Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.444.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44034404440544064407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB taktır, bu tip şeylerle uğraşma artık
  • Merhabalar. 2012 Civic arabamda ilk defa lastik degistirmek zorunda kaldim. Patlak lastigi cikartip stepneyi taktim, ancak neredeyse direksiyon lastik sistemiyle ilgili butun ariza isiklari yandi ve gitmiyor. Vsa, lastik inik lambalari, direksiyon, el freni isiklari gitmedi bir turlu. Bizim servise goturmeden halleyme imkanimiz var mi, sehirden uzaktayim cunku. Serviste bu islem icin ucret isteniyor mu?
  • Serviste tabiki her şey için ücret istenir, hemde yüksek ücret, bence sen arızalı lastiği tamir ettir gene onu tak, her şey düzelir, eskisi gibi olur

Honda'nın yeni model arabalarında artık stepne yok, onun yerine tamir kiti veriyor,
    bencede çok gereksiz bir şey stepne
  • Lastiği tamir ettirip taktırdım tabii, ancak arıza ışıkları hala yanıyor. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman mecburen servis kontrolüne gideceksin, bu arızalar şakaya gelmez, allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

o zaman mecburen servis kontrolüne gideceksin, bu arızalar şakaya gelmez, allah korusun
    İnternette yazan bütün yöntemleri (biri hariç ODB üzerindeki 4.ve9.pinleri köprülemek) denedim, hikaye. Ancak akşam tekrar lastik havalarını güncelledim. İlginç bir şekilde söndü arıza lambaları, VSA, İnik lastik, EPS lambaları yanıyordu, hepsi gitti sizlere ömür. Şu anda sorun yok.
  • hadi geçmiş olsun, ucuz yırttın valla, servise gitsen kim bilir kaça yapacaklardı
  • 2015 lpgli civic 40.000 km bakımı için 2 servisten fiyat aldım. 2000 tl ve 2600 tl fiyat veriyorlar. Asgari ücreti geçmiş bakım maliyeti. Özel servise gitmeyi düşünüyorum. Garantiyi yakıp gitmeli miyim, ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

2015 lpgli civic 40.000 km bakımı için 2 servisten fiyat aldım. 2000 tl ve 2600 tl fiyat veriyorlar. Asgari ücreti geçmiş bakım maliyeti. Özel servise gitmeyi düşünüyorum. Garantiyi yakıp gitmeli miyim, ne dersiniz ?
    Aynı şehirde veya yakın şehirlerde başka yetkili servis varsa onlardan da fiyat alın, mesela bizim İzmirde iki yetkili servis var, fiyatlar mesafeli, biri resmen öpüyor, diğeri daha makul. O şişik dediğim servis 60 bin bakımında zaten listede olan fren hidroliği değişimi işçiliği için bile ayrıyeten 200 tl ye yakın fark çıkarmıştı, iptal ettirttim ama bakmasan geçirip gidiyorlar. Listedeki işçiliklerin ayrıca istenip istenmediğine bakın faturayı alırken.
  • kaganss kullanıcısına yanıt
    Ankara'ya yakınsanız efe honda'nın fb7 kasalarda kampanyası vardı arayıp bir de oradan fiyat alın.
  • Bu fb7 kasa civicler cvt mi ? yoksa tork konvertörlü mü arkadaşlar ? Arkadaşımda 2011 fb6 var onu cvt biliyordum yoksa oda mı tork konvertörlü mü?

• bLind kullanıcısına yanıt
    Hem fb7 hem de fd6 kasa civicler tam otamatik sanzumana sahiptir. Fc5 kasalar ise cvt şanzıman dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • attillam kullanıcısına yanıt
    Bursadayım, çevre illerin servislerinden fiyat alcam. 1400 km kaldı bakıma. Özel servis bile 1200 1300 tl civarı rakam çıkardı. 2000 tl altına yetkili servisi tercih etmeyi düşünüyorum. Garanti önemli

• ters slash T kullanıcısına yanıt
    Fiyat karşılaştırması için arayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Hem fb7 hem de fd6 kasa civicler tam otamatik sanzumana sahiptir. Fc5 kasalar ise cvt şanzıman dır.
    Tork konventorlu gibi cvt de tam otomatik. Sanziman yapilari farkli sadece.
  • Tam otomatikten çok memnundum, ama cvt daha iyi sanki, vardır bi bildikleri yoksa neden geçsinler cvt ye
  • arkadaşlar 2013 civic aracımda cyclone teyp var. Flash bellekten müzik açınca direksiyondan şarkı değiştirebiliyorum ama telefonu bluetooth ile bağlayınca direksiyondan şarkı değiştiremiyorum. Bunun çözümü yok mudur?
  • kaganss kullanıcısına yanıt
    Hocam, Ben Manisa'dayim. Aracı Balıkesir Sen plaza dan aldım. Bakımları da orda yaptırıyorum. Izmire göre bazen %30 a kadar fark ediyor. Ekip iyi, sıra az, bakım sonunda ücretsiz iç dış yıkama da yapıyorlar beklerseniz. Tavsiye ederim.

• balıkesir uzak, yakıt masrafı çok olmaz mı, birde izmirdeki her iki serviste çok iyi, uzman adamlar, her gittiğinizde aracı yıkayıp tertemiz veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 44034404440544064407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.