Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm..bende hafta sonu turuncu indirimden 7906 aldım.split screen oyunlarda kutudan çıkan 2 gözlük olmuyo,gözlüğün her bir camında farklı görüntü veriyor.bunun için bu ürünü mü almak gerekiyohttp://www.hepsiburada.com/Liste/philips-iki-kisilik-tam-ekran-televizyon-gozlugu-pta436/productDetails.aspx?productId=evphpta436&categoryId=8003673

yoksa lg nin paket gözlüklerini alıp camlarını değiştirsek aynı işi görür mü,

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-ag-f215-5-li-3d-gozluk-paketi/productdetails.aspx?I_ID=58521

bazı arkadaslar lg nn gözlükleri daha iyi falan demiş ama çokta farketmemesi gerekir,deneyen varmı beyler?

• Arkadaşlar ben de ürünü Teknosa Turuncu indirimle 2499TL'ye aldım.

TV ünitesine montaj mı ? kendi ayağı mı ? yoksa duvara montaj mı ? kararsızlık içindeyim...

Ambilight özelliğini tam yaşamak nedeniyle duvara montaj sanırım daha iyi olacak...

Deneyimlerinizi paylaşın lütfen...

İdeal duvar montaj yüksekliği ne ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drheureux -- 5 Nisan 2012; 1:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drheureux

Arkadaşlar ben de ürünü Teknosa Turuncu indirimle 2499TL'ye aldım.

TV ünitesine montaj mı ? kendi ayağı mı ? yoksa duvara montaj mı ? kararsızlık içindeyim...

Ambilight özelliğini tam yaşamak nedeniyle duvara montaj sanırım daha iyi olacak...

ambiligt özelliği için duvarla arasında en az 25 cm mesafe gerekir diye okumuştum. o yuzden ben sehpa aldım fena durmadı. yükseklik 80 cm normal bence. alalı 1 ayı geçti hala internet ve vifi bağlantısı yapamadım. 640 gb hhd aldım birkaç film yükledm ama 3d film izleyemedim ama bakalım çözerim belki birgün

• arkadaşlar herkese selamlar. Bi yerlerde okumuştum, kullandığınız bilgisayara program yükleyerek aynı modemi kullandığımız için bilgisayardaki bazı dosyaları tv den kullanıma açabiliyormuşuz. Bilgisayardaki kayıtlı filmleri bu vastayla tv den izleyebiliyormuşuz. bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhan

quote:

Orijinalden alıntı: drheureux

Arkadaşlar ben de ürünü Teknosa Turuncu indirimle 2499TL'ye aldım.

ambiligt özelliği için duvarla arasında en az 25 cm mesafe gerekir diye okumuştum. o yuzden ben sehpa aldım fena durmadı. yükseklik 80 cm normal bence. alalı 1 ayı geçti hala internet ve vifi bağlantısı yapamadım. 640 gb hhd aldım birkaç film yükledm ama 3d film izleyemedim ama bakalım çözerim belki birgün

İnternet için ağ ayarlarında statik ip yi oto ip yapınca sorunun çözülür eğer kabloyla bağlanıyosan..ben bişi sorucam hd yada normal yayınlarda durağan sahnelerde bile hafif hareketlerde bulanıklaşıyo.bütün ayarları denememe rağmen..ayrıca kral tv de gecen alt yazıda belli aralıklarda titreme oluyo bunu da ayarlardan oyun konsolu yapınca düzeldi,oyun konsolunda biçok özelliği kapatıyo..bi türlü orta yolu bulamadım:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit2100 -- 9 Nisan 2012; 18:41:47 >

• Bu tv (42PDL7906) 10 NUMARA tv ALAN PİŞMAN OLMAZ. bende 2 aydır kullanıyorum, tek kelime ile mükemmel. Philips kalitesini gerçekten his ediyorsunuz. LG falan bunları geçin arkadaşlar. Panelleri yaramaz zaten!!!
  • iyi gunler arkadaşlar ;

bende de bu tv var. altyazı ayarları noktasında bilgisi olan var mı yani altyazı puntolarını büyütebiliyor muyuz veya yazının arka planında siyah artalan var bunu transparan yapabiliyormuyuz bilgisi olan paylaşırsanız sevinirim..
  • herhese iyi geceler lg gözlüklerini phlips tvde deneyen oldumu acaba farklılık varmı varsa nekadar bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim
  • arkadaşlar güzel 3d demo ve filim indirecegimiz siteleri bildirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar 7906 tiviyi güncelleyen varmı varsa ne gibi değişikler oldu bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsafa -- 26 Nisan 2012; 3:33:36 >
  • ben teknosadan aldım tv yi yanında kutu içerisinde 2 tane philips gözlük çıkıyor

ben ordaki arkadaşla görüştüm bir tane de fpr LG gözlük verdiler hediye tabii biraz yuzsuzluk yaptık bir tane daha hediye verin diye

