Şimdi Ara

2011 yılının en iyi sedanı belli oldu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz ödüller bana her zaman çok saçma gelmiştir zaten. Üzerine tartışılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Aramızda bu tarz ödüllerin tamamı ile tarafsız olarak, hak edene verildiğini düşünen var mı?

Neticede ödülün ismi çok iddialı ve fiyat bu iş için de en önemli etkenlerden biriyse Fluence da S60'tan daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

hakedilen bir ödül

bencede hakedilmiş bir ödül fakat D segmenti sedanlara verildiyse bu ödül hakedilmiştir

@TechZone' na neler sölenmiş hakarete varan kelimeler kullanılmış ben bu forumu anlayamıyorum cidden bazıları okuduklarını anlıyamıyor galiba adamın çevresine kadar laf uzanmış bmw mersedesler cirit atıyodur falan filan ne çirkin sözler.

ben TechZone'na sonuna kadar katılıyorum böle bir ödül başlığı olamaz en iyi sedan ödülü ? efendim en iyi sedanmı !

Konuyu açan arkadaş kendiyle çelişmiş en iyi sedan diye açılmış sonra liste verilmiş HONDA CR-Z var yani tek kapı spor bir araç GUİLETTA bunlar sedan mı ?

o ciritleri sadece yolda gördükleri kadarıyla bildikleri için Volvo daha yakın geliyor arkadaşlara.. normal, yadırgamamak lazım.. ama BMW, Mercedes sahibi olmadan konuşulması çok daha endişe verici ne yazık ki.. şimdi başlar 2-3 tanesi babamda mercedes, halamda bmw, dayımda rolls royce, amcamda bugatti var diye..

aynen birde verilen araç listesindede car of the year yazıyor zaten bi konu açılmış ama açan kişide bakmamış arkasına listede abuk subuk araçlar var en iyi sedan diye başlık açılıyor

ayrıca car of the year 2011

http://www.caroftheyear.org/winner/Nissan/Leaf/2011_52/coty

• Sonucun 29 Kasım’da açıklanacağı 2011′in Car Of The Year’ın yedi finalisti belli oldu. İşte 2011 Car Of The Year finalistleri!
    http://www.haberegider.com/blog/2011-car-of-the-year-finalistleri/

Peki size soruyorum bu listeye girebilen başka sedan var mı? Nissan yaprak (leaf) katılan ilk elektrikli araç ama yılın aracı seçilmemiş ve diğer yönden bakmak gerekirse benzinli ve dizel motorlu en iyi sedanlar arasından seçilen sadece S60 var.

Dizel de Bmw kadar üst düzey teknolojii yakalayamamış olabilir ancak F segmenti ve lüx araçlarda sunulan aktif güvenlik sistemi,şerit değiştirme uyarı sistemi v.s. gelişmiş güvenlik sitemlerini bile ulaşılır düzeyde insanların kullanımı sunan ilk marka. Bu bile diğer üstün yönlerini saymadan buraya kadar gelmesinde en önemli etkenlerden.
    quote:

aynen birde verilen araç listesindede car of the year yazıyor zaten bi konu açılmış ama açan kişide bakmamış arkasına listede abuk subuk araçlar var en iyi sedan diye başlık açılıyor

ayrıca car of the year 2011

http://www.caroftheyear.org/winner/Nissan/Leaf/2011_52/coty

• çok iyide olmuş, çokta güzel iyi olmuş

•  2011 yılının en iyi sedanı belli oldu?
  • quote:

quote:

quote:

hakedilen bir ödül

bencede hakedilmiş bir ödül fakat D segmenti sedanlara verildiyse bu ödül hakedilmiştir

@TechZone' na neler sölenmiş hakarete varan kelimeler kullanılmış ben bu forumu anlayamıyorum cidden bazıları okuduklarını anlıyamıyor galiba adamın çevresine kadar laf uzanmış bmw mersedesler cirit atıyodur falan filan ne çirkin sözler.

ben TechZone'na sonuna kadar katılıyorum böle bir ödül başlığı olamaz en iyi sedan ödülü ? efendim en iyi sedanmı !

