Şimdi Ara

2012 1,4 Ford Fiesta Benzinli mi? 2008 Opel Astra 1,3 dizel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende 2012 model 1,4 fiesta titanium x paket 20000 de benzinli araç var.Arkadaşımın biri 2008 model opel astra 1,3 dizel enjoy marka aracını satıyor. malum benzin çok pahalı olduğu için araçım çok yakıyor. Opel çok temiz daha 50000 km de , tüm bakımları serviste yapılmış.

Sizce Fiestayı satıp opeli almak mantıklımı ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• b sınıfından c sınıfına geçiceksiniz ve dizel araç bence geçebilirsiniz tabi yıllık kaç km yapıyorsunuz ? fiyat farkı azsa geçin bence
  • o motor o kasayla da çok az yakmıyordur diye düşünüyorum.İyice araştırmak lazım.
  • Kafa kafaya mi olacak takas ?

Ileri vadede kullanacaksaniz LPG dusunebilirsiniz.Dizel kadar olmasada yarisir derecede yakar zaten kucuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aracınızı iyi fiyata satabilecekseniz, arkadaşınız da size guzel bir fiyat verecekse yapın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

b sınıfından c sınıfına geçiceksiniz ve dizel araç bence geçebilirsiniz tabi yıllık kaç km yapıyorsunuz ? fiyat farkı azsa geçin bence

Fiesta ve corsanın sınıfları aynı ikiside B sınıfı.
  • Astra ne yakar bilmiyorum ama 2007 model city pulus combomuz var iş yerinde 1.3 cdti 75hp şehir içi kullanımda 30 civarı yakıyor.Çekim konusundada gayet iyi.
    Uzun yolda motorun küçük olduğundan dolayı yakıtında çok bir değişiklik yok.
    Bu 1.3 motorların trigeri kayışlı değil zincirli,yüz bin km de ses yapmaya başlıyor özel servis değişim fiyatı 600 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer 42 -- 7 Şubat 2014; 17:01:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer 42

quote:

b sınıfından c sınıfına geçiceksiniz ve dizel araç bence geçebilirsiniz tabi yıllık kaç km yapıyorsunuz ? fiyat farkı azsa geçin bence

hocam yazıda corsa değil astra diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

quote:

Orijinalden alıntı: muammer 42

quote:

hocam yazıda corsa değil astra diyor.

:) özür dilerim yanlış okumuşum.
  • Yeni arac her zaman daha iyidir fiestanizin cik yaktigini sanmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

o motor o kasayla da çok az yakmıyordur diye düşünüyorum.İyice araştırmak lazım.

Ş içi sıkışık trafikte 7.5-8 lt
    ş içi normal trafik 7 lt
    Uzun yol 110-120 gibi 6 lt yakar.

• Fiesta tabi ki de. Opele hiç girmeyin.
  • cevaplar için teşekkür ederim . kendi aracımla devam etmeye karar verdim. astra ne kadar da iyi olsa bana göre biraz ağır geldi. benim aracım daha seri olmazsa lpg taktırıp devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.