Şimdi Ara

Astra J 1.3 Cdti/1.6 Cdti yada dizel ecoflex mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşından sonra 2.el bir astra almak istiyorum 1.3 mü 1.6 mı gelen zamlara göre değerlendirme yapacağım lakin internette baktığımda bazıları 5 bazıları 6 ileri gibi duruyor acaba doğru bilgi nedir bir de bu ecoflex ne demek acaba opelin sitesinde tatmin edici bir bilgi bulamadım açıkcası kullananlar yada alanlar bilgi verirse memnun olurum teşekkürler saygılar

• 1.3 motor astrayı sadece yürütüyo. 1.6 motor almalısın bence. 1.3 motorlar 5 ileri 1.6 lar 6 ileri. Ayrıca 1.6 ların 110 Hp ve 136 Hp seçenekleri var. Alınacaksa 1.6 olan alınmalı.
  • imkanınız varsa 1.6 alın
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    1.3 CDTI alırsan illah detirtir anca yerinden kalkar çok bağırır kalkışta fena hantal kalır 1.6 CDTI 136 320 alırsan keyif alırsın 110luk 300 de yeter daha az yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 29 Aralık 2014; 15:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 alırsan az yakarsın, chiptuning uygulamasıyla da gayet güçlenir, hacim küçük olduğundan da vergisi azdır

90-95 beygirlik turbo dizel motor standart haliyle bile gayet memnun eder, bu foruma kalsaydı eğer sokaklar 2.5 turbo araçlardan geçilmiyor olurdu
  • Hocam fiyatlara bakıyorum zaten o alacak şu anda gücüm yok kredi de bulaşmak istemiyorum yılbaşından sonra bir miktar fiyatlar düşer diye bekliyorum tabi nasip
    1.3ün vergi avantajı var ben öyle performanslı kullanan biri değilim az yaksın istiyorum sedan da edition olsada olur lakin hb de en az sport olsun istiyorum bir ufak bebem var bu seferde bagaj durumu aklıma geliyor ayrıca yukarda bahsetmiştim 5ileri ve 6 ileri mevzusu dikkatimi çekmedi değil..
  • astra j'yi bilmem de, astra h nin şanzıman 200nm max torka dayanıklı araba da zaten 200nm, hangi cesaretle chip atılıyo hayret ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ecoflex düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyondur kısaca çevre dostudur.İmkanınız varsa 1.6 cdti alın
  • 1.3cdti de denenmeli çünkü ilk 4 vites kısa oranlı, o kadar da kötü gidişi yoktur bence
  • Hocam anlamadığım ben dizelini 6 ileri sanıyordum 5 ileriymiş kullandığım km yılda 7000 civarı ve % 70 i şehirçi ağırlıklı yani maks hız belli gidilen nokta belli ona istinaden 6ileri ile 5 ileri arasında fark olur mu acaba birde bagajda fena değil yani hb nin kaç litre olduğunu bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

Hocam anlamadığım ben dizelini 6 ileri sanıyordum 5 ileriymiş kullandığım km yılda 7000 civarı ve % 70 i şehirçi ağırlıklı yani maks hız belli gidilen nokta belli ona istinaden 6ileri ile 5 ileri arasında fark olur mu acaba birde bagajda fena değil yani hb nin kaç litre olduğunu bilmiyorum ama

7bin biniyorsanız değil 1.3 cdti, benzinli bile yeter size.

• Bebek varsa Hb araçtan uzak durun, bir müddet sonra kesinlikle bagaj yetmiyor. İmkanınız varsa 1.6 110 beygir olanı alın, imkan yoksa şehir içi 1.3 de sizi rahat götürür, dik rampa çokça varsa güzargahda 1.3 sizi üzebilir velakin, kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    Hocam en az kastetmiştim ama 15000i bulmuyor sadece bulunduğum yerde 6-7 ay ikamet edeceğim burası dağlık bir yer normalde 8 yakan araç en az 11 yakıyor buna istinaden torku yüksek bir araç arıyorum astra 1.3 190 tork 1.6 320 tork lakin arada fiyat farkı var acaba seneye kasa değiştirecek diye bir söylenti var doğru mu bir bilginiz va mı
  • 1.3 motoru linea'da kullanmıştım alt devirler o kadar geberik ki aracı sürerken içerisinde yoruluyorsun. 1.6 ctdi'yi tercih etmeni öneriyorum.
  • 1.3 Cdti Astra J aracımı takasa verip 1.6 Cdti aldım.

Yakıt olarak iki araçda aynı diyebilirim. İstanbulda 6lt/100km civarında bir tüketime sahip iki motorda.

Performans olarak çok ciddi fark var iki motor arasında imkanın varsa 1.6 cdti almanı kesinlikle tavsiye ederim.

1.3 cdti çekmiyor değil fakat performans olarak gerçekten zayıf.

Yeni kasası muhtemelen 2016'dan önce Türkiye gelmez.
  • 1.3 motor ahı gitmiş vahi kalmış 90 lık nine gibi kalır.

• Ben o yerden yere vurulan 1.3 motorla gayet rahat seyahat ettim. Şehir işinde vs hiç sıkıntı çıkarmadı.

Tamam 1.6 daha iyidir ama sallamayın illallah ettirir falan diye. ha full dolu klima açık ve rampa bir araya gelirse vites düşürürsün o ayrı konu.

• 1.3 ten herkes şikayetci 1.6 al

• Hocam şu anda zaten sıfır yok hiçbir bayide varsa da oldukça yüksek fiyat veriyorlar hiç fiyat kırmadılar zaten 2 gün oldu bakalım göreceğiz yeni yılda fiyatlar nasıl olacak?

Şimdi 1.3 ün en çok hoşuma gideni vergi avantajı olması zira bir üst dilimde araç oldukça fazla örnek vermek gerekirse

Astra 1.3 Cdti
    90 HP/4000 DD
    190 Nm/1750-3250 yani bu kategoride bildiğim kadarıyla başka alınabilecek araç yok

Astra J 1.6 Cdti 110 Hp/4000 DD ve Tork olarak ise 300/2000

Astra J 1.6 Cdti 136 Hp/3500-4000 DD ve Tork olarak ise 320/2000 olarak şimdi tasarım konusunda bir sözüm yok astra elbette bence focustan iyi lakin

Ford Focus 95 Ps/3600 DD ve 230 Nm/1500
    115 PS/3600 DD ve 270 Nm/1750 DD veriyor yani üst segmentte fiyat olarak focus daha cezbedici duruyor birde

1.3 motoru çok öldürüyorlar lakin heryerde 1.3 çok fazla diyorum bu motor alt devirlerde bu kadar cansız olsa niye satılsın

• Performans beklentiniz yoksa 1.3 alın fakat bence en ideali 1.6 110 ps
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.