Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: o_firat

Geçen hafta arkadaşıma aldık 2012 model beyaz sport plus m paket cruise controllu içi bej deri 47000 Euro verdik.O günün kuruyla 112.000 TL' ye geldi. 124.000 yüksek rakam, bide 100.000 TL' ye 140 bg passat varken 184 bg 5.3 karma yakıt tüketimine sahip 320d' ye o kadar para vermeyin bencede hatta paranız cebinizde kalsın 68.500' e jetta alın 1.6 TDİ performans olarak 320d' yi aratmaz

47 bin euronun 112 bin lira yapması için kurun 2.38 civarı olması lazım,bu da geçen hafta,önceki hafta vesaire hiç olmadı.Jetta yı da bu arkadasa değil de kendi arkadaşına aldirsaydin ya

Euro olarak bakarsak , eğer araç full+full ise fena fiyat değil.sene sonuna doğru Euro olarak da az bisey daha düşebilir.Hem ben kurun da 2,20 civarına gerileyecegini düşünüyorum.
    Ama arkadaş vaktim yok diyor,ben şu ara D sınıfı araç alacak olsam bu kurlarla 320d almam direkt gider benzinli 1.6 160 hp Mondeo alırım.Geçen forumdan bir arkadaş sıfır 2011 modeli 53 bin lira civarına aldı.

46250 euro'yu matematiğiniz yetiyorsa 2,425 le çarpın ki çarşamba günü kur bi aralar o seviyeyi gördü, yok hala inanmadıysanız Konya Köprülü'de Feride Hanım var ölmedi sağ hala arayıp sorun kaça aldığımızı söylesin sizw.Aradaki 750 euroda tescil masrafı.Jetta konusunda dalga geçtiğimi gerçekten anlamadınızmı yoksa anlamazlığamı verdiniz oda ayrı bir tartışma konusu tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Arkadaşlar dizel otomatik bir araç bakıyorum. Uzun araştırmalar sonu 0 km Bmw 3.20d otomatik almaya karar verdim. Bana verilen teklifteki araç full M paket ve luxurydeki extra donanımlarda var kısacası araçta yok yok. Max sınırım 130 bin TL, bu araç 124 bin TL. 0 Km koşulum var. Şimdi sadece kafama takılan soru 1.5 yıl sonra bu kasanın yenisi çıkacak acaba beklemeye değermi ? Bmw İzmir Özgörkeydekiler yeni kasanın gövde fiyatının 55.000 euro civarından başlayacağını söylüyorlar. Şimdi onu beklesem full donanımlısı 180 bin tl civarı olacak bu sefer fiyatının düşmesini beklerken bir daha yeni kasası gelecek. Ne diyorsunuz bu işin sonu yokmu düşünmeden almalımıyım büyük ikilemdeyim.

Fikilerinizi beyan ederseniz çok yardım etmiş olursunuz

Şimdiden Teşekkür Ederim

Geçen sene, bundan taa 9-10 ay önce Bmw 320d'in boş versiyonu 85.000 liraya (40.000 euro) satılıyordu... Sunroof'lu, otomatik klima ve spor direksiyonlusunuda 90.000 liraya (45.000 euro) sattılar. O zaman euro 1.9 - 2.2 arası gidip geliyordu.

Bu fiyatları biliyorduysanız ve ona rağmen 320d'i kafaya koyduysanız problem yok zaten.

320d'e kimse "kötü araç, alma!" demez, ama daha uygun fiyata daha iyi araçlar varsa (ki var) durup bi düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 17 Eylül 2011; 13:46:34 >

• arkadaşların fikirlerine tamamen katılıyorum.Yanlız BMW 320D ile Volvo s80 in donanim özelliklerini bir karşılşatırmanı tavsiye ederim bende.Volvo gerçekten çok dolu bir araba.Ondan sonra fikrini tekrar bir gözden geçir.Değişecektir
    Saygılar
  • quote:

quote:

quote:

Geçen hafta arkadaşıma aldık 2012 model beyaz sport plus m paket cruise controllu içi bej deri 47000 Euro verdik.O günün kuruyla 112.000 TL' ye geldi. 124.000 yüksek rakam, bide 100.000 TL' ye 140 bg passat varken 184 bg 5.3 karma yakıt tüketimine sahip 320d' ye o kadar para vermeyin bencede hatta paranız cebinizde kalsın 68.500' e jetta alın 1.6 TDİ performans olarak 320d' yi aratmaz

