Şimdi Ara

2011 YGS ŞAMPİYONU OLACAĞIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DELİ ATARLIYIM.2011E SIRF ŞAMPİYON OLMAK AMAÇLI GİRECEM AKSİNE İDDA EDENLE HER TÜRLÜ İDDAAAYA VARIM!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

Takma, doktorlar iyileşeceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

Takma, doktorlar iyileşeceğini söyledi.

Alıntıları Göster
    deli atarlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89

deli atarlısın

Alıntıları Göster
    Reis Hırsına Hayran Kaldım.

İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

Reis Hırsına Hayran Kaldım.

İyi Forumlar.

Alıntıları Göster
    Ahh bir de bunları hazırlık zamanının ortasında söyleyebilsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

söylücem kardeş söylücem.sınavdan sonra burdan da duyuracam.bu sene şamp olabilirdik de neyse geçti artık.ama ağzından gircem burnundan cıkcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboy01

quote:

söylücem kardeş söylücem.sınavdan sonra burdan da duyuracam.bu sene şamp olabilirdik de neyse geçti artık.ama ağzından gircem burnundan cıkcam.

Alıntıları Göster
    hırsınızı tebrik ederim, saygı duyarım, neyine iddaya giriyoruz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Geçen sene yine yılın bu zamanları,niki aklıma gelmedi şimdi,malum arkadaşın, hatta nikini 2010 öss şampiyonu mu ne yapmıştı bir ara.Sene ortasında bir ara gördüm de..Görmez olaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

hırsınızı tebrik ederim, saygı duyarım, neyine iddaya giriyoruz

Alıntıları Göster
    Senin için söylemiyorum ama ben böyle forumlarda böyle diyenlere inanmıyorum örneğin herkes 500 puan yapmış bu forumda.Dershanedede 2-3 kişi vardı böyle(vasat öğrenciler)Sınavdan sonra 100 tane yaptım 120 tane yaptım ama az yaptım ya off falan böyle tripler falan yaptılar.Sınav günü sınıfça puanlara beraber bakmaya gittik gelemediler.Yalanlarıda ortaya çıktı zaten hareketlerinden falan anlıyosun yani sadece puan değil kız mevzularında falanda çok atıyolar.Ama inşallah 1. olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Senin için söylemiyorum ama ben böyle forumlarda böyle diyenlere inanmıyorum örneğin herkes 500 puan yapmış bu forumda.Dershanedede 2-3 kişi vardı böyle(vasat öğrenciler)Sınavdan sonra 100 tane yaptım 120 tane yaptım ama az yaptım ya off falan böyle tripler falan yaptılar.Sınav günü sınıfça puanlara beraber bakmaya gittik gelemediler.Yalanlarıda ortaya çıktı zaten hareketlerinden falan anlıyosun yani sadece puan değil kız mevzularında falanda çok atıyolar.Ama inşallah 1. olursun.

Alıntıları Göster
    neyine girmek isterseniz varım;)bu konuda boş değilim bu sene olmadı gelecek sene yapacam.

• quote:

neyine girmek isterseniz varım;)bu konuda boş değilim bu sene olmadı gelecek sene yapacam.

Alıntıları Göster
    Sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkerx

Sakin ol şampiyon

Alıntıları Göster
    be zekayla zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

be zekayla zor

Alıntıları Göster
    biraz sonra rakiplerin ortaya cıkarsa hic sasırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLss

biraz sonra rakiplerin ortaya cıkarsa hic sasırmam

Alıntıları Göster
    yarın kaç çektiğimi söleyince zekamı ölçmezsin;)
    zaten bu sene istediğim bölüm gelir büyük ihtimalle ben şampiyonlk için yarşcam;)

e hadi yediyse gir iddaya atarlı?

• quote:

zaten bu sene istediğim bölüm gelir büyük ihtimalle ben şampiyonlk için yarşcam;)

Alıntıları Göster
    senin gibi bu gazla gidipte intiharın eşiğinden dönen çok arkadasım var fazla hırs gaz yapar söyleyeyim
  • quote:

benim alacağın puanla ilgili değildi ki o cevabım.sadece bu kişilikle zor demek istedim.demek çok zeki olunca beyin değil, hırslar seni yönetiyor.yazık
  • quote:

quote:

benim alacağın puanla ilgili değildi ki o cevabım.sadece bu kişilikle zor demek istedim.demek çok zeki olunca beyin değil, hırslar seni yönetiyor.yazık

çok zeki değilim,senin dediğin resmen sınavdan alınan puana göre yorum oldu zeka ile zor demekten onu çıkardım sadece.artı zeki olsaydım böyle bi idaada bulunmazdım bu sınav sisteminde bi devrim gerkli bende onu şampiyon olup yapacağımı sanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

çok zeki değilim,senin dediğin resmen sınavdan alınan puana göre yorum oldu zeka ile zor demekten onu çıkardım sadece.artı zeki olsaydım böyle bi idaada bulunmazdım bu sınav sisteminde bi devrim gerkli bende onu şampiyon olup yapacağımı sanıyorum.

dayı sanki cok kolay bi işten bahsediyormus gibi konusuosun sakin ol biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

quote:

quote:

quote:

dayı sanki cok kolay bi işten bahsediyormus gibi konusuosun sakin ol biraz

aslında çok kolay.hepimiz potansiyel şampiyonuz.sadece kısmet ve şansszlık engel oluyor bu sene aslında 10000 kişi şampiyon olsa büyük bi devrim olmaz mı?biyerden başlamak lazım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.