Şimdi Ara

2011 yılının en iyi sedanı belli oldu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Hala anlaşılmıyor galiba...Herkesin ulaşabileceği bir otomobil olması, F/P kriteri de var..Yoksa biz bilmiyor muyuz 5, S, A8 vs.vs. daha iyi otomobil olduğunu.

bilinçli yorum budur işte
  • ya kardesim 5 serisinin secilip secilmemesinden bana ne? daha oncede soyledim, umrumda degil secilip secilmemesi konu 5 serisi degil.. ne mizmizlanasi, ne yaygarasi? terbiyesizligin anlami yok! Agzinizdan cikani kulaginiz duysun.. 5 serisi lafini agzima almadim ben.. olay en iyi sedansa her segmentin en iyisi farklidir ama tum marka ve modeller icinde en iyi sedan farklidir.. verilen bu odule gore S60 en iyi sedansa (D segmentinde diye belirtilmedigi icin) bende has..... ordan S class diye bir sey var der gecerim...

birakin artik su sabit fikirli yorumlarinizi da, bu enerjinizi marka fanatikligi yapanlarla tartisarak harcayin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 29 Mayıs 2011; 11:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

2011 yılının en iyi sedanı belli oldu?

konsol yamukmu duruyor yoksa ben mi yanlış görüyorum?

evet konsol sofore donuk yapilmis hatta ic mekani en guvenilirmi en kalitelimi en kullanislimi herneyse oyle bir baslik altinda ilk 10 a girmisti

bu arada s60 bmw5 auidi a6 mercedes e serisi ile rakip degil mercedes c bmw 3 audi a4 ile rakiptir bu segmentte ise digerlerinin marka imajina bir miktarda olsa para veriyoruz bu nedenle fiyat\performans olarak volvo s 60 daha yuksek olabilir

• S60 herkesin ulasabilecegi bir otomobil mi?... cok mantikliymis gercekten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 29 Mayıs 2011; 11:14:25 >
  • Sevgili forumdaşlar bir noktada anlaşmamız gerekiyor forum ahalisi olarak.

Olay şu işkembeyi kübra dan sallayıp, eski kulaktan dolma bilgilerle mi marka ve modellerini yargılayacağız,

yoksa aracı gerçekten tarafsız gözle inceleyip en önemlisi de test edip ondan sonramı yorum yapacağız.

Her insanın araçtan beklentisi farklı olabilir.Kimisi sis farı olmadığı için aracı bir anda silip atabilir.

Ben kısaca şunu söylemek isterim; ben bu aracı kullandım dizel 163 hp olanını spor süspansiyon ve powershift araçta yoktu

standart üretim,araç bir kere yol tutuş anlamında düzde iyi fakat viraj performansı kasanın aşırı yığılma yapması tedirgin edici,

koltuklarında yanal tutuşunun zayıf olması nedeniyle benim hoşuma gitmedi.Ayrıca motor ilk kalkışta atak fakat sanki

aracın gücü birbirini törpüler gibiydi.Motor sesi olayında ise 130 km üzeri ses bariz duyuluyor.Frenleme başarılı lakin

direksiyon tepkileri bana çok ta rijit gelmedi.Yani bu araç kendi model portföyü içinde öncü olabilir en azından

lcd ekran ekipmanı bakımından.Ancak çok ta abartılacak bir araç değil opel insignia sürerken daha fazla zevk almıştım.

Son olarak en başta da belirtiğim gibi,lütfen eski donelerle hakaret edip araçları muhakeme etmeyelim lütfen test edelim.

Saygılar..

• daha dün akşam bunun konusu geçti.enişte yeni araba alacağım diyordu.bana sormuştu ne alayım diye bende dün geldiğinde enişte sana s60 R alalım diyecektimki ağzından 5.20d alalım kelimesi çıktı.o anda sustum hiç fikrimi söylemedim.madem bütçeyi okadar çıkartıyor 5.20 varken s60'ın lafı bile geçmez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

"en iyi sedan" çok iddialı bir laf.. kendi çaplarında eğlenmişler.. yer yüzünde yıl bitmeden verilen ödüle ilk kez şahit oluyorum...

heleki "en iyisi bu, bundan başka gelmez" düşüncesi nasıl bir mantıktan ileri gelir? hiç ama hiç anlamış değilim...

7, S, A8'de sedan sınıfına giriyor.. oturup üç dört kere düşünsünler ödül verirken..

