Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun 2 yerde gordum bu televizyonu.diger onlarca tv nin yarinda goruntusu inanilmaz farkediyordu.Butun tv lerde ki kirmizi ton pembeye kacarken bu tv de direk kirmizi secebiliyordum mukemmel bir bicimde.Bugunlerde 45"+ bir tv bakmama ragmen aklimi celdi.Goruntu kalitesi smoothlugu harikaydi.Ayrica akiciligi diger tvlerden daha guzel gozuktu gozume.Sadece bimekste ve teknosa da gordum.Bimekste ki eleman bana bu tv yi hem pasif hem aktif gozlukle 3d de kullandiklarini soyledi..bunu duyunca icimden guldum tabii ki..
    isin kotu tarafi sadece 42 inch i gelmis ve uretilmis(sanirim).Insallah bu tv yi alacak arkadaslar cikarda ayrintili bilgilendiririler bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Eylül 2011; 17:23:51 >

• bende bu tv yi şiddetle almayı düşünüyorum bu konunun acılması iyi oldu.dün bende inceleme fırsatı buldum gercekten insan gözlerini alamıyor tv den. bu varken diğerlerine bakasım gelmedi.türkçe özellikleri burada var.400hz in farkı gercekten inanılmaz.su an en uygun fiyat bimekste sanırım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-42-full-hd-led-televizyon-42pdl7906h12/ProductDetails.aspx?productId=evph42pdl7906h&categoryId=163192

• su televizyonun 46 si olsa 1 dk dusunmezdim..3 metre mesafeden izliycem ve gozlerim azicik bozuk = ) su an inanilmaz tereddutteyim.bu tv yi gordukten sonra ne sony ne lg ne samsung bakamiyorum bile tam istedigim goruntuyu veren tv bu oldu.umarim diger arkadaslarda bu tv yi inceleyip biseyler yazarlar..

ayrica tv nin sanirim tek eksigi dvb s olmamasi yani uydu alicisi yok.fakat wifi dongle i extra ozellikleri bu acigi kapatiyor fazlasiyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Eylül 2011; 13:19:27 >
  • bende düşünmezdim.alırsam keske büyük ekran alsamıydım diye pişman olurmuyum acaba ?tek korkum bu. tutarsa acaba büyük ekranını da piyasaya sürerler mi acaba.alırız simdi 2 hafta sonra 47 inç cıkar kafamı vururum artık duvarlara.benim umudum var cıkacagına dair.hadi arkadaslar tecrübeleri paylasalım.bence amac 3d ise lg olabilir ama normal sd ,hd yayında yanına yaklasamaz philipsin.bence 3d teknolojisinin cok yeni zaten gelişime acık.kaldı ki 3d bu tv de devar zaten...
  • bu tvyi hic inceleyen olmadi mi acaba ?
    3 metre mesafeden izleyecegim bugune dek hep 46-47 arastiriyorurdum ancak bu tv ye ve goruntude ki kaliteye asik oldum.sizce 46 yerine bunu alirsam cok farki olur mu ?
    umarim inceleyenler olmustur gercekten deger mi bu tv icin cok merak ediyorum..

ayrica 46 inch 970 serisinden teknoloji olarak ne farki var acaba yoksa ayni goruntuyu mu veriyo 2 tv de merak icindeyim.hic yan yana gormedim bu 2 tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 5 Eylül 2011; 0:25:28 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu tvyi hic inceleyen olmadi mi acaba ?
    3 metre mesafeden izleyecegim bugune dek hep 46-47 arastiriyorurdum ancak bu tv ye ve goruntude ki kaliteye asik oldum.sizce 46 yerine bunu alirsam cok farki olur mu ?
    umarim inceleyenler olmustur gercekten deger mi bu tv icin cok merak ediyorum..

ayrica 46 inch 970 serisinden teknoloji olarak ne farki var acaba yoksa ayni goruntuyu mu veriyo 2 tv de merak icindeyim.hic yan yana gormedim bu 2 tv yi.

