Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
88.288
Cevap
295
Favori
4.444.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44064407440844094410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abiler honda servisleri 0w20 mi yağ kullanıyor birde marka eneos mu. Birde 7. Yıl bakımında ağır bakım olarak şanzıman yağı falan değişimi var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Yılbar da Sakaryada Erenler mevkinde, Honda sandıkçıya yakın sayılır. Benim kasko onunla anlaşmalıymış gidip sordum nedir ne değildir diye sonra 60bin bakımını yaptırdım. Verdikleri işlem fişini sandıkçıya götürdüm (biraz samimiyim sandıkçıyla), abi naptın yaaa dediler. Sonra işlem fişini inceleyip "aynısını yapmışlar" dediler.

• Bakım yaptıralı 3 ay olmuştur.

• dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim peki ağır bakım olarak şanzıman yağı falan değişimi oldu mu fren hidroliği vs.hatırlıyor musunuz.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Yok, öyle bir bakım yaptırmadım. Motor yağı sadece

• asylmn A kullanıcısına yanıt
    Sattınız mı aracınızı?
    Arkadaşlar selamlar 2012-2015 lpg li otomatik elegance arıyorum,
    Arabada tavan kaputda boy olmasın yeter ama motor vites vs en ufak sorun olmamalı

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım,evt satıldı

• 2012 fb7 beyaz elegance otomatik beyaz 167. 000 de sadece arka tanponu değişen aracımın fiyatı ne olur sizce. İlana koymadım ama model mi yükseltsem diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, 2015 elegance eco otomatik fabrika cikisli arac icin kasko yaptirirken lpg icin ekstra teminat yaptirmaya gerek var mi, standart kasko yeterli mi, sonradan takilma olmadigi icin bana gore gerek yok ama cevremdekilere gore gerek var. Siz napiyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MErhaba,
    2014 fb 7 eco elegance aracım var. 55 bin km. boyasız. Her onbin bakımı yapılmış vaziyette. Makyajlı. Body kitli. bagaj havuzlu. orta konsolda navitech ekranlı. kapı eşiklerinde ışıklı yazı, çift renk çelik cant. hepside fabrika çıkışlı. hatırladıklarım bunlar.
    Aracımla ilgili bilenlere sorularım olucak.
    Birincisi aracımın değeri satmaya kalkarsam ne kadar olur. Sahibindene bakıyorum ama fiyatlar aşırı yüksek geldi bana anlayamadım. gerçekçimi.
    ikincisi hem yaz hem kış lastiği önerisi olanvar mı.(orta halli.)
    silecekleri otomatiğe aldığımda her marş yaptığımda bi kere sol sağ yapıp duruyor normal mi.
    torpidodaki usbye 16 lık hafıza taktığımda onu görmüyor fikri olan var mı.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar şuan çok yüksek 110 ve üstü eder diye tahmin ediyorum lastik olarak lassa kullanıyorum çok da memnunum babamın ve kardeşimin aracına da aldık şuan sorun yok. Silecekleri otomatikte bırakma birde usb ya formatı desteklemiyor olabilir yada hafıza yüksek olduğu için olabilir bende 2gb var hiç sorunsuz çalışıyor. Burda yazmışlardı sanırım 8 gb tan sonrasını açmıyor diye yanlış hatırlamıyorsam.

• Arkadaşlar yağ olarak eneos mu motul mu önerirsiniz servisler eneos mu kullanıyor genelde bilgisi olan var mı.

• yağ olarak eneos öneriliyor bildiğim kadarıyla evet.

benim de bir sorum var size, sürücü tarafındaki mercekli kısa xenon far patladı, serviste 450 istediler tek fara, sanayiye sordum 120 lira ampul, 100 de işçilik istediler.
    youtube da değiştirme videosu gördüm, n11 de 79 tl ye satılıyor, alsam kendim taksam diyorum ne dersiniz, en azından denerim
  • Daha öncede yazmıştım forumdaşlardan fb7 kasa otomatik temiz ve değerinde satan olursa hem eşime hem bana 2 tane alıcaz

• Arkadaşlar bizim aracın aküsü sıkıntılı şarj edip geri takacağım sorun çözülmezse de değiştireceğim araç lpg'li, aküyü uzun süre sökmek sorun olur mu bilgisi olan var mı?
  • mabeynihumayun M kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam uyumlu olmazsa arıza ışığı yakıyor diye okumuştum isterseniz bi elektrikciye sorun. Bence servise değiştirin derim.

• ters slash T kullanıcısına yanıt
    Sorun olabilir benim akü değişirken bile kablo ile başka aküye bağladı herşeyi sıfırlaya bilir bence sormadan bişey yapmayın.

• Yedek bır tane akü alın yanınıza ordan takvıye yapın sıfırlamaz arac kendini hic...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Daha öncede yazmıştım forumdaşlardan fb7 kasa otomatik temiz ve değerinde satan olursa hem eşime hem bana 2 tane alıcaz
    özelden yazdım...
  • Arkadaşlar otomatik vites şanzıman yağı ve filitresini değiştiren oldu mu dün aradım servisi değişmesi lazım dediler hadi yağı biliyordum da fikiltresi nerden çıktı .

• 
Sayfa: önceki 44064407440844094410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.