Bu kadar agresyon yapacak ne vardı bende onu anlamadım

Yıl kavramını yanlış anlamış ya da bilmiyor olabilirsin. Farklı sektörlerde çoğu zaman 1 Ocak'ta başlamıyor yeni yıl. Finans yılı diye bişey var mesela... Ya da otomotiv sektöründen bir örnek vereyim, Temmuz'da sıfır aldığın bir otomobil ruhsata gelecek model yılına aitmiş gibi kaydedilir. Farklı organizasyonların farklı kriterleri var, daha da önemlisi kategorileri var... Dünyaca kabul görmüş uluslararası bir organizasyona " kendi çaplarında eyleniyo bunlar yea" demeden önce ,bi bak bakalım neymiş ne değilmiş öğren önce bi.

Daha öncede Ford Fiesta, VW Polo gibi araçlarda seçildi Audi A4, Opel Insignia'da seçildi... Kriterlere göre illaki biri seçilecek. Kimse en iyisi bu, bunu alacaksın diye dayatmıyor. Bu kadar ciddiye alıp mızmızlanmaya gerek yok.

+1

siz o jurilerden daha iyi biliyonuz

• quote:

S60 herkesin ulasabilecegi bir otomobil mi?... cok mantikliymis gercekten!

256.000 lira para verip 5.20d almak kadar uzak değil Sizin çevrenizde BMW, Mercedes cirit atıyor olabilir ancak bize S60 bile lüks kaçıyor...

Ayrıca S serisinden daha iyi otomobile sahip insanlar yok mu???Eğer S serisi seçilseydi, o araca binenler atıyorum Maybach 62S neden seçilmedi dese tavrınız ne olurdu???RR niye seçilmiyor diyenlere ne derdiniz*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 29 Mayıs 2011; 12:00:04 >
  • quote:

226.000 lira para verip 5.20d almak kadar uzak değil Sizin çevrenizde BMW, Mercedes cirit atıyor olabilir ancak bize S60 bile lüks kaçıyor...

lafı düzgün anlayıp, düzgün yorumlamak gerekir! D segmenti bir aracın E segmenti bir araca göre ulaşılabilirliği gayet doğal... ama D segmenti bir araç olan S60'ın en üst versiyonu ile neredeyse 5.20d Comfort alır çıkarsın bundan haberin var mı??

5 serisine göre daha ulaşılabilir demek S60.. neden iki laftan biri benim arabam, arabamın parası? neden rahatsız ediyor bunlar kişileri?

benim aracımın ekstra opsiyon seçilmemiş halinin fiyatı 75.000€'dur.. açta S60'ın fiyat listesine bir bak kaç bin TL'ye kadar çıkıyor fiyatı..

bu araca ulaşılabilmenin anlamı bomboş bir S60 T4'e 76.000TL para vermekse, başbakan haklı o zaman.. millette para var, kimse ağlamasın!

• Dünyanın hiç bir adam akıllı yerinde (Arap ülkeleri ve Afrika vs. saymıyorum) bu araç bomboş satılmıyor...Hele Amerika ve Avrupa'dakiler kadayıfın en tatlı kısmını, üzerindeki

kaymağın en tazesini midelerini indiriyorlar. Bu tatlı onlara bizim zar zor biriktirdiğimiz paralarla, değil hayat standartlarına bağlı olarak gayet de makul bir fiyata hem de..

Türkiye fiyatlarını ve gelen donanımları karşılaştırmak abesle iştigal olur..Siz daha iyi bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 29 Mayıs 2011; 12:16:50 >
  • quote:

Dünyanın hiç bir adam akıllı yerinde (Arap ülkeleri ve Afrika vs. saymıyorum) bu araç bomboş satılmıyor...Hele Amerika ve Avrupa'dakiler kadayıfın en tatlı kısmını, üzerindeki

kaymağın en tazesini midelerini indiriyorlar...Türkiye fiyatlarını ve gelen donanımları karşılaştırmak abesle iştigal olur..Siz daha iyi bilirsiniz.

şu söylediğinin aynısını 5 serisi içinde düşünüp kendine söylersen sevinirim..
  • quote:

quote:

Dünyanın hiç bir adam akıllı yerinde (Arap ülkeleri ve Afrika vs. saymıyorum) bu araç bomboş satılmıyor...Hele Amerika ve Avrupa'dakiler kadayıfın en tatlı kısmını, üzerindeki

kaymağın en tazesini midelerini indiriyorlar...Türkiye fiyatlarını ve gelen donanımları karşılaştırmak abesle iştigal olur..Siz daha iyi bilirsiniz.

şu söylediğinin aynısını 5 serisi içinde düşünüp kendine söylersen sevinirim..

