Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.445.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44054406440744084409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fb7 ön fren balatası değiştirmem gerek.
    Servisin taktığında SES ve titreme problemi varmış.
    Ne tavsiye ederseniz. Disklerinde tornalanması gerekiyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HONyzkDA H kullanıcısına yanıt
    TRW marka öneririm.
  • Merhaba arkadaşlar 1 aya kadar aracın 7. Sene bakımını yaptıracağım serviste kaç para olur yakın zamanda yaptıran var mı fiyatlar baya yüksek sanırım. Birde dışarıda mı yaptırsam dedim bolu dayım burda yapan da yok sanırım. Bolu ve yakın olarak Düzce ve Adapazarı var buralarda özele yaptırıp memnun olan tavsiye edecek yer var mı.

• Ne olmuş bu foruma eskiden her soru neredeyse cevap bulurdu şimdi bişey yazan bile yok.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131576373
  • 2013 fb7 elegance otomatik,85 bindeki aracımı 86k ya sattım.Bir.süre arabasız kalacağız.Takipteyim yine de:)

• FaCia 5 al
  • arkadaşlar ne olmuş araba fiyatları maşallah uçmuş. kredi faizleri düşürdüler araba fiyatlarını bayiler arttırdı eskisinden daha kötü oldu piyasa.neyse eldekinin kıymetini bilelim. bakımlar için hangi yağ öneriyorsunuz ben 2 seferdir mottul 5-30 clean fe alıyorum.bakım setide bosch karbonlu bunlara 155+120 veriyorum 100 tl de işçilik tamamdır.servisle işim yok çok şükür.
  • Arkadaşlar,
    Buji değişimini ihmal etmeyin.
    Özellikle Eco olmayan aracına LPG dönüşümü yaptıranlar

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz
    2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 6 Kasım 2019; 9:36:4 >

• Mesudum kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kaç km de değişmesi gerekiyor. Bir de lpg bujisi mi normal buji mi takdirdiniz ücreti ne oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Merhaba. Kaç km de değişmesi gerekiyor. Bir de lpg bujisi mi normal buji mi takdirdiniz ücreti ne oldu.
    Servis kitapçığına göre 120.000 km olması gerekiyor. Ben onu geçtim.
    Servis bilgisayarında benzinli araç bujisi görünüyor, Denso veya NGK modelleri sunuluyor. Ben aradaki farkı verip LPG uyumlu ECO araçlara takılan bujiyi taktırdım.
    Normal buji 137, bu 150 lira + işçilik - servis parça kampanyası.
  • Mesudum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlı olsun

• Dostlar aracını satan olursa otomatik olmak kaydı ile bir forumdaştan almak isterim üst deki mesajınerken görseydim alırdım kısmet

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Merhaba arkadaşlar 1 aya kadar aracın 7. Sene bakımını yaptıracağım serviste kaç para olur yakın zamanda yaptıran var mı fiyatlar baya yüksek sanırım. Birde dışarıda mı yaptırsam dedim bolu dayım burda yapan da yok sanırım. Bolu ve yakın olarak Düzce ve Adapazarı var buralarda özele yaptırıp memnun olan tavsiye edecek yer var mı.
    ben Yılbar'a yaptırdım 60bin bakımını ve gayet memnunum. 400TL Servis 900TL fiyat çekti. Şimdiye kadar hep Honda Sandıkçıya yaptırmıştım.

• 2016 dream manuel aracım var.
    bu araçta usb girişi var mı? radyo menüsünde usb çıkıyor lakin usb soketi bulamadım.
  • harmek kullanıcısına yanıt
    İki on koltuk arasındaki kol dayamayi açıp içine bakar mısınız. Orada olabilir.

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    Orda yok

• harmek kullanıcısına yanıt
    Konsoldaki torpido gözünde olanlar da duymuştum. Bir de orayı kontrol edin isterseniz.

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    bidaha kontrol edeyim, olmama ihtimali varmı acaba?
  • dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende 6 yıldır sandıkçıda yaptırıyordum ama fiyatlar yüksek siz yeni mi sorunuzun bakım fiyatını. Birde yılbar nerde bolu da mı.

• 
Sayfa: önceki 44054406440744084409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.