47 bin euronun 112 bin lira yapması için kurun 2.38 civarı olması lazım,bu da geçen hafta,önceki hafta vesaire hiç olmadı.Jetta yı da bu arkadasa değil de kendi arkadaşına aldirsaydin ya

Euro olarak bakarsak , eğer araç full+full ise fena fiyat değil.sene sonuna doğru Euro olarak da az bisey daha düşebilir.Hem ben kurun da 2,20 civarına gerileyecegini düşünüyorum.
    Ama arkadaş vaktim yok diyor,ben şu ara D sınıfı araç alacak olsam bu kurlarla 320d almam direkt gider benzinli 1.6 160 hp Mondeo alırım.Geçen forumdan bir arkadaş sıfır 2011 modeli 53 bin lira civarına aldı.

46250 euro'yu matematiğiniz yetiyorsa 2,425 le çarpın ki çarşamba günü kur bi aralar o seviyeyi gördü, yok hala inanmadıysanız Konya Köprülü'de Feride Hanım var ölmedi sağ hala arayıp sorun kaça aldığımızı söylesin sizw.Aradaki 750 euroda tescil masrafı.Jetta konusunda dalga geçtiğimi gerçekten anlamadınızmı yoksa anlamazlığamı verdiniz oda ayrı bir tartışma konusu tabi.

Merak etme matematiğim yetiyor.Demek ki 112 bin liraya değil; 113,975 liraya malolmuş.
    Niye 112 bin yazıyorsun onu anlamıyorum.
    Tescil masrafları başka birinin cebinden mi çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomen

arkadaşların fikirlerine tamamen katılıyorum.Yanlız BMW 320D ile Volvo s80 in donanim özelliklerini bir karşılşatırmanı tavsiye ederim bende.Volvo gerçekten çok dolu bir araba.Ondan sonra fikrini tekrar bir gözden geçir.Değişecektir
    Saygılar

BMW 320D in dolusunun satıldığı paraya S80'nin benzinlisi başlıyor.Şu an en ucuz S80 2011 130 bin liraya satılacak şekilde bayiiler tarafından konfigüre edilip ithal edilmiş ve satılıyor.İç mekanıda 2012 model yılıyla beraber makyaj gördükten sonra ancak günümüz E segmenti araçların ihtiyaçlarını karşılıyor.2012 modellerde acayip zamlanacak.Yani S80 almak için bence 2012 beklenir.Ama BMW'nin bence otomobil tarihine geçmiş 2.0D 184 hp motorundan cayıpta 1.6 motor S80'e 140 bin civarı verilmez.S80'in keyfi ya 2.0T 240 beygir T5 motorla çıkar yada D5 AWD ile ancak onlarında fiyatı alıp başını gidecek.

Aracın konforu,kalitesi,prestiji mükemmel ama doğru motor ile alırsanız mantıklı bir seçenek yapmış olursunuz.Bu durumda ben S80 önermem size.Bu kadar parayı 1.6 motor benzinli için vermek çokta akıl karı değil.

• hemen hemen aynı fıyata onden cekıslı 140 beygır a4 almaktansa evet 320d alınası bır arac

ekleme:gercı arkadan cekıslı araclar kaygan-yagmurlu yolda daha tedırgın etsede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 17 Eylül 2011; 14:33:35 >
  • Boşver volvoyu zaten jaguar ile volvo hint işi oldu sanırım 3 serisi alma bütçen varsa yeni 5 serisi 520d al alamıyorsan git 40.000€ ya C180 al bin.
  • Aslında temiz az km li bulsam aşağıdakinden bir tane alıcam bakalım hayırlısı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bacar-otomotiv-2007-audi-a6-2-0t-fsi-tiptronic-58303660/detay/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etme matematiğim yetiyor.Demek ki 112 bin liraya değil; 113,975 liraya malolmuş.
    Niye 112 bin yazıyorsun onu anlamıyorum.
    Tescil masrafları başka birinin cebinden mi çıkıyor.

