Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tv de anlık açılıp kapanma sorunu yaşayan varmı acaba...

yazılım guncelleme yapmama ragmen 10 gün sonra gene aynı problemle karşılaştım...
  • Ben 4 - 5 aydır kullanıyorum güncelleme 1 defa yaptım kapanma yok ..
  • Servisi aramaın öneririm, en güzel çözümü müşteri memnuniyetine verdikleri önemle çözeceklerdir.
  • Arkadaşlar bugün teknosadan 1799 TLye TVyi aldım. Yarın sabah kuruluma gelecekler. İlk 3d tvim. Önerileriniz nedir? Güncelleme nasıl yapılır? Uzun zamandır kullanan arkadaşlar, önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 23 Ekim 2012; 22:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal172

Arkadaşlar bugün teknosadan 1799 TLye TVyi aldım. Yarın sabah kuruluma gelecekler. İlk 3d tvim. Önerileriniz nedir? Güncelleme nasıl yapılır? Uzun zamandır kullanan arkadaşlar, önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun, hangi teknosadan acaba? Bir de ürün kapalı kutu muydu? Teşhir olabilir mi? Ben de bakıyorum bu televizyona, eğer kapalı kutu ise ben de alacağım.
  • Teşhir fakat kutulu ürün. Az önce kurulumu bitti. Bence sıfırdan farksız.
  • quote:

Teşhir fakat kutulu ürün. Az önce kurulumu bitti. Bence sıfırdan farksız.

Hayırlı olsun. Teşhir olması beni emdiselendiriyor. Yoksa tv harika gercekten. Tam istediğim tv. hangi teknosadan aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorlu Teknosa. Yeni açtıklarını ve 2 günlük ürün olduğunu söylediler.
  • hayırlı olsun Dizayn serisi olmasına rağmen bence dizaynı kötü ama sağlam cihaz memnun kalırsınız diye düşünüyorum. iyi günlerde olsun tekrar
  • Ürün muhteşem fakat kafama takılan tek yönü en üst hizada biraz renklerde açılma var sizce bu normal midir?

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 27 Ekim 2012; 12:05:42 >

• 2. resimde daha çok belli oluyor. Bir kırmızılık var üstte... her zaman var mı bu? Böyle birşey varsa bence iade edin.
  • Maalesef sürekli mevcut.

Sorunu PC ye takarak farkettim şimdi dsmart normal yayınlarında mevcut olan bir problem. Rahatladım walla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 31 Ekim 2012; 21:16:49 >
  • input lag sorunu varmı tvde.pc ye bağlayınca oluyormu.birde görüntü atlama varmı
  • quote:

Arkadaşlar bugün teknosadan 1799 TLye TVyi aldım. Yarın sabah kuruluma gelecekler. İlk 3d tvim. Önerileriniz nedir? Güncelleme nasıl yapılır? Uzun zamandır kullanan arkadaşlar, önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Uzun zamandır kullanıyorum. Güncelleme ya wirelesstan yada kablo ile yapabilirsin, sonuçta içinde wireless alıcı mevcut. Harika bir TV bence, ben çok memnunum:) güle güle kullan...
  • Arkadaşlar TV yi güncelledim ve hiçbirsorun kalmadı. Gerçekten ucuz ve kalite buna denir. 2000-3000 tl vermek yerine bu ürünü almanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunlarda 3D muhteşem. Eski 82 ekran LCD bile gözümü yoruyordu fakat 3D film izlememe rağmen bu TV de hiçbir göz şikayetim olmadı.
  • quote:

Arkadaşlar TV yi güncelledim ve hiçbirsorun kalmadı. Gerçekten ucuz ve kalite buna denir. 2000-3000 tl vermek yerine bu ürünü almanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunlarda 3D muhteşem. Eski 82 ekran LCD bile gözümü yoruyordu fakat 3D film izlememe rağmen bu TV de hiçbir göz şikayetim olmadı.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın , çok özel ve güzel bir ürün almışınız.
  • Bu ürün hala piyasada kapalı kutu bulunabiliyor mu?
  • Herkese merhaba,

Bu televizyonu kullanan arkadaşlara bir şeyi sormak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla bu televizyonda 3D görüntülerde derinlik ayarı yok.Belki 3D televizyonların ilk sürümlerinden olduğu için.
    Bu televizyonla 3D olarak izlediğim filmlerde, şu anda elektronik mağazalardaki televizyonlara bakraken aldığım zevki alamıyorım.Hani görüntünün üstünüze gelir gibi olması, odanın ortasındaymış gibi bir izlenim vermesi gibi bir his oluşturmuyor.
    Görüntü televizyonun içine hapsolmuş gibi sanki.Derinlik televizyonun içinde kalıyor gibi.

Bu televizyonu kullanan arkadaşlar bu konuda bir bilgi verebilirler mi ? Alternatif önerileri, kendi uyguladıkları bir şey var mı acaba?

Modeline vurulup almıştım ama sanki bu fonksiyonun olmaması 3D görüntüleri izlerken bir dezavantajmış gibime geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu ürün hala piyasada kapalı kutu bulunabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla bu ürünün bir üst modeli çıktı.
    Model olarak hemen hemen aynısı.Bana cam çerçevesinde çok az bir farklılık varmış gibi gelmişti.
    Ekstradan dahili uygu alıcısı içeriyor yanılmıyorsam.Electroworld Astoria AVM şubesinde görmüştüm.Fiyatı 2900 TL civarındaydı.

Bu şekilde araştırırsanız sıfır olarak bulabilceğinizi düşünüyorum.

iyi günler.
  • szgnuu, ben de senin gibi düşünüyorum, televizyon 3d konusunda dışa doğru değil içe doğru bir derinlik sunuyor.

Filmden mi diye düşündüm ama avatar 3d'de teknosada samsung'larda gördüğüm dışa doğru 3d derinliği kendi televizyonumda yakalayamadım. Samsung'un gözlüğü pilli olanlardandı, yani bunun sebebi pasif gözlük & aktif gözlük farkı da olabilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.