Ne olursa olsun S60 5 serisinden daha kolay ulaşılabilir yerdedir...(Almanya ve yandaş ülkeleri hariç dünyanın her yerinde bu böyle)

• Benim kafamdaki düşünceyle hareket edersek, adamlar doğru karar vermiş.
    Nedeni ise;
    Eğer 400 Bin TL bütçe ile araç alacak olsam, birkaç aracın arasında kalır, birini aldıktan sonra gözüm diğerlerini arayabilir. Aynı şekilde, 200 Bin TL için de durum aynı olur. 50 Bin TL için de aynı olur. Ama 90-100 Bin aralığında bir fiyat ile otomobil alacak olsam, yedek parçası, ikinci eli gibi konular da olmasa, bomboş bir dizel BMW ya da benzinli bir C serisi Mercedes yerine S60 çok daha tatmin edici olurdu.

Tabii ki bu benim yorumum ve bence güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Benim kafamdaki düşünceyle hareket edersek, adamlar doğru karar vermiş.
    Nedeni ise;
    Eğer 400 Bin TL bütçe ile araç alacak olsam, birkaç aracın arasında kalır, birini aldıktan sonra gözüm diğerlerini arayabilir. Aynı şekilde, 200 Bin TL için de durum aynı olur. 50 Bin TL için de aynı olur. Ama 90-100 Bin aralığında bir fiyat ile otomobil alacak olsam, yedek parçası, ikinci eli gibi konular da olmasa, bomboş bir dizel BMW ya da benzinli bir C serisi Mercedes yerine S60 çok daha tatmin edici olurdu.

Tabii ki bu benim yorumum ve bence güzel araba.

eğer D segmenti için konuşuluyorsa bencede fiyat ve özellikle motor seçenekleri açısından 3 serisine göre C serisine göre çok daha iyi bir alternatif..

• s60'ı beğeniyorum iyi araba ama şu burnuna bir alışamadım gitti sanki bana arabayı volvo havasından uzaklaştırıyor gibi geliyor nedense
  • Kim belirliyor ? Neye göre belirliyor ? Hangi kriterler var ? Ne saçmalık bu
  • hakedilen bir ödül
  • dış görüntü olarak bence çok çok hoş araba...ama iç mekanı bana çok garip geldi çok değişik bir tasarım şu klima kontrolleri orta kısım falan bakınca biraz itici gibi durdu...benim şahsi fikrim iç konsol olarak 5 serisi mükemmel

ödül işinede diyecek bir şey yok illa vardır bir kriterleri değerlendirmeleri volvo da aldıysa bence haketmiştir bu ödülü boş da bir araba değil.....

he benim alacak durumum olsa 5 serisi tercih ederim düşünmeden...başka birisi volvo alır diğeri e serisi alır

bu ödüllerin bence pek bi geçerlilği yok gözümde önemli olan tüketicinin hangisini aldığıdır adamın altında e serisi varsa onu beğenip almışsa dünyadaki en güzel araba onun için odur....

bu ödüller biraz da reklam tarzı biraz yürü koçum der gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

hakedilen bir ödül

bencede hakedilmiş bir ödül fakat D segmenti sedanlara verildiyse bu ödül hakedilmiştir

@TechZone' na neler sölenmiş hakarete varan kelimeler kullanılmış ben bu forumu anlayamıyorum cidden bazıları okuduklarını anlıyamıyor galiba adamın çevresine kadar laf uzanmış bmw mersedesler cirit atıyodur falan filan ne çirkin sözler.

ben TechZone'na sonuna kadar katılıyorum böle bir ödül başlığı olamaz en iyi sedan ödülü ? efendim en iyi sedanmı !

Konuyu açan arkadaş kendiyle çelişmiş en iyi sedan diye açılmış sonra liste verilmiş HONDA CR-Z var yani tek kapı spor bir araç GUİLETTA bunlar sedan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

hakedilen bir ödül

bencede hakedilmiş bir ödül fakat D segmenti sedanlara verildiyse bu ödül hakedilmiştir

@TechZone' na neler sölenmiş hakarete varan kelimeler kullanılmış ben bu forumu anlayamıyorum cidden bazıları okuduklarını anlıyamıyor galiba adamın çevresine kadar laf uzanmış bmw mersedesler cirit atıyodur falan filan ne çirkin sözler.

ben TechZone'na sonuna kadar katılıyorum böle bir ödül başlığı olamaz en iyi sedan ödülü ? efendim en iyi sedanmı !

Konuyu açan arkadaş kendiyle çelişmiş en iyi sedan diye açılmış sonra liste verilmiş HONDA CR-Z var yani tek kapı spor bir araç GUİLETTA bunlar sedan mı ?

o ciritleri sadece yolda gördükleri kadarıyla bildikleri için Volvo daha yakın geliyor arkadaşlara.. normal, yadırgamamak lazım.. ama BMW, Mercedes sahibi olmadan konuşulması çok daha endişe verici ne yazık ki.. şimdi başlar 2-3 tanesi babamda mercedes, halamda bmw, dayımda rolls royce, amcamda bugatti var diye..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.