Ahh bir de bunları hazırlık zamanının ortasında söyleyebilsen.
söylücem kardeş söylücem.sınavdan sonra burdan da duyuracam.bu sene şamp olabilirdik de neyse geçti artık.ama ağzından gircem burnundan cıkcam.
Alıntıları Göster
hırsınızı tebrik ederim, saygı duyarım, neyine iddaya giriyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: xboy01
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Ahh bir de bunları hazırlık zamanının ortasında söyleyebilsen.
söylücem kardeş söylücem.sınavdan sonra burdan da duyuracam.bu sene şamp olabilirdik de neyse geçti artık.ama ağzından gircem burnundan cıkcam.
Alıntıları Göster
Geçen sene yine yılın bu zamanları,niki aklıma gelmedi şimdi,malum arkadaşın, hatta nikini 2010 öss şampiyonu mu ne yapmıştı bir ara.Sene ortasında bir ara gördüm de..Görmez olaydım
quote:
Orijinalden alıntı: brknzbz
hırsınızı tebrik ederim, saygı duyarım, neyine iddaya giriyoruz
Alıntıları Göster
Senin için söylemiyorum ama ben böyle forumlarda böyle diyenlere inanmıyorum örneğin herkes 500 puan yapmış bu forumda.Dershanedede 2-3 kişi vardı böyle(vasat öğrenciler)Sınavdan sonra 100 tane yaptım 120 tane yaptım ama az yaptım ya off falan böyle tripler falan yaptılar.Sınav günü sınıfça puanlara beraber bakmaya gittik gelemediler.Yalanlarıda ortaya çıktı zaten hareketlerinden falan anlıyosun yani sadece puan değil kız mevzularında falanda çok atıyolar.Ama inşallah 1. olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Senin için söylemiyorum ama ben böyle forumlarda böyle diyenlere inanmıyorum örneğin herkes 500 puan yapmış bu forumda.Dershanedede 2-3 kişi vardı böyle(vasat öğrenciler)Sınavdan sonra 100 tane yaptım 120 tane yaptım ama az yaptım ya off falan böyle tripler falan yaptılar.Sınav günü sınıfça puanlara beraber bakmaya gittik gelemediler.Yalanlarıda ortaya çıktı zaten hareketlerinden falan anlıyosun yani sadece puan değil kız mevzularında falanda çok atıyolar.Ama inşallah 1. olursun.
Alıntıları Göster
neyine girmek isterseniz varım;)bu konuda boş değilim bu sene olmadı gelecek sene yapacam.
quote:
neyine girmek isterseniz varım;)bu konuda boş değilim bu sene olmadı gelecek sene yapacam.
Alıntıları Göster
Sakin ol şampiyon
quote:
Orijinalden alıntı: walkerx
Sakin ol şampiyon
Alıntıları Göster
be zekayla zor
quote:
Orijinalden alıntı: atarlıyım
be zekayla zor
Alıntıları Göster
biraz sonra rakiplerin ortaya cıkarsa hic sasırmam
quote:
Orijinalden alıntı: rLss
biraz sonra rakiplerin ortaya cıkarsa hic sasırmam
Alıntıları Göster
yarın kaç çektiğimi söleyince zekamı ölçmezsin;) zaten bu sene istediğim bölüm gelir büyük ihtimalle ben şampiyonlk için yarşcam;)
e hadi yediyse gir iddaya atarlı?
quote:
yarın kaç çektiğimi söleyince zekamı ölçmezsin;) zaten bu sene istediğim bölüm gelir büyük ihtimalle ben şampiyonlk için yarşcam;)
Alıntıları Göster
senin gibi bu gazla gidipte intiharın eşiğinden dönen çok arkadasım var fazla hırs gaz yapar söyleyeyim
quote:
benim alacağın puanla ilgili değildi ki o cevabım.sadece bu kişilikle zor demek istedim.demek çok zeki olunca beyin değil, hırslar seni yönetiyor.yazık
quote:
quote:
benim alacağın puanla ilgili değildi ki o cevabım.sadece bu kişilikle zor demek istedim.demek çok zeki olunca beyin değil, hırslar seni yönetiyor.yazık
çok zeki değilim,senin dediğin resmen sınavdan alınan puana göre yorum oldu zeka ile zor demekten onu çıkardım sadece.artı zeki olsaydım böyle bi idaada bulunmazdım bu sınav sisteminde bi devrim gerkli bende onu şampiyon olup yapacağımı sanıyorum.
quote:
quote:
quote:
çok zeki değilim,senin dediğin resmen sınavdan alınan puana göre yorum oldu zeka ile zor demekten onu çıkardım sadece.artı zeki olsaydım böyle bi idaada bulunmazdım bu sınav sisteminde bi devrim gerkli bende onu şampiyon olup yapacağımı sanıyorum.
dayı sanki cok kolay bi işten bahsediyormus gibi konusuosun sakin ol biraz
quote:
Orijinalden alıntı: aras_gs
quote:
quote:
quote:
dayı sanki cok kolay bi işten bahsediyormus gibi konusuosun sakin ol biraz
aslında çok kolay.hepimiz potansiyel şampiyonuz.sadece kısmet ve şansszlık engel oluyor bu sene aslında 10000 kişi şampiyon olsa büyük bi devrim olmaz mı?biyerden başlamak lazım.