dikat edersen sorun olmaz kolay bi iş.

Arkadaşlar benım tv de clouding problemi canımı sıkmaya basladı.futbol maçlarında yada ps3 de pes oynarken hareketli sahnelerde ortada bulutlanma(yukardan aşagı gölgelenme)yapıyo.yazılımla yada ayarla çözülebilcek bişi degil sanırım.sizde böyle bi durum var mı?

buradaki 3d olayından bahsederken full sbs filmlerdekinden mi bahsediyorsun

yoksa ben half sbs yi normal şekilde izliyorum ama

• ps3 de split screen(ortadan bölünmüş ekranda 2 oyuncu) modundan bahsedıyorum.gözlüklerin camını değiştirerek her 2 gözlükte de her bir oyuncu kendını tam ekranda görüyor(çözünürlük kaybıyla).
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit2100

ps3 de split screen(ortadan bölünmüş ekranda 2 oyuncu) modundan bahsedıyorum.gözlüklerin camını değiştirerek her 2 gözlükte de her bir oyuncu kendını tam ekranda görüyor(çözünürlük kaybıyla).

onu anladım ama ondan sonra 3d izlemek istersen demişsin ondan sordum.

tek başına oynarken 3d görmek için diyorsun herhalde..
  • aynen..tek basına 3d oyun yada half sbs film izlemek için orjinal haline getirmek gerekıyo camları.en ıyısı 7 li gözlük paketi almak 2 sini oyun için ayarlayıp bırakmak.tak sök çizer camları..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.