dostum 3 metrden yorar seni en az 5 metre gerekli bence. ben 4 metreden 42 izliyorum o bile ağır geliyo bazen. ama karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3metreden 42fazlasiyla yeterli
  • tam bu tv yi aliyorum diyorken bugun satin aldigim konutun insaatina gittim residence in teslimini 1 ay uzatmislar lanet olsun : ( sozde eylul sonuydu en gec.ne guzel aliyordum bugun yarin bu tv yi.
  • 7606 MODELİYLE BU MODEL ARASINDA Kİ FARK SADECE TASARIM MI??
  • niye kimse bişey yazmıyo.40 gün olmuş alanda yok sanırsam.
  • valla 7606 serileri 2400 2250 liralara satılırken

teknik olarak sadece wifi nin stnadart olarak sunulması dışında bi farkı olmayan tvye herhalde %50 fazla ödeme yapmaz kimse

ondan satılmamıştır herhal

panel farkı olduğunuda pek sanmıyorum ama
  • Merak ettim bu TV yi, Şişli civarı teşhirde gören var mı bunları?
  • teşhirde gördüm bu tv'yi gerçekten makyajından öte görüntü çok akıcı ve net bende lg lw650s almayı düşünüyordum ama philips'in görüntü kalitesini görünce 46pfl9705 aldım sormak isteğiniz olursa yardımcı olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewil_death -- 20 Ekim 2011; 14:43:57 >
  • arkadas biride bi açıklama yapsın ya.ben kırşehirdeyim görme imkanım yok bu tv yi.ama büyük sehirdeki arkadaslar niçin yardımcı olmuyorlarki.
  • tv gorunus ve goruntu kalitesi olarak gercekten guzel.ancak 42" lik boyutu cogu kisi icin gereksiz su an benim gordugum 46 alti kimse tv almiyor gelecegi dusunerek..eger bu tv nin 50"+ boyutu olsaydi belki dusunebilirdim ancak su an secim olarak sony e kaymis bulunmaktayim.
  • ben aldım bu tv u.42 si teknosadan 2879 tl ye 12 taksit.henüz gelmedi.bakalım nasıl bir ürünmüş.yalnız shafter arkadas.hani gözünü alamamıştın bu tv den.
  • Bu televizyonu almak istiyorum zira Teknosa da turuncu indirimlerde fiyatı 2870 TL ye kadar düşüyor.
    Yine de tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum o kadar para verdikten sonra pişman olmka istemem.
    Benim için SD yayın kalitesi de önemli. 400hz hareketli sahnelerde motion blur u engeller mi?
    Televizyonu gören inceleyen varsa ve yorumlarını yazarsa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

ben aldım bu tv u.42 si teknosadan 2879 tl ye 12 taksit.henüz gelmedi.bakalım nasıl bir ürünmüş.yalnız shafter arkadas.hani gözünü alamamıştın bu tv den.

Arkadaşım şu yorumlarını bi yazarmısın artık ya :)
  • tek kelime ile şahane bi tv.2d olsun 3d olsun çok güzel sonuçlar verdi.tv a yeni yazılım yükleyerek 3d oynatmaya başladım.üzerindeki yazılım ile bu mümkün değil.sitesinde yeni yazılımı indirin ve usb den kurun.görüntü kalitesi çok güzel heleki hd kanallardaki görüntü inanılmaz.bende d-smart modül var onla kullanıyorum.atlanta hd box uydu cihazıyla beraber sd kanallarda hd kanallarda çok iyi.katusundan 2 tane gözlük çıkıyor.internete çok hızlı bağlanıyor,22 gb lık avatar 3d filmini sorunsuzca harddisk üzerinden oynattı.ayrıca mkv filmleri takılmadan oynatıyor.3d için mkv için ayrıca mediaplayer a gerek yok.yalnız dts ses yüklü filmleri görmüyor.net tv si var.rahatça girip sayfaları falan görüyorsunuz.ben youtuba,dailmotiona vs...video sitelerine facebook a falan bağlandım.yalnız evdeki bilgisayarın içine girmeyi basaramadım.sanırsam ev ağı falan kurmak gerekli.ambligt özelliği çok güzel.gece izlerken tv odanın içi rengarenk oluyor.boyutu 107 ye geliyor bu tv nun.42+1 olarak görünüyor.ayrıca açmış olduğum konuda resimlerini ve cep ile çektiğim görüntüsünü izleyebilirsiniz.maç izlerken gölgelenme bulanıklasma falan olmadı.akıcılığı çok güzel.imkanınız var ise gözünüz görsün öyle alın derim.lg nin 650s serisi ile karşılastırıldığında bariz bi şekilde philips önde derim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.