Konuyu açan arkadaş kendiyle çelişmiş en iyi sedan diye açılmış sonra liste verilmiş HONDA CR-Z var yani tek kapı spor bir araç GUİLETTA bunlar sedan mı ?

o ciritleri sadece yolda gördükleri kadarıyla bildikleri için Volvo daha yakın geliyor arkadaşlara.. normal, yadırgamamak lazım.. ama BMW, Mercedes sahibi olmadan konuşulması çok daha endişe verici ne yazık ki.. şimdi başlar 2-3 tanesi babamda mercedes, halamda bmw, dayımda rolls royce, amcamda bugatti var diye..

kızma techzone seneye 5 serisini seçeceklermiş...

bu arada pardon ben senin bmw sahibi olduğunu unutmuşum benim 206 m var 2004 model o yüzden ben ne anlarım ki arabalardan ama sen öylemi B M W sahibisin o yüzden sen bilgesin sen paşa sın sen ağa sın...sen varken biz marabaların ne haddine fikir beyan etmek....

o bindiğin dört teker senin gözünü öyle boyamış ki burdaki kullanıcıların ne olduğunu kim olduğunu nerelerde nasıl yaşadığını bilmeden küçük görebiliyorsun....

senin bünyede oksijen kalmamış sana tavsiyem dört teker den inde dışarı çık o2 al biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviatoR -- 29 Mayıs 2011; 15:04:52 >

• quote:

bu arada pardon ben senin bmw sahibi olduğunu unutmuşum benim 206 m var 2004 model o yüzden ben ne anlarım ki arabalardan ama sen öylemi B M W sahibisin o yüzden sen bilgesin sen paşa sın sen ağa sın...sen varken biz marabaların ne haddine fikir beyan etmek....

o bindiğin dört teker senin gözünü öyle boyamış ki burdaki kullanıcıların ne olduğunu kim olduğunu nerelerde nasıl yaşadığını bilmeden küçük görebiliyorsun....

senin bünyede oksijen kalmamış sana tavsiyem dört teker den inde dışarı çık o2 al biraz...

niye kızım ki onlara??

EN İYİ SEDAN 5 serisi değildir! bunu anlamadığın gibi birde kıskançlıktan çatlaman pek hoş..

söylenenleri iyi okumak, idrak etmek ve öyle cevap vermek gerekir..

kişisel fikrime gelince fransızları ne severim ne de tavsiye ederim.. en kısa zamanda başka bir marka ve modele geçmen dileğiyle..

imza: Mr. AGA, PAŞA, BİLGE!

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

S60 herkesin ulasabilecegi bir otomobil mi?... cok mantikliymis gercekten!

256.000 lira para verip 5.20d almak kadar uzak değil Sizin çevrenizde BMW, Mercedes cirit atıyor olabilir ancak bize S60 bile lüks kaçıyor...

Ayrıca S serisinden daha iyi otomobile sahip insanlar yok mu???Eğer S serisi seçilseydi, o araca binenler atıyorum Maybach 62S neden seçilmedi dese tavrınız ne olurdu???RR niye seçilmiyor diyenlere ne derdiniz*

Bu ödülün haklılığı konusuna kesinlikle katılıyorum. Sınıf farklarını geçersek, eski Volvo anlayışına göre çok iddialı ve etkileyici olan tasarım, teknolojik yenilikler ve motor seçenekleri ile S60 2011 yılının sedanıdır bence de. Ama S60 herkesin ulaşabileceği araçtır demek te bir o kadar garip, hele ki 5.20d ile mukayese edilmesi (fiyat yönünden) mantıklı değil. Bmw ile kıyaslandığında 3.20d ne kadar alınabilir ise S60 D3 te o kadar alınabilir, ikisinin de tatminkar seviyede donanımlıları yaklaşık 110.000 TL civarında (Aynı sınıfta iki araç). Yani Bmw alamayan Volvo alıyor diye bir durum söz konusu değil, tercih meselesi.
    Bu arada kendim de bir Volvo kullanıcısıyım ve bana daha çok hitap ettiğini düşündüğümden her sınıfta tercihim Volvo olur, isterse aynı motorları için fiyatları aynı olsun.

• 140 bin tl ye volvo s60 ın en fulu dizel + otomatik + 205 hp + 4x.2 + r desing alınabiliyo

bmw de böyle özellik sunabiiyomu bmw uzmanı.....

bmw nin neresi ulaşılabilir şimdi....
  • 150000tl parayi d segmentine mi e segmentine mi yatirirsin demek sayin uye...
  • kesinlikle hakediyor
  • Bu tür haberleri çoğu zaman ciddiye almam. Bence sizde ciddiyue almayın. Google' '' 2006'nın ei iyi HB aracı '' yazsam kaç farklı siteden kaç farklı liste çıkar...
  • quote:

Bu nasıl bir kindir? Adam, Bmw alacak kadar parası olduğu için suçlu oldu resmen. Garip.
  • alistik artik
  • quote:

quote:

quote:

hakedilen bir ödül

Ne yapalım International Trader değiliz, öğrenciyiz..Babamızda Polis Memuru..Bizden bu kadar

Bu arada madem bu kadar az bilgiye sahip olan arkadaş var, neden amcanıza Mercedes'mi alayım 7 serisi mi? diye konu açıyorsunuz??Oraya yazı yazanların yarısı "Kardeşim arkadaşım dayım da Mercedes-BMW var binmiştim çok güzeldi şunu alın demiyorlar mıydı??Şimdi niye üyeleri beğenmiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 29 Mayıs 2011; 19:14:05 >