Çünkü şimdilik cebimizden çıkan para o daha plaka takılmadığı için kaç lira tutar bilemiyorum.Biz pazarlığı 47000 euroya bitirdik daha sonra 750 euro tescil masrafını düşürdük.46250 euro çarşamba öğleden öncenin kuruyla 112.200 civarı bişey tuttu zaten öğlen sonrada bidaha yükseldi.Yalancı konumuna düşmekten daha çok hiçbirşeyden korkmam hayatta hala şüpheleriniz varsa Feride Hanım Köprülü Otomotiv 332 342 33 33 arayıp öğrenebilirsiniz.

• 2012 modeller yakın bir zamanda gelecekken 2011'e o kadar para vermek pek mantık işi değil. 2011 modellerin yüzü eskiyeceğinden pişman olabilirsiniz. Tabii 2012'ler hangi baz fiyatla gelecek orası da belli değil sanırım henüz.
  • S60 bu konuda gerçekten avantajlı bir araç birde orjinal yazılım yüklet fabrika çıkışlı tadından yenmez.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

S60 bu konuda gerçekten avantajlı bir araç birde orjinal yazılım yüklet fabrika çıkışlı tadından yenmez.......

orjinal yazılımın artısı ne oluyor
  • quote:

quote:

S60 bu konuda gerçekten avantajlı bir araç birde orjinal yazılım yüklet fabrika çıkışlı tadından yenmez.......

Garantisi bozulmuyor,en önemli artısı budur heralde.

Polestar adında bir yazılım şirketi var.Sanırım Volvo'ya ait.C30'dan 400 küsür beygir elde edecek kadar başarılı bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

quote:

Polestar adında bir yazılım şirketi var.Sanırım Volvo'ya ait.C30'dan 400 küsür beygir elde edecek kadar başarılı bir firma.

Şimdi baktım bayağı başarılı yalnız yeni araçlar için yazılım yüklenmemiş en son 2009 modellerine yapmışlar. Paylaşım için teşekkürler Volvo s60 d3 R hem daha yeni yüzü,motoru,kalitesiyle kısacası bu fiyattan hak ediyor.Her sokakta olan sıradan Passat,Modeo,İnsignia v.s. bineceğime biraz daha koyar bunu alırım.Üstelik full donanımlarıyla 90.000 TL'yi geçiyor hatta 100.000'den bile fazla daha düşük güç üreten motorlarına rağmen.

http://binekarac.vw.com.tr/pdf/2011TR.pdf
    http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac/p=1204983590965
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_12.09.2012.pdf

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s60/details/pages/features.aspx
    http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx
    Hepsini açınca kendimden geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

quote:

Şimdi baktım bayağı başarılı yalnız yeni araçlar için yazılım yüklenmemiş en son 2009 modellerine yapmışlar. Paylaşım için teşekkürler Volvo s60 d3 R hem daha yeni yüzü,motoru,kalitesiyle kısacası bu fiyattan hak ediyor.Her sokakta olan sıradan Passat,Modeo,İnsignia v.s. bineceğime biraz daha koyar bunu alırım.Üstelik full donanımlarıyla 90.000 TL'yi geçiyor hatta 100.000'den bile fazla daha düşük güç üreten motorlarına rağmen.

http://binekarac.vw.com.tr/pdf/2011TR.pdf
    http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac/p=1204983590965
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_12.09.2012.pdf

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s60/details/pages/features.aspx
    http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx
    Hepsini açınca kendimden geçtim.

D3 R-Design kitiyle beraber 2011 model olanı alırsanız kampanyalı 112 bin lira.Tabii bunun için stoklarında olması lazım çünkü bu saatten sonra gelecek araç 2012 model olur.

Şunuda belirtmem lazım daha öncede yazdım ama arada kaynadı.D3 R-Design fiyatı kampanyalı 112 bin lira yazan araç baz donanımdır.Yani paketleri ekleyince 135-140 bin liraya geliyor.