LG nin bir farkı yok yani alıp kullanabilirsiniz

3d film indirmek için torrent kullanabilirsiniz ki iyi bir sey indirecekseniz 20 GB olanlar var ve filmin kalitesi cok iyi yani ortada kendiniz indirecekseniz epey beklemeniz gerek internet hızınızı bilmem

forumda filmleri 1 TL den satan arkadaşlar var irtibatta kurabilirsiniz....

guncellemeyi ben filmlerdeki altyazıları izlemek için yapmıştım bundan başka ne gibi + ları var bakmadım....
  • selamlar arkadaşlar;

philips yeni guncelleme yayınlamış dun itibariyle bakalım ne gibi yenilikler yapmışlar......

yeni guncelleme anladığım kadarıyla

altyazılarda bir duzenleme yapmış

K modellerinde yani dahili uydu olan modellerde yenilikler yapmış gibi

bir de beklemede kendini kapatma özelliği eklenmiş gibime geldi

guncellemeyi yeni gördum ingilizceden anladığım kadarı ile yukarıda anlattım....

ben daha yuklemedim ama bu akşam yukler ve paylaşırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adams28

selamlar arkadaşlar;

philips yeni guncelleme yayınlamış dun itibariyle bakalım ne gibi yenilikler yapmışlar......

yeni guncelleme anladığım kadarıyla

altyazılarda bir duzenleme yapmış

K modellerinde yani dahili uydu olan modellerde yenilikler yapmış gibi

bir de beklemede kendini kapatma özelliği eklenmiş gibime geldi

guncellemeyi yeni gördum ingilizceden anladığım kadarı ile yukarıda anlattım....

ben daha yuklemedim ama bu akşam yukler ve paylaşırım....

kardeşim teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için bende güncellemeyi dün gördüm o yüzden sormuştum .
    şimdi lg gözlüklerini alsak hiç bir fark yook diyorsun herşekilde karşılaştırdınmı gölgelenme vs. hiç birfark yokmu lg gözlüklerinin plastiği yumuşak esnek oyüzden soruyorum Philips'in gözlüğü ise elimde kalacak gibi geliyorum.

• arkadaşlar bugun teknosa turuncu indirimde 2299 a düşmüş.haberiniz olsun... 42 pdl 7906
  • bende aldım süper abime düğün hediyesi...Kaçırmayın !
  • elimde mkv 3d filmler var

hdd den çalıştır diyorum ama geçersiz dosya diyor ve açmıyor
  • quote:

elimde mkv 3d filmler var

mkv'lerin hiç birinimi açmıyor yoksa bazılarınımı açmıyor şöyle bir dene formatını değiştir dönüştürücü ile ve 1080 p leri desteklemiyor çünkü bizlerden medya plary alın diyorlar. filimleri izlemek istiyorsan bilgisayar monütörü olarak bağlarsan izlersin hards bilgisayardan aç bilgisayarda en iyi görüntüyü veren bsplayr aç izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsafa

quote:

mkv'lerin hiç birinimi açmıyor yoksa bazılarınımı açmıyor şöyle bir dene formatını değiştir dönüştürücü ile ve 1080 p leri desteklemiyor çünkü bizlerden medya plary alın diyorlar. filimleri izlemek istiyorsan bilgisayar monütörü olarak bağlarsan izlersin hards bilgisayardan aç bilgisayarda en iyi görüntüyü veren bsplayr aç izle

bazılarını açıyor

ne anladım bilgisayar ile bağlanacaksam neden aldık bu tv yi

• quote:

quote:

quote:

bazılarını açıyor

hiçbir firma 1080p 1080i 720p v.s bu formattakilerini desleklemez çünki üretmiş olduğu ürünleri nasıl satacak yani bir 3d bulury oynatıcı almak lazım yada 3d iso formatını destekleyen mdya playr almak lazım
    Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı v.s kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bazılarını açıyor

hiçbir firma 1080p 1080i 720p v.s bu formattakilerini desleklemez çünki üretmiş olduğu ürünleri nasıl satacak yani bir 3d bulury oynatıcı almak lazım yada 3d iso formatını destekleyen mdya playr almak lazım
    Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı v.s kolay gelsin.

hacım ya bu mkvmerge programları falan varmış bunlarla düzenleyip izleyenler varmış ama şimdi biraz araştırma yapıyorum

çözüm olursa burada yazarım...

normal 2d leri 1080p açıyor normalde ama 3d olunca sınıtı veriyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.