Şimdi Ara

2012 A3 1.6 102 hp aracımın motor kapağındaki mayonezimsi madde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aracımın motor kapağını açtığımda resimdeki sarı renkli mayonezimsi maddeye karşılaştım.
    Aracımda 1.6 102 hp hitler tabir edilen motor bulunmakta.Aracım 22000 km de.Ilk bakımda aracıma mobil 5w30 esp
    Formüla yağ koydum.Acaba yağdan mı bilemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Acaba motorda sıkıntı mı var?
     2012 A3 1.6 102 hp aracımın motor kapağındaki mayonezimsi madde 2012 A3 1.6 102 hp aracımın motor kapağındaki mayonezimsi madde 2012 A3 1.6 102 hp aracımın motor kapağındaki mayonezimsi madde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crufin666 -- 3 Şubat 2014; 0:18:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi geceler,

Aşağıdaki linkte sizinle aynı aracı kullanan arkadaşta da benzer bir durum oluşmuştu. Durum Castrol yağ kullanmanızla alakalı, herhangi bir tehlike oluşturmuyor. Linkten de inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_85650096/f_//tm.htm#85653056
  • mustafag26 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımınız için.Sayfayı inceliyorum.Kullandığım yağ mobil olacak,mesajda dikkat etmemişim.İyi geceler..
  • 2012 golf ve 2011 passat aracımda aynı motor var ve aynı durum mevcut korkulacak birşey yok herşey normal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

2012 golf ve 2011 passat aracımda aynı motor var ve aynı durum mevcut korkulacak birşey yok herşey normal...

Teşekkürler dostum,içim rahatladı doğrusu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkulacak bir durum değil. Özellikle soğuk havalarda daha belirgin olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Clio 1.5 DCI Motor Ömrü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.