Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

LM serisi ile zaten baya bir yol katetti LG...

42LM670S üzerine eğilmiştim bende bir ara ama çerçevesi olmayınca TV çok küçük gözüktü gözüme
    47LM670S ise baya bir kalın fiyatı ile zaten elememe sebep oldu... Ama çok dolu özellikli TV'ler... Hayırlısı olsun bakalım...

Aslında hanıma beğendirebilsem uygun fiyatlı 3D olan bir tv alırım ama beğenmiyor philipsi gördükten sonra O da haklı şimdi. Zaten Tvyi sinirlenip gönderdim kargoya verdikten sonra inşallah almazlarda geri gelir dedim içimden ama gelmedi..

• @deniz_ksk hayırlı olsun .
    Aramıza hoş geldin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palakadir

@deniz_ksk hayırlı olsun .
    Aramıza hoş geldin ...

teşekkürler, hoşbulduk...
    Memnuniyet hat safhada... Her gelen hasta oluyor, özelliklerini soruyor... Gözlükleri takıp 3D film açmamı istiyorlar Zaten amblight'ı anlatmaya gerek yok...
    Şu an teknosada tekrar 3499 TL...
  • haklısın kardeşim gerçekten güzel tv
  • deniz kardeşim hosgeldin...

bende uzun zamandır yazmıyordum birşeyler nasıl memnunsun herhalde sende...

3d film olayını sen nasıl çözdün laptop hdmı çıkışından mı izliyorsun nasıl yapıyorsun...

benim tek sorunum su an itibariyle bu .....
  • Bizim tv artık pek gözükmüyor . Stoklarda kalmadı sanırım ...
  • quote:

Ayrıca merak edenler için söyleyeyim bu tv hakkında satıcıların bile çok bilgisi yok...
    Adam bana orda bu televizyonda dahili wifi yok dedi, dongle (dangıl) almanız gerekiyor 90 TL civarı öylelikle bağlanabilirsiniz wifi ye dedi,
    ancak servis geldi kurdu TV'yi, üründe dahili wifi olduğunu söyledi ve smart tv yi çalıştırdı... Hatta youtube a girip video bile izledik :)
    Malesef ülkemizdeki bir çok mağaza çalışanı sattığı ürün hakkında bilgi sahibi değil... Sağolsıun bu forumlar var da bilgi sahibi oluyor insanlar...

Hocam bilgisi olmayan arkadaşlar adına konuş lütfen.
    1-2 çalışan bilmiyor diye hepimizmi cahil olduk ? tamam bilmeyen olabilir fakat mağazada illaki bi bilen çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

Ayrıca merak edenler için söyleyeyim bu tv hakkında satıcıların bile çok bilgisi yok...
    Adam bana orda bu televizyonda dahili wifi yok dedi, dongle (dangıl) almanız gerekiyor 90 TL civarı öylelikle bağlanabilirsiniz wifi ye dedi,
    ancak servis geldi kurdu TV'yi, üründe dahili wifi olduğunu söyledi ve smart tv yi çalıştırdı... Hatta youtube a girip video bile izledik :)
    Malesef ülkemizdeki bir çok mağaza çalışanı sattığı ürün hakkında bilgi sahibi değil... Sağolsıun bu forumlar var da bilgi sahibi oluyor insanlar...

1-2 çalışan bilmiyor diye hepimizmi cahil olduk ? tamam bilmeyen olabilir fakat mağazada illaki bi bilen çıkacaktır.

bak ne yazmışım; tekrar kopyalıyorum:
    quote:

Malesef ülkemizdeki bir çok mağaza çalışanı sattığı ürün hakkında bilgi sahibi değil...

birincisi cahil kelimesi geçmiyor,
    ikincisi ben zaten bilgisi olmayanlar adına konuşmuşum hepsi bilmiyor tüm çalışanlar bilgisiz dememişim, bir çoğu demişim...
    Adamı dinleyip dongle alsak uçacaktı 90 TL...
    Sanırım sen de bir mağaza çalışanısın ve konulara hakimsin, ancak emin ol bir çok arkadaşın konulara vakıf değil...
    Umarım en kısa zamanda onlarda senin gibi bilgilenirler sattıkları ürünler hakkında...

