Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.444.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44014402440344044405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam araştırayım önerdiklerini
  • Arkadaşlar merhaba kayinpederimde 2014 civic var rn full ü galiba multimedya ekraninin dokunmatik fonsiyonu calismiyor.Naviin diye navigasyonlu bi cihaz. Ekran aciliyor ama dokunmatikde tık yok. sdcard girisinin orda düğmeye basarak sıfırladim ama duzelmedi. Basina böyle bisey gelen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, biraz cahilce bir soru olacak fakat, 2015 elegance modeli var. Far ve silecekler surekli otomatik Modda kalsa, arabayi durdurasak aku ya da baska bir sey icin zarari olur mu. Ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _freemaniac_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, benim dediğiniz gibi sürekli autoda bir sıkıntı olmadı 3 senedir.
  • _freemaniac_ _ kullanıcısına yanıt
    Bende de 4 senedir autoda, hiç bişey olmadı. Hatta bence otomatik kapanması daha iyi açık unutmaktansa
  • Tesekkurler, belki auto da durunca aku yiyodur diye surekli elle kapatiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi günler,
    Fabrikasyon lpg çıkışlı fb7ler hangi yıldan sonra ve hangi paketlerde oluyor? Yani sahibinden şlanlarda sadece fabrikasyon çıkışlılar şekilde aratmam için neyi seçmem gerekiyor? Bilenler yardımcı olabilir mi?
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    2014 diye biliyorum başkası yanlışsa düzeltme yapabilir.
    Paketten ziyade eco ibaresi yer alır. Misal benim elegance donanım, alırken eco yazıyordu listedeki donanımın yanında lpg olanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 27 Mayıs 2019; 22:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

2014 diye biliyorum başkası yanlışsa düzeltme yapabilir.
    Paketten ziyade eco ibaresi yer alır. Misal benim elegance donanım, alırken eco yazıyordu listedeki donanımın yanında lpg olanlarda.
    eyvallah hocam sağ olasın
  • ARAÇ ARANIYOR

Fabrika çıkışlı lpg yani eco elegance oluyor sanırım
    110 bin km aşşağısı
    boyaya cok takılmam ama değişen vs olursa kaza fotoğrafını görmek isterim
    70-80bin arası fiyat

Ankara'da yaşıyorum çok uzak olmadığı sürece gelip bakabiliriz
    Paketten ziyade orjinal LPG olanların motor bloğunda LPG damgası var,oradan anlarsınız fabrikasyon olup olmadığını.
    Eco diye geçer modelleri. Fabrikadan lpg uyumlu çıkar, bayide teslim edilmeden lpg takılır. Fabrikada direkt montaj 2016 model ve üstlerde var diye biliyorum. Almadan eco olup olmadığına ruhsatta bakın. Dışarda kendisi lpg taktirdiysa satıcı araç garanti kapsamı dışında oluyor. Bayi veya fabrika çıkışlı lpgler brc markalı oluyor bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: dohc vtec

Paketten ziyade orjinal LPG olanların motor bloğunda LPG damgası var,oradan anlarsınız fabrikasyon olup olmadığını.
    bende arıyorum ama 80 bine temizini bulmak çok zor,
    benim araç 70 binde lpg siz 2008 civic idi , 70 bine sattım
  • 160.000km LPG li 2014 model düz vites civic icin hangi yaği önerirsiniz arkadaslar. 90 binden beri 0-20 eneous kullanıyorum. 5-30 A gecsemmi bide motul kullanan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuliaN -- 7 Haziran 2019; 15:46:1 >
  • YuliaN Y kullanıcısına yanıt
    Yaz için 5w30 motul eco lite oldukça iyidir. Bunun dışında 0w30 Mobil 1 fuel economy de alabilirsiniz. 0w20 olarak da motul eco lite veya mobil 1 fuel economy kullanmanız daha iyi olur kışları... Eneos'un tbn değeri 5 iken bunlar 7-8...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Şuan düşük km otomatikler 90 bin civarına gidiyor zaten.Makyajlı olanlar 95-100 arasında.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Hocam 5-30 A dizel yagı dedi bir satıcı ama forumda kullananlar var nasil iş anlamdim

• YuliaN Y kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir genelleme çok saçma geliyor. Yani dpf filtreli araçlara özel düşük saps değerli yağlar var ama 5w30'a direkt olarak dizel yağı demek cehaletten başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ARAÇ ARANIYOR

Fabrika çıkışlı lpg yani eco elegance oluyor sanırım
    110 bin km aşşağısı
    boyaya cok takılmam ama değişen vs olursa kaza fotoğrafını görmek isterim
    70-80bin arası fiyat

Ankara'da yaşıyorum çok uzak olmadığı sürece gelip bakabiliriz
    Benim araç 50000de. 3yaşında. Eco elegance. Fb7 kasa yani bir önceki. Birkaç çizik ve kaportada sürtmeden dolayı çatlak vs var. Yani temizin temizi. 100kdan aşağı satmam. Allah sattırmasın. Yani 80e temiz nasıl bulursun bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dumanmehmet

Benim araç 50000de. 3yaşında. Eco elegance. Fb7 kasa yani bir önceki. Birkaç çizik ve kaportada sürtmeden dolayı çatlak vs var. Yani temizin temizi. 100kdan aşağı satmam. Allah sattırmasın. Yani 80e temiz nasıl bulursun bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bulduğum araç 2014 model eco elegance sadece 450 lira hasar kaydı olup 90bin km'de. Double teyp dahil fiyatı 83.000.
    100k ile sana hayırlı satışlar millet o fiyata fc5 alıyor ama yine de sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 11 Haziran 2019; 19:27:54 >

• 
Sayfa: önceki 44014402440344044405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.