Şimdi Ara

2012 astra classic h kasa lpg tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracıma lpg taktırmak istiyorum aslında baya da araştırdım ama hala emin olamıyorum , malum araçta magnezyum sübap oldugu söyleniyor bunlarında sanırım ilerde sorun çıkaracağı söylenmekte , merak ettiğim benim aracımdan olan arkadaslar hangi marka lpg taktırdılar ( fiyatı .) kaç km dir kullanmaktalar , memnun mu lar ?
    Daha önce hiç aynı araçtan sübap sorununu gören yada yaşayan oldu mu ?
    Not :Aracımın motor kodu : A16XER 1.6 115 bg
    Teşekkür ederim

• Aracınıza LPG kiti taktırdığınızda orta vadede(30-40bin km sonra) sorun yaşamanız kaçınılmaz! Bazı sorularınıza alabileceğiniz en iyi cevaplar burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60718229/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 27 Eylül 2012; 11:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Aracınıza LPG kiti taktırdığınızda orta vadede(30-40bin km sonra) sorun yaşamanız kaçınılmaz! Bazı sorularınıza alabileceğiniz en iyi cevaplar burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60718229/tm.htm

Bende de aynı aractan var , bende taktırmayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum .
    Ben daha önce sizin arkadasınız arabası ve bir tane insingia dan başka bulamadım araştırmalarım da , gerçi motor yeni ama 2010 da değişti motor 60-70 bin yapanların olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lg optimus 2x

Bende de aynı aractan var , bende taktırmayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum .
    Ben daha önce sizin arkadasınız arabası ve bir tane insingia dan başka bulamadım araştırmalarım da , gerçi motor yeni ama 2010 da değişti motor 60-70 bin yapanların olması lazım

Yanlış yerleri araştırmışsınız hocam. Ben LPG takılı Euro-V motorlarda erken sübap bozma probleminin kronik olduğunu bizzat yetkili servisten öğrendim.
    Garanti dahilinde değişen sübaplarla yine 35-45 bin km sonra sorun yaşayacağımızı yine yetkili servisten öğrendik.

Zaten linkteki konuyu okusaydınız orada Opel yetkili servis müdürlerinden birinin yazdığı mesajı da görürdünüz. Ankara'daki yetkili servislerden birinin yetkilisi o konuda bilgilendirme yapmıştı. Mesajı silinmediyse veya silmediyse halâ oradadır.

Çalıştığım kurumda yine Euro-V motora sahip Chevrolet Cruze sahibi bir arkadaşın aracı ufaktan ufaktan sorun vermeye başladı. Biz bu problemin kronik olduğunu söylemesek o şekilde binmeye devam edecekti. Aracı henüz 39 binde... Aracının garantisinin bitmesine 1,5 ay var. O araç bu kışı çıkartamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 28 Eylül 2012; 10:51:52 >

• SAYIN ACİKAHVE1 ARACINIZA LANDİRENZO LPG SİSTEMİ SİBOP YAĞLAMA SİSTEMİYLE BİRLİKTE 2 YIL MOTOR GARANTİSİYLE LPG TAKTIRABİLİRSİNİZ ASTRA CLASSİC III ARAÇLARLA SİBOP YAKMA OLAYLARI COK FAZLA YAŞANMAMAKTADIR BU SORUN DAHA COK INSIGNIA CRUZE ARAÇLARDA YAŞANMAKTADIR

KEYİFLİ ŞÜRÜŞLER DİLERİM

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.2FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

AnKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • En az 70-80 bin kilometre sübap+sübap yatağı garantisi veren firma varsa LPG kitini gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.
    Orta kalite bir LPG kiti + çelik sübaplar da aynı kilometreyi yaptırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliburakertem

SAYIN ACİKAHVE1 ARACINIZA LANDİRENZO LPG SİSTEMİ SİBOP YAĞLAMA SİSTEMİYLE BİRLİKTE 2 YIL MOTOR GARANTİSİYLE LPG TAKTIRABİLİRSİNİZ ASTRA CLASSİC III ARAÇLARLA SİBOP YAKMA OLAYLARI COK FAZLA YAŞANMAMAKTADIR BU SORUN DAHA COK INSIGNIA CRUZE ARAÇLARDA YAŞANMAKTADIR

KEYİFLİ ŞÜRÜŞLER DİLERİM

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.2FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

AnKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09

merhaba aliburakertem bey Sanırım aynı zamanda opel servisiniz acaba pek yaşanmamaktadır derken ne kadar sıklıkla oluyor kaç km lerde size gelen araçlardan örnekler verebilir misiniz ? Birde fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim . iyi günler...

• İYİ GÜNLER ŞU ANA KADAR ASTRA CLASSİC III ARAÇLARIN HİÇ BİRİNDE BEN SAHIŞ OLARAK DENK GELMEDİM ARACINIZ EURO 5 MOTOR VE SİBOPLARNIZ MAGNEZYUM ALAŞIMLIDIR SİBOP YANMA OLAYI BİR RİSKTİR FORM ÜZERİNDEN FİYAT VEREMİYORUM LPG MONTAJI İŞÇİLİK USTALIK GEREKTİREN BİR İŞTİR BU KONUDA BİZDEN UCUZA YADA PAHALIYA YAPAN FİRMALARA HAKSIZLIK OLUR TELEFONLA BİLGİ ALAMAK İSTERSENİZ

0312 583 05 09

KEYİFLİ ŞÜRÜŞLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.