• o ne alakaaa bu ne alaka yaaa.. git o konunun ilk mesajini oku bakayim kalin harflerle ne yazmisim... sacmalamayin artik.. ben orada fikir istedim milletten, ukalalik degil..
  • Pluripotent, shroud61 ve bencn17 adlı 3 tane arkadaş gerekli bilgiyi vermiş...Gerisi faso-fiso. dayımda var, amcamda var...Orada niye bu tepkiyi göstermediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 29 Mayıs 2011; 19:21:32 >
  • Ya Varya İnanılmaz Adamlarsınız Lütfen Bi Araştırın Bu Neyin Nesi diye BMW dediğiniz Araba Mercedes dediğiniz arabayı alıp mezar olması

var bunları düşünmüyorsunuz milletimizde HAVA YAPMAK CANINDAN ÖNCE GELİYOR!!! Volvo'yu Dünya Kabul Etmiş Ama Sizler Kabul Edemiyorsunuz. Bugün Hangi

Mercedes Hangi BMW hangi VW hangi HONDA veya Her neyse Kendi Kendine Durabilme Özelliği Var Ve ya Yaya Algılaması Var ve ya ACC var ?? Biraz Araştırın Bu Araba

Neden Birinci Diye Hangi Biriniz VOLVO SHOWROOM UNA GİDİP ARAŞTIRDI SORDU SORUŞTURDU ???? Sadece BMW deseniz Sizde Bilmiyorsunuz BMW de ne özellik Var

ne Yok Bizde S40 var ve S60 Siparişi verildi ve Ben S40 la Bile 200 Km/h la Kafa Kafaya Girmeye Razıyım (S60 bile demiyorum dikkat edin) Sadece Konuşuyorsunuz

Ama Sizde Bilmiyorsunuz Neden BMW-Mercedes-Audi-vs... MARKA FANATİĞİSİNİZ! ! SADECE HAVA İStİYORSUNUZ.. Eğer Araştırsanız Hangi Kriterler Olduğunu Bilirsiniz

Bence S60 D sınıfıyla Kıyaslanamaz Bir Araç Bugün AUDI A4 102 Beygir. VOLVO PERFORMANS GÜVENLİK KALİTE Konusunda İlk sırada Sanırım VOLVOyla Alıp

Veremediğiniz Var.. Eğer Bugün Bi toyota Coralla 60.000 TL istiyorsa VOLVONUN 100.000-150.000 İstemesi ÇOOOK NORMAL HEMDE BU PARA HAVAYA GİTMİYOR

EKSTRALARIYLA BU FİYATA ÇIKIYOR. İç Tasarımda Bence Gayet Güzel Çünkü; Öncelik Şoför oluyor Zaten Yandaki Kişi Onu Her Türlü Halleder Ama Şoför Hem Yol

Hemde Orayla İlgilenmesi Zor Olur Adamların Düşüncesi Çok Güzel Ama Bizim Milletimiz HAVA ve ARTİSTLİĞİ sever Siz BMW alın ve ya Porche aLın allah kaza bela

vermesin ama TEBRİK ETMEYİ BİLİN adamlar Dünyada Kendini Kanıtlıyor Ama Siz BMW diye Tutturun Bakın BMW kötü demiyorum onlarda Kendini kanıtlamış Ama SATIŞ

SONRASI Diye Birşey Var Bunlarıda Düşünmek Gerekr... Bence Aldığı Her Kuruşu Hakediyor. Zaten Bu Araçların Gümrük Vergileri Epey Yüksek Oluyor Burda Pahalı Olma

Sebebi Budur ve İSVEÇ ÇELİĞİ diye birşey duyduysanız bilmem ama Dünyanın En Sağlam Çeliği İSVEÇTEN ÇIKIYOR Bi Zahmet Araştırın Gezin vs. Benim Bugün

Trilyonlarım Olsa Yine Volvo Alırım ÇÜNKÜ CANIMI SEVİYORUM... HAKETMİŞ ALMIŞ SONUNA
    KADAR HELAL OL
    SUN

• ayrica o basliga msj atan kimse ukalalik yapmadi herkes adam gibi fikrini soyledi.. ne tartisma cikti ne abuk subuk yorumlar.. efendi gibi tartistik..

yolda goren adam fikrini ayrica belirtti, kullanan adam ayrica, binen adam ayrica belirtti.. uyeleri begenmemek ne demek? kafanizdan uydurup uydurup karalamaya calismayin alakasiz seylerle.. sözde begenmedigim uyelere yardimci oluyorum aylardir.. icinizdeki kini, kiskancligi bir kenara atin bundan sonra mesaj yazarken..
  • quote:

Bunu ben yazmadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.