Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.444.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44024403440444054406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015 executive lpg otomatik 86500 km siyah, hasar boya yok, iki parça çizik var 87500'e satıldı. Yeni kasalar 100 bandına gidiyor. Sahibinden.com fiyatlarına aldanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2008 i 70 bine sattım, bu nasıl oluyor böyle
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Alan adamın parası çok, aklı azmış o zaman hocam.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle keriz varsa banada yollayın 2014 model premium düz LPG li aracimi 75 e satiyorum bana bol parali müşteri yollayan 1000 TL :)

• BENİM DÜLDÜL HARBİDEN ÇOK TEMİZDİ AMA
  • Bu arada aklınızda olsun 2018 veya 2019 civic elegance otm. denk gelirse haberleşelim arkadaşlar
  • Fb7 kasaların 2016'da son çıkanlarından almayı düşünüyorum ben de. Şu an 2011 elegance var artık model yükseltme zamanı geldi. Ancak 2016 fb7 bulmak cidden zor. Az ilan var olanlar da ciddi para istiyor.
  • 65 binde ilk sahibi, siyah dream Manuel. 2016 kaza değişen boya hasar kaydı vs yok prins tüp takılı
    82500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmek -- 23 Haziran 2019; 1:7:30 >
  • 23 Haziran
    2 Temmuz

ilk defa 10 gündür kimse yazmıyor.
    günde 10 sayfa yazılan konudan buralara.
    ama ben kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor.
    en azından bir başka ekonomik düzeltme dönemine kadar
  • devir değişti modası geçti artık fc 5 ler gündemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmek

65 binde ilk sahibi, siyah dream Manuel. 2016 kaza değişen boya hasar kaydı vs yok prins tüp takılı
    82500
    dediğin gibiyse iyi ya
  • Arkadaşlar 60 bin km ye kadar tüm bakımlarını serviste yaptığımız civic 2014 aracı ,kardeşim 2 hafta önce sanayide bakıma götürmüş ve orada rotil ve balata değişikliği yapılmış.araç bakım sonrası özellikle fren tutmada ciddi sıkıntılar yaşatıyordu.çevreye sorduğumuzda balataya uyum sağlıyor falan dediler.neyse bugün artık fren tutmamaya başlayınca servisya da özel servise götürmeye karar kıldık.ikiler honda diye bir yer 4 balata+rotil için 650 istemiş.hında yetkili servisler ise 2070 tl istemiş sadece rotil için 700 küsür(?) demişler(kardeşim konuştuğu için ? Bıraktım).tavsiyeleriniz nedir acaba.önerdiğiniz anadolu yakası yetkili/özel servis varsa yaZarsanız sevinirim.

• caucass kullanıcısına yanıt
    Hertürlü garanti veririm :)

• Apomania A kullanıcısına yanıt
    Anadolu'yu bilmiyorum ama yolunuz düşerse Honda Istanbul Maslak Sanayi'de Sezgin ustaya bi gösterin. Arabamı satmadan oraya goturuyordum, çok memnundum.
    www.hondaistanbul.com
    Honda İstanbul | Bakım | Onarım
    http://www.hondaistanbul.com/index.html

• Selamlar, 2015 elegance fabrika cikisli lpgli aracimda son bir kac aydir sorunlar mevcut, en son 2 3 ay once bakim yapilmisti. Yolda giderken kendi kendine lpg isiklari gidiyor geliyor, bazen lpg bitmis gibi ses cikartiyor, bazen tekleme yapiyor, bugun de kirmizi isikta beklerken hareket etmek istedigimde Gaza bastigimda hareket etmedi, gaz bir ise yaramadi, arabayi durdurup calistirip benzine alip ilerleyebildim. Basina bu tarz bir olay gelen var midir, en kisa surede servise goturucem fakat onden bilgi almak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _freemaniac_ _ kullanıcısına yanıt
    İyi bir LPG ustasına gidin mutlaka. Ona derdinizi anlatın, yapacağı işi aşağı yukarı bilir.
  • Selamlar, debriyaj setinin orijinal parça numarası nedir bileniniz var mı?
  • 2013 model civic aldım. 60 bin km de. Lpg araca sonradan takılmış eco modeli değil. Ruhsatta yazmıyor zaten.

Buji değişimine gerek var mı varsa
    Fabrika montajı olarak; Eco tip araçlarda NGK SILZKR7C11DS, Eco olmayanlarda ise SILZKR7C11S

Diye bir mesaj okudum ama eco modelinden de 11s modeli çıktı diye mesaj yazmışlar.

Özetle lpg sonradan montajlı araca hangi buji olur kaç binde değişir

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    Bujiler 100 bin kmde değişir. Aracınızda bir sorun yaşamıyorsunuz degismenize gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model aracımda hondanın kullandığı cyclone marka teyp var ama parlaklık ayarı o kadar düşük ki ekran gözükmüyor neredeyse. Ayarlarda bulamadım. TV sekmesine girince biraz arttırabildim ordan ama yine de gözükmüyor. Başka yolu yok mudur?
  • 
Sayfa: önceki 44024403440444054406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.