• quote:

Orijinalden alıntı: adams28

deniz kardeşim hosgeldin...

bende uzun zamandır yazmıyordum birşeyler nasıl memnunsun herhalde sende...

3d film olayını sen nasıl çözdün laptop hdmı çıkışından mı izliyorsun nasıl yapıyorsun...

benim tek sorunum su an itibariyle bu .....

aynen dostum...
    HDMİ ile hallediyorum... Sıkıntı yok... Hatta üst kat komşumuz ürün kodunu istedi bende alıcam dedi
    Hatta son bir kaç resim daha koyuyorum...

BLUERAY AVATAR

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

• Bende aldım görüntü mükemmel

Amaaaa

USB den kablosuz klavye aldım taktım harfler farklı yerllerden çalışıyor..

Servise bir soracam bakalım kendi klavyesi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Bende aldım görüntü mükemmel

Amaaaa

USB den kablosuz klavye aldım taktım harfler farklı yerllerden çalışıyor..

Servise bir soracam bakalım kendi klavyesi varmı

kardeş herhangi kablosuz klavye oluyor sen klavye dil seçimini değiştirmiş olabilirsin ben kullanıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

bak ne yazmışım; tekrar kopyalıyorum:
    quote:

Malesef ülkemizdeki bir çok mağaza çalışanı sattığı ürün hakkında bilgi sahibi değil...

birincisi cahil kelimesi geçmiyor,
    ikincisi ben zaten bilgisi olmayanlar adına konuşmuşum hepsi bilmiyor tüm çalışanlar bilgisiz dememişim, bir çoğu demişim...
    Adamı dinleyip dongle alsak uçacaktı 90 TL...
    Sanırım sen de bir mağaza çalışanısın ve konulara hakimsin, ancak emin ol bir çok arkadaşın konulara vakıf değil...
    Umarım en kısa zamanda onlarda senin gibi bilgilenirler sattıkları ürünler hakkında...

neyse yanlış anlamışım ama Bana kalırsa ortamda bulunupta cihazlardan haberi olmayan cahildir ne yazıkki var herkes herşeyden anlamıyor

• Mrb. bu tvde 2 D > 3D dönüşümü var mı ya da son yazılımı ile bu özellik eklendi mi. Cevap için teşekkürler, şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: küntagsu

Mrb. bu tvde 2 D > 3D dönüşümü var mı ya da son yazılımı ile bu özellik eklendi mi. Cevap için teşekkürler, şimdiden

2d 3d dönüşümü yok son yazılımı yüklemediğim için birşey diyemeyeceğim ama kesinlikle al derim ben sony LG samg döndüm .
  • Cevap için teşekkürler.
    TV'nin görünümü ve koruyucu camı ayrı artıları. Ama seyretme olasılığım az olsa da 2D >3D DÖNÜŞÜMÜNÜN sanırım 16.05. 2012 tarihli yazılımında olmasını umuyorum. böyle özellik yazılımla sağlanabilirse çok takdirlik olurdu. yazılım yüklemiş arkadaş varsa cevap beklerim.
  • Burada converter yeteneği eklendiğine dair bir update yok . Bilginize .

Check the software version against the latest TV software on the Philips support website. Refer to the SOFTWARE & DRIVERS section.

If the TV software version is lower than the version posted on the website, this means the software of your TV set needs to be upgraded.
    Follow the instruction in the user manual or readme file of the firmware upgrade on how to upgrade your software.
    Do not install a lower version of software than the current version installed on your product. Philips cannot be held liable or be made responsible for problems caused by a software downgrade.
    The latest software solves the issues below:

NOTE: Each release contains all solutions identified in the earlier version.