Bu Volvo'nun fiyat listesi tamamen kandırmaca.S80 içinde 108 bin lira yazıyorlar baz donanım için ama öyle bir araç yok.Maksat müşteriyi showrooma çekmek.108 bin yazdıkları aracın en makul fiyatlısı 132 bin liraydı daha 2 gün önce.İstanbul'daki en ucuz 2011 model 0 km S80 fiyatıdır bu.Donanımlarıda orta düzeyde yani doluda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 17 Eylül 2011; 20:03:29 >

• quote:

Arkadaşlar dizel otomatik bir araç bakıyorum. Uzun araştırmalar sonu 0 km Bmw 3.20d otomatik almaya karar verdim. Bana verilen teklifteki araç full M paket ve luxurydeki extra donanımlarda var kısacası araçta yok yok. Max sınırım 130 bin TL, bu araç 124 bin TL. 0 Km koşulum var. Şimdi sadece kafama takılan soru 1.5 yıl sonra bu kasanın yenisi çıkacak acaba beklemeye değermi ? Bmw İzmir Özgörkeydekiler yeni kasanın gövde fiyatının 55.000 euro civarından başlayacağını söylüyorlar. Şimdi onu beklesem full donanımlısı 180 bin tl civarı olacak bu sefer fiyatının düşmesini beklerken bir daha yeni kasası gelecek. Ne diyorsunuz bu işin sonu yokmu düşünmeden almalımıyım büyük ikilemdeyim.

Fikilerinizi beyan ederseniz çok yardım etmiş olursunuz

Şimdiden Teşekkür Ederim

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz

Gözün kapalı al bence.çünkü bizde 3 gün önce sport plus aldık süper bi araba.hem yeni kasa olunca 7 000 -8 000 euro daha pahalı olacak dedi bayideki görevli.

• geçen hafta aldım 3.20d 2012 model. önceki modellere göre çok fark var. s60 la 3.20 arasında kalmıştım bende. orta konsol baştan aşağı değişmiş acayip güzel olmuş. eskisi gerçekten çok kötüydü. arkadaş doğru tercih yapıyor inaşallah almıştır çünkü ötv indirimi 4 kasım'da sona erdi. bende bu indirimden faydalandım. bu fiyata böyle bir araç bulamazsınız. ayrıca gelicek yeni kasa f10 lar 200 bin TL ye geliyor donanımlısı m paket bile değil. birde bu kasa 2014e kadar satışı devam edicek türkiyede. 2. el de hiç sorun yaşamayacaktır. biginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoca

geçen hafta aldım 3.20d 2012 model. önceki modellere göre çok fark var. s60 la 3.20 arasında kalmıştım bende. orta konsol baştan aşağı değişmiş acayip güzel olmuş. eskisi gerçekten çok kötüydü. arkadaş doğru tercih yapıyor inaşallah almıştır çünkü ötv indirimi 4 kasım'da sona erdi. bende bu indirimden faydalandım. bu fiyata böyle bir araç bulamazsınız. ayrıca gelicek yeni kasa f10 lar 200 bin TL ye geliyor donanımlısı m paket bile değil. birde bu kasa 2014e kadar satışı devam edicek türkiyede. 2. el de hiç sorun yaşamayacaktır. biginize

200 bin TL ye BMW 3 serisimi satılacakmış?

Satış temsilcilerinin araç pazarlamak için uydurdukları beyaz yalanlar bunlar.Bu fiyata 2.0 motorlu 3 serisi satılmaz.

• şuan 2012 model m paket 146 bin tl ötv li. sence yeni kasa ne kadar olur tahmin et?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoca

geçen hafta aldım 3.20d 2012 model. önceki modellere göre çok fark var. s60 la 3.20 arasında kalmıştım bende. orta konsol baştan aşağı değişmiş acayip güzel olmuş. eskisi gerçekten çok kötüydü. arkadaş doğru tercih yapıyor inaşallah almıştır çünkü ötv indirimi 4 kasım'da sona erdi. bende bu indirimden faydalandım. bu fiyata böyle bir araç bulamazsınız. ayrıca gelicek yeni kasa f10 lar 200 bin TL ye geliyor donanımlısı m paket bile değil. birde bu kasa 2014e kadar satışı devam edicek türkiyede. 2. el de hiç sorun yaşamayacaktır. biginize

Sizi kim kandırdıysa iyi kandırmış.
    Şu anki kasanın sıfırının 2014 e kadar satılmasının milyonda bir ihtimali yok.
    Yeni gelecek kasada da dopdolu bir 3 serisinin 60-65 bin eurodan fazla olması imkansız.
    Ama bu demek değilki bu arabayı almakla hata yaptın.Nerden baksan eski kasa olacak diye 10-15 bin euro ucuza gayet donanımlı,sorunsuz,performanslı,çok güzel bir araba aldın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.