Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 3 gün önce 3.20 D Sport Plus + Metalik Renk + Bej Deri + Sigara Donanımı şeklindeki aracı TL olarak 122.000 TL'ye malettim... Euro'yu farklı zamanlarda aldığım için TL bazında bu şekilde maloldu..

Passat 2.0 TDI - 140 hp'nin 115.000 TL olduğu bir ülkede bu fiyata 3.20 D bedavadır...
    Passat CC 'nin 1.8 TSI 160 hp versiyonunun fiyatı bile benim aldığım aracın fiyatını geçiyor...
    Opel Insignia 2.0 Diesel 160 hp bile bu fiyata yakın fiyata sahipken, BMW nere Opel nere.....

Açık söylemek gerekirse, artık 2.0 litre dizel ve orta donanımlı bir araç için minimum fiyat 100.000 TL oldu, hal böyle olunca BMW 3.20 Diesel diğerlerinin yanında bedava kaldı.... Şuan için çok memnunum, almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim...

Yeni kasa BMW 3 serisi Sport Plus'a eşdeğer donanım paketlisi için 60.000 Euro'nun altında hiçbir fiyatın hayalini kurmayın, 60-65 arasında fiyata gelecek... Kimse 1.6 litre 170 hp motorun hayalini de kurmasın bir veya iki sene süreyle kesinlikle böyle bir motor gelmeyecek... 2012 yılında 2.0 litreden düşük hacimde motor yok, 2013 model yılıyla 1.6 litre 136 hp benzinli motoru koyarlar , onu da alsanız alsanız şuanki 2.0 dizel fiyatına zor alırsınız...

O yüzden mantık evliliği oldu bizimki :))

• Aralık aynının sonuna kadar fiyatları kolla,en uygun zamanda al.BMW ye kadar verdiysen diğer markalar seni tatmin etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Garip karşılamayacaksan cok güzel bir alternatif önereceğim; insignia 2.0dizel

Ki bence 3 serisinden daha başarılı bir araç

Passata küfredenler sana ne diyecek acaba, sen bir de daha iyi demissin ki 320 hazretlerine büyük hakaret

Passata soverler tabi 100.000 verilirmi passata insignia benim gozumde 3.20 den daha sik bir arac hemde yari fiyatindan bile dusuk kimse sovmez insigniaya cnku passat gibi ucuk fiyati yok
  • katılıyorum
  • Arkadaşlar yeni kasa öncesi BMW'nin stok eritme amacıyla yaptığı kampanyadan yararlanıp 45.300 Euroya 3.20d Comfort Pluas alacağım. Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?

-İlla xDrive seçmemi önerir misiniz?
    -Sport Plus ile Comfort Plus arasında çok fiyat farkı yok ama Comfortu seçmeye düşünüyorum, deri döşeme dışında pek bir artısı yok sanki Sport Plus'ın?
    -Pazarlık esanasında ekstra talep edebileceğim paket, yazılım veya aksesuarlar nelerdir?
    -Araçta park sensörü var ama geri görüş kamerası yok. Garantşiyi bozmadan dikiz aynasına görüntü veren bir kamera nasıl takılabilir?
    -Dış renk olarak çok alternatif yok, space gri, deep blue mavi, kırmızı, gümüş vs var ama hepsinin iç döşemesi siyah. Renk içinn önerisi olan?
    -3 ay sabredip yeni kasa 3 mü alsam diyoprum ama 57.000 Euroadan aşağı olamz diyorlar.
  • Donanıma aşırı para aldığı için BMW alırken çok fazla donanım ekletmeye gerek yok. İlerde inanılmaz değer kaybediyor.

En çok Sunroof gibi aksesuar ve donanımlar değerli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Arkadaşlar yeni kasa öncesi BMW'nin stok eritme amacıyla yaptığı kampanyadan yararlanıp 45.300 Euroya 3.20d Comfort Pluas alacağım. Öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?

-İlla xDrive seçmemi önerir misiniz?
    -Sport Plus ile Comfort Plus arasında çok fiyat farkı yok ama Comfortu seçmeye düşünüyorum, deri döşeme dışında pek bir artısı yok sanki Sport Plus'ın?
    -Pazarlık esanasında ekstra talep edebileceğim paket, yazılım veya aksesuarlar nelerdir?
    -Araçta park sensörü var ama geri görüş kamerası yok. Garantşiyi bozmadan dikiz aynasına görüntü veren bir kamera nasıl takılabilir?
    -Dış renk olarak çok alternatif yok, space gri, deep blue mavi, kırmızı, gümüş vs var ama hepsinin iç döşemesi siyah. Renk içinn önerisi olan?
    -3 ay sabredip yeni kasa 3 mü alsam diyoprum ama 57.000 Euroadan aşağı olamz diyorlar.

2 ay sonra gelecek yeni modelde gözün kalmayacaksa güzel bir seçim.

• Hükümet ötv konusunda yeni bir karar almadığı sürece şu an fiyat aldığınız özellikteki bir aracın tamamen donanımsız boş halinin bile bu fiyata verilebileceğini sanmıyorum.

Kaldı ki , bi xenon - sunroof - 17 jant - navigasyonlu i-drive alıyorsunuz bu paraya. motor aynı motor olacak , şanzıman farklı.
  • Aveo düşünür müsün?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.