Q5551_0.14.98.0 (Date published: 2012-05-16)

Video delay (lipsync issue) observed during video playback ( Görüntü üstünde gecikmeler oluyormuş ( LAG ) onu duzeltmişler ).
    Intermittent sound loss while watching DVB-T channels. (Only applicable to T-models) ( Uydu yayınındaki ses ile alakalı düzenleme yapılmış )

• Teşekkürler cevap için. phılıpsin yeni 6000 serisinde koruyucu camı olan ürün olursa daha sonra almayı düşünüyorum.
  • herkese selamlar

ben de bu model ile 5507 arasında kaldım, bir de samsung 6510 var yine beyaz, ama 3d gözlük teknolojisinde pasif gözlükleri tercih ediyorum

mobilyalar beyaz olduğu için beyaz bir tv almam gerekiyor. Bu tv'yi kullananlardan şikayeti olan var mı varsa lütfen paylaşabilir mi? özellikle sd yayınlar ile ilgili yorumlarınızı rica ediyorum.

Ayrıca bu tv'yi 2300 TL'den (teşhir ürünü) alma şansım olacak sanırım teşhir ürünü için iyi bir fiyat sayılır.

teşekkürler,
  • bu tv ile ilgili burada yine bir yorumum vardı, şimdi tv hakkında biraz daha fikir sahibi oldum. 3D izleme fırsatım oldu defalarca, 3D'si harika... 3D bulmakta sıkıntı yaşıyorsanız, youtube'dan 3D yayın indirip, flash belleğe yüklersiniz, sonra tv'ye takar izlersiniz...

eğer tv izleme mesafeniz 3m'den biraz fazla ise ve hd kanallardan da izleyecekseniz size tavsiyem en az 46'' bir tv alın.. bu tv'nin de 46'' olanı yok maalesef :) üzülmeyin başka bir philips modeline bakarsınız :)

daha önce de yazmıştım yine yazıyorum, ambilight olayı gerçekten mükemmel...eve gelen misafirlerimin tepkisi, hepsi de olumlu.. Bu tv'yi almak için çok nedeniniz var... ekranı zaten söylemeye gerek yok, koruma ekranı olması ayrı bir güzel... alanlara hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

herkese selamlar

ben de bu model ile 5507 arasında kaldım, bir de samsung 6510 var yine beyaz, ama 3d gözlük teknolojisinde pasif gözlükleri tercih ediyorum

mobilyalar beyaz olduğu için beyaz bir tv almam gerekiyor. Bu tv'yi kullananlardan şikayeti olan var mı varsa lütfen paylaşabilir mi? özellikle sd yayınlar ile ilgili yorumlarınızı rica ediyorum.

Ayrıca bu tv'yi 2300 TL'den (teşhir ürünü) alma şansım olacak sanırım teşhir ürünü için iyi bir fiyat sayılır.

teşekkürler,

şimdi sen sd yayın derken beklentin nasıl mesela..?? ekranın ayna gibi olmasını bekleme.. onu ancak hd yayınlarda bulabilirsin ki bazen hd yayınlar bile sinyal seviyesinin düşüklüğünden istediğin tadı vermeyebiliyor...
    (bendeki ürün 42 pdl 7906)

bir şey daha söyleyim sana... şimdi 20 yaşında kız var, 35 yaşında kız var, hangisini almak istersin :) sana tavsiyem teşhir ürünü alma.. ikibin küsür lira veriyorsun zaten 100, 200 fazla ver sıfırını al...

tv ile ilgili tek olumsuzluk interneti biraz yavaş ve arama yaparken tek tek harf seçmek canını sıkar biraz.. bir de flv uzantılı videoları izleyemiyorsun... tv yüzde 90 beklentini karşılar... ayrıca mobilyan beyaz ise bu tv en uygunu olur... koruma ekranı olması da ayrı bir güzel... çoluk çocuk ekrana ellese ekranın zarar görmez...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.