Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmlerin 1080p olanların cogu açılmıyor

ama 720p ler genelde açılıyor bunun sebebi ne ola

veya çözüm adına neler önerirsiniz....

arkadaşlar forumda yazmışlar mkvmerge , convert tarzı programlarla düzelttikten sonra açılıyor falan ama denemeye fırsatım olmadı...
  • iyi günler arkadaşlar;

bende philips pdl7906 modeli var.

usb den mkv 3D filmleri oynatamıyorum bunun için ne yapmam gerek...

mkvmerge programı ile denemeler yaptım forumun önceki yazılarında olan çözümleri denedim ama olmuyor...

bana çözüm sunacak veya sen bunu usb ile oynatamazsın diyecek arkadaş var mı oynatıcı mı almam gerekiyor...

ben bu aralar laptopu hdmı ile bağlayıp oynatıyorum hem 3d hem ses sıkıntı yaşamıyorum ama bağlamak her seferinde zulüm gibi oluyor....

bu arada burası hiç guncellenmiyor burayı takip etmiyorlar herhalde arkadaşlar buradan eksikleri veya problemlere çözümleri yazsak da biraz hareketlense burası nasıl olur....

cok mu bir şey istiyorumm
  • bu tv de, dsmart hd kanallarda bir sıkıntı oluyor mu? tv'yi aldık ama daha gelmedi, bazı sitelerde 42pdl modellerinde dsmart hd kanallarını izleyemeyenler var bu modelde (pdl) de böyle bir sorun varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

bu tv de, dsmart hd kanallarda bir sıkıntı oluyor mu? tv'yi aldık ama daha gelmedi, bazı sitelerde 42pdl modellerinde dsmart hd kanallarını izleyemeyenler var bu modelde (pdl) de böyle bir sorun varmıdır acaba?

izleyen arkadaşlar var bildiğim ben izelemiyorum ama her türlü hd kanalı açıyor benim tv

bir de sinyal aldıktan sonra neden açmasın....
  • quote:

bu tv de, dsmart hd kanallarda bir sıkıntı oluyor mu? tv'yi aldık ama daha gelmedi, bazı sitelerde 42pdl modellerinde dsmart hd kanallarını izleyemeyenler var bu modelde (pdl) de böyle bir sorun varmıdır acaba?

bendede 7906H var ve 2 aylık Dsmart maxi paket var hiçde hd ve diyer kalanlarda bir sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adams28

quote:

izleyen arkadaşlar var bildiğim ben izelemiyorum ama her türlü hd kanalı açıyor benim tv

bir de sinyal aldıktan sonra neden açmasın....

quote:

bendede 7906H var ve 2 aylık Dsmart maxi paket var hiçde hd ve diyer kalanlarda bir sorun yaşamadım

Teşekkürler rahatladım şimdi

• 4 aydir kullaniyorum hic bir sorun yok,
    Cok da memnunun. Hem Sd hem Hd yayinlarda.
  • selamlar;

arkadaşlar mkvmerge ile filmlere türkçe altyazı gomuyorum. bildiginiz üzere philipsin altyazısı insanı felç ediyor ne o siyah artalana beyaz yazı ve ufacık

neyse gomdugum alt yazıyı film izlerken gostermiyor ne yapmam gerekiyor bir çare
  • Slm arkadaşlar, TV yi bugün kurdular, 42pdl7906, ama bir sorunum var altyazılarda Türkçe karakterler bozuk çıkıyor. Yazılım güncelleme yaptım yeni sürüm Q5551-0.14.97.0 olarak görünüyor ama hala altyazılarda sorunum var. menüden altyazı karakter kodlamasını değiştireceğim bir yer var mı?
  • quote:

Slm arkadaşlar, TV yi bugün kurdular, 42pdl7906, ama bir sorunum var altyazılarda Türkçe karakterler bozuk çıkıyor. Yazılım güncelleme yaptım yeni sürüm Q5551-0.14.97.0 olarak görünüyor ama hala altyazılarda sorunum var. menüden altyazı karakter kodlamasını değiştireceğim bir yer var mı?

cevap verecek kimse yok mu?
  • 2 hafta önce aldım. Gerçekten doğru iş yapmışım Sd ve Hd görüntü kalitesi muhteşem, Kısmetse pazartesi 3D Bluyer ISO ile izleyeceğim. Resimleri atmaya çalışırım .

Bu arada Android uyumu süper sorunsuz kullanıyorum . İnternet bağlantısında kablo kullanmanızı öneririm ..
  • USB'den film izlerken altyazılar nasıl Türkçe karakterlerde sorun oluyor mu? ben düzeltemedim bir türlü?? Kullanan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim...
  • quote:

USB'den film izlerken altyazılar nasıl Türkçe karakterlerde sorun oluyor mu? ben düzeltemedim bir türlü?? Kullanan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim...

Yokmuş arkadaşlar servis bilmiyordu philips Türkiye ye sordum bu modelde Türkçe karakter desteği yok.. Alırken aklınızda bulundurun...
  • Güncellemesi yakında gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palakadir

Güncellemesi yakında gelecektir.

