Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okadar param olsa hiç düşünmeden a4 yeni kasa alırdım hepsindende üstün bana göre
  • Peki 0km Audi A3 almak ne kadar mantıklı ? o da yakın bir zamanda kasa değiştirecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Peki 0km Audi A3 almak ne kadar mantıklı ? o da yakın bir zamanda kasa değiştirecek mi ?

Evet. Spy fotoğrafları internette geziyor.
  • Bence bmw 320d al. cok iyi bir araba. hem performans hem de yakit tuketimi bakimindan
  • 100bine passat al 25binde üzerinde kalsın..yada o fiyata s80 alabilirsin en azından bir üst sınıf araca binmiş olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 16 Eylül 2011; 9:58:44 >
  • O parayi asla bmw vermem
    Benim bir araca vericek okadar butcem olsa
    Audi a5 2000 tdi 170 beygir
    Birde quatro bunu alirdim tam 61.000 euro
    Yeme yaninda uyu ::)))
  • 320d çok güzel araç ama şu saatten sonrada 130 bin lira verilmez bence.
  • şuanda en ideal ve mantıklı seçim...

fiyat,fayda,kalite, = volvo s60

düşünme bile
  • öncelikle hayırlısı olsun.

bahsettiğiniz araç donanımı sport plus paket. bu araçlara çok çok iyi indirim almalısınız. yani şu an liste fiyatı 125 tl ise sizin bu arabayı 107-110 civarında bir rakama almanız gerekir. Hem yıl sonu geldi , hem eli kulağında yeni kasası tanıtılacak bu aracın.

Araba kötü bir araba değil fakat yeni gelecek olan aracın tüm karoseri sürüş özellikleri farklı olacak , bambaşka bir araç gelecek karşımıza ve yeni gelecek 320d lerin gerek motor performansı gerekse şanzımanları farklı olacak. 8 ileri şanzımana sahip 184 hp lik yeni 520d ler şu anki 3 serisinden daha az yakıt tüketiyor aradaki ağırlığa rağmen.

bunlara dikkat edin derim , fiyat olarak ise 55000 gbi bir rakamdan başlması , donanımlısının 65000-70000 lere gelmesi imkansız ötesi bir olay. nedeni ise dünyada sadece bmw satılmıyor , rakipleri var , bugün audi 43000 eur , mercedes c serileri 45000 eur seviyesindeyken aynı segmentte arabasına sırf kasa değişti diye 55000 çekmez bmw . arabanın geliş fiyatı tahminimce 48 -50 bin eur civarında olacaktır ve şu ankine göre epeyce donanımı içinde standart olarak verilecektir. kısaca genel toplama baktığınızda bugün aynı donanımdaki 3 serisi ile yeni kasa 3 serisi arasında 3-4 bin eur en fazla fark olur. o da normal.

• Sırf kasa değiştireceği için Bmw 320d'ye o parayı vermem.

Bİrçok arkadaşında önerdeiği gibi Volvo S60 senin için çok daha ideal olacaktır. Ki S60 iç mekan kalitesi ve elektronik aksam olarak mevcut 320d den çok daha üstün bir araç. 8-9 ay sonraki Bmw 3 serisini geride bırakabilir mi? Gelince göreceğiz.

Fakat kim ne derse desin Bmw'nin 4 silindirli 184 lük (380nm) motoru, Volvo'nun D3'ü yani 163 lük (400nm) motorundan çok daha iyi. Her ikisinin koltuğuna oturup test edenler fark etmişlerdir.

Aynı motor Volvo'dan 100 Km de en az 1-2 daha az yakar....

Yani Bmw alacaksanız sadece motor ve şansımanı için alacağınızı unutmayın farklı beklentileriniz olmasın...

S60 ve ya SUV düşünürseniz XC60 o paraya alıanabilecek en iyi araç olarak görünüyor. Mercedes C220 CDI çok çok başarılı olmakla beraber 150.000 TL nin altında almanız olanaksız. Ve motoru 2.2L olduğu için bir üst vergi diliminde bu da başka bir dezavantajı...

• aynen katılıyorum S60 R ÇOK HARİKA .
  • Biraz değişik bir öneride bulunmak istiyorum :) Subaru legacy 2.0 TD bu arabanın tek eksiği düz vites olması onun dışında boxer dizel motoru , awd sistemi ve donanımıyla çok iyi bir araç olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Peki 0km Audi A3 almak ne kadar mantıklı ? o da yakın bir zamanda kasa değiştirecek mi ?

şu anda 1.6 motorlarda kampanya var.5000 euro indirimli satıyorlar.
    ben geçen hafta avekten beyaz renk a3 aldım 49000 tl'ye.içinde de diğerlerine nazaran opsiyonları fazlaydı.fiyat 51400 dü ama çingene pazarlığı sonucu 49'a bitirdim.
    sana da tavsiye ederim.ama dizelini tavsiye etmem fiyatından dolayı.
    çünkü benim aracın aynı donanımlısının dizelini(stronic) ben ordayken bir bayan 93000 tl'ye aldı.
    bir araçta motorla vites farkı aracın iki katı olmaz bence çok saçma bir fiyat politikası.

kısacası dostum a3 düşünüyorsan son 1 tane beyaz renk kaldı bu aracı kaçırma bence çünkü bu araç bu paraya bedava.
    seneye yeni kasası çıksa bile zararın minimum olur hatta olmaz belki de...
    çünkü yeni kasanın baz modeli avek satıcısı atilla beyin tahminine göre 75000 tl'den başlayabilirmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 16 Eylül 2011; 13:06:19 >

• s60 bu araçtan kat kat iyi :), ve 2 ci el önemli değilse yurakıda bir arkadasın belirtigi gibi LEGACY SW AWD 2.0 DS-D 6MT Comfort 98.131 TL de alınailir...
  • Kafa karıştırmaya devam :)

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz
  • passat cc alırdım o paraya üste parada artar bir sene lik mazot parası yapardım onuda satarken bmw kadar değerde kaybetmez hem

tabi aynı paraya full olanı da alınabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-newcar-dan2011model-0kmde-wolkswagen-passat-cc-2-0-tdi-yeni-kasa-58383299/detay/

Ambians Işık Paketi

Arka Koltuk 3 Kişilik

Çift Yön Digital Klima

Panoramik Tavan

Arka Perde

Aluminyum / Ahşap İç Kaplama

Koltuk Isıtma

Silecek Suyu Isıtma

Bi-Xenon Farlar

Dış Işık Paketi

Adaptif Farlar

Dokunmatik VW RCD 510 Radyo – 8 Hoparlörlü

6’lı CD Changer

Katlanır – Isıtmalı Dış Aynalar

Geri Görüş Kamerası – Park Mesafe Kontrol

Multifonksiyon Direksiyon ; F1 Fonksiyonlu

VW Sound Sistem

Sis Farı

Koyu Arka Camlar

Keyless Go

Telefon Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 16 Eylül 2011; 14:36:49 >

• o paraya mercedes makyajlı C180K dururken hayatta 320d alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seleman_01

o paraya mercedes makyajlı C180K dururken hayatta 320d alınmaz

benzin de nerden çıktı şimdi
  • subaru legacy 2.0 dizelde ısrar ediyorum bakmanı tavsiye ederim pişman etmez :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Kafa karıştırmaya devam :)

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz

başarılı olmaya yakınsınız =)) birazdan volvoya gideceğim 2400 cc 215hp lik model mantıksız mı olur sizce AWD ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.