Philips Türkiyenin verdiği cevap;

Gönderdiğim mail:

İyi günler, teknosadan 42pdl7906h/12 model numaralı televizyonunuzu aldım. Ancak usb'den film izlerken altyazılarda Türkçe karakterlerde sorun oluyor. Tv'nin yazılımını güncelledim (000.014.097.000) ve hala sorunum devam ediyor. Bu modelde Türkçe karakterler desteklenmiyor mu? Destekleniyorsa menüde hangi ayarla? Desteklenmiyorsa TVyi iade edeceğim.

gelen cevap:

Sayin xxxxx,

Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; 42PDL7906H/12 model kodlu urunumuzde Turkce karakter destegi bulunmamaktadir. Urun dizayni bu yonde oldugundan yazilim guncellemesi ile bu durum degistirilememektedir.

Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    TV Tuketici Danisma Merkezi
    444 8 445

Kısacası Türkçe karakter desteği yok ve gelmeyecekmiş..

Edit:
    Cihaz çok hoşuma gitmesine rağmen, Türkiyede satılan bir cihazın Türkçe karakterleri desteklememesi beni kızdırdı ve TVyi tekrar teknosaya gönderdim. Bir kaç karakteri yada karakter kümesini tanıtmak zor değil aslında ama Philips neden böyle birşey yapmış anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenhayt46 -- 15 Mayıs 2012; 15:42:09 >

• Bunu birebir philips.com'a göndermek gerek buradaki adamların hatası ..
  • teknosa'dan 42PDL 7906H/12 aldım bugün. hayırlı olsun :) ürünü teknosa'yı arayıp sipariş verdim, bulunduğum il'de kalmamıştı...

teknosa'nın sitesinde bu ürünün tam ismi şöyle geçiyor: 42PDL7906H/12 AMB EASY 3D FHD LED LCD TV
    Philips'in kendi sitesinde ürün ismi: DesignLine EDGE Smart LED TV 42PDL7906H/12 Ambilight Spectra 2 ve Pixel Precise HD ile Smart LED TV

2 şey öğrenmek istiyorum;

1.soru: teknosada'ki bu ürünle philipsin sitesinde yazan ürün aynı mı? teknosadaki ürünün özellikleri kısmında ; hz:50/60 diye bişey yazmışlar açıklama filan da yok, bunu görünce aklıma takıldı acaba bu İKİ model farklı mı diye? yardımcı olursanız sevinirim. bir de, teknosa'dan alan arkadaşlar; tv'nin kutusu üzerinde 400hz PMR (Görüntü GÜçlendirme ile ilgili özellik) diye yazı var mı? bir de (bu 2 etti :) ; bu cihaz normalde kaç Hz? (eğer aynı cihaz iseler)

2.soru: tv'nin özellik kısmında DVB-T/C diye bişey var (philips'in sitesinde) bunun anlamı nedir??

cevaplarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: snsz2gun

teknosa'dan 42PDL 7906H/12 aldım bugün. hayırlı olsun :) ürünü teknosa'yı arayıp sipariş verdim, bulunduğum il'de kalmamıştı...

teknosa'nın sitesinde bu ürünün tam ismi şöyle geçiyor: 42PDL7906H/12 AMB EASY 3D FHD LED LCD TV
    Philips'in kendi sitesinde ürün ismi: DesignLine EDGE Smart LED TV 42PDL7906H/12 Ambilight Spectra 2 ve Pixel Precise HD ile Smart LED TV

2 şey öğrenmek istiyorum;

1.soru: teknosada'ki bu ürünle philipsin sitesinde yazan ürün aynı mı? teknosadaki ürünün özellikleri kısmında ; hz:50/60 diye bişey yazmışlar açıklama filan da yok, bunu görünce aklıma takıldı acaba bu İKİ model farklı mı diye? yardımcı olursanız sevinirim. bir de, teknosa'dan alan arkadaşlar; tv'nin kutusu üzerinde 400hz PMR (Görüntü GÜçlendirme ile ilgili özellik) diye yazı var mı? bir de (bu 2 etti :) ; bu cihaz normalde kaç Hz? (eğer aynı cihaz iseler)

2.soru: tv'nin özellik kısmında DVB-T/C diye bişey var (philips'in sitesinde) bunun anlamı nedir??

cevaplarınızı bekliyorum...

Cihaz geçekte 100Hz PMR 400 Hz, iki sitede de yazan doğru, teknosada elektrik hz'i 220 Volt 50Hz, bildiğin şehir elektriği
    DVB-T sayısal karasal yayın Türkiyede böyle yayın yapan yok diye biliyorum.
    DVB-C kablolu yayın. kablolu yayınlara üye olup izleyebilirsin.
    Anlayacağın cihazda senin işine yarayacak uydu alıcısı yok (DVB-S).

• Bu cihaz son 2 aydır çok sattı ama donanımhaber kullanıcı hiç yok sanırım. Konu çok yavaş ilerliyor .
  • herkese selamlar 7906h tv ile bilgisayarı bağlayıp internetten 3d izleyenler varmı varsa nasıl izleye biliriz ve nasıl bir donanım gerekir . cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.