Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Gayet mantıklı bir seçim olur S60
    Aslında D5 R-Design AWD alacaksın daha da foruma uğramayacaksın millet konuşsun

156.000 TL
  • Yeni kasası çıkıyor fakat 5 serisi gibi olacak.

Kamuflajsız fotoğraflarına bakabilirsiniz. LİNK:http://goo.gl/SW4z6

Aceleniz yok ise biraz daha bekleyin 1 sene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 16 Eylül 2011; 14:56:45 >
  • Araba seçimi zevk meselesidir ,sanırım siz kararınızı vermişsiniz ama yine de acaba gözden kaçırdığım eşdeğer bir model olabir mi diye düşünüyorsunuz
    Bence 3.20d çok güzel bir araç,dizeli gerçekten ekonomik ve güçlü , siz full donanıma yakın alıyosunuz hayırlı olsun şimdiden.Arkadaşlar 5.20 yi önermişler, haklılarda ama, çok büyük bir araç 3.20 tam ideal boyutlarda Ne bileyim araçların boyutları gittikçe büyümeye başlıyor ben pek hoşlanmıyorum birde park sorunu oluyor

Bende farklı bir sınıf önereyim;
    Aslında Yeni Vw Tiguana da bakabilirsiniz,onunda full dizel versiyonu tam istediğiniz gibi,ön konsol ekran vb.şeyler bakımından

• yaww volvo s60 varken, 320d ye para verenleri anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonx

quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Kafa karıştırmaya devam :)

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz

başarılı olmaya yakınsınız =)) birazdan volvoya gideceğim 2400 cc 215hp lik model mantıksız mı olur sizce AWD ?

D3 & D5 AWD

D3 100 km de 0.5 - 1 lt daha az yakar
    D3 ün MTV avantajı var
    D3 e orjinal HEICO yazılımı ile 195 hp çıkabiliyor.
    D3 ün full donanımlısı 112.000 TL

D5 4 çeker
    D5 Heico ile 230 hp ile çıkabiliyor.
    D5 in son hızı D3 ten 10 km/h daha fazla. (D5: 230 D3:220)
    D5 in hızlanma değerleri D3'ten yarım saniye kadar daha iyi.
    D5 in ful donanımlısı 156.000 TL

Tork oranları birbilerine çok yakın...

Şahsi fikrim D5 ile D3 arasındaki fiyat farkı fazla. O yüzden fiyat/performans oranı daha iyi olan D3 ü tercih ederdim.

Fakat; 156.000 TL yi gözden çıkartıyorsanız bence en iyi seçim 2012 Mercedes C220 CDI olur...

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrtc -- 16 Eylül 2011; 15:20:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Kafa karıştırmaya devam :)

başarılı olmaya yakınsınız =)) birazdan volvoya gideceğim 2400 cc 215hp lik model mantıksız mı olur sizce AWD ?

vergisini fazla ödersin o kadar. Eğer dokunmayacaksa mantıksız olmaz bence. 2.0 163 hp motor gayet yeterli sonuçta 3.20d de alıyor olsan alternatifin yoktu 2lt motor alıcaktın. Bundada öle düşün 2.0 al yeterli. Bmw kadar güçlü bi motor hatta torku birascık yüksek bmwden aratmaz yani rahat ol

• quote:

Arkadaşlar dizel otomatik bir araç bakıyorum. Uzun araştırmalar sonu 0 km Bmw 3.20d otomatik almaya karar verdim. Bana verilen teklifteki araç full M paket ve luxurydeki extra donanımlarda var kısacası araçta yok yok. Max sınırım 130 bin TL, bu araç 124 bin TL. 0 Km koşulum var. Şimdi sadece kafama takılan soru 1.5 yıl sonra bu kasanın yenisi çıkacak acaba beklemeye değermi ? Bmw İzmir Özgörkeydekiler yeni kasanın gövde fiyatının 55.000 euro civarından başlayacağını söylüyorlar. Şimdi onu beklesem full donanımlısı 180 bin tl civarı olacak bu sefer fiyatının düşmesini beklerken bir daha yeni kasası gelecek. Ne diyorsunuz bu işin sonu yokmu düşünmeden almalımıyım büyük ikilemdeyim.

Fikilerinizi beyan ederseniz çok yardım etmiş olursunuz

Şimdiden Teşekkür Ederim

Aciliyetiniz yoksa bekleyin ya aralıkta aynı aracı 110bin TLye ya da ocak sonu 105bin Tlye alın

Aralık kampanyasında ciddi indirimler yapılıyor bmwlerde, ay başında da cari açık derdi olmadığından döviz düşer.

Şöyle de birşey var; hem döviz düşünce aracınız değer kaybedecek hem de yeni kasa çıkınca. Yani aracı 2 yıl sonra 80e satabilirsiniz belki

• Ben 130 bine d sınıfı ve ic hacmi c sinifina yakin arac almam, onun yerine yukarıda elemanın küfür etmek istediği dusuncemdeki araçları alırım. Ne var bunda . 3 serisi çok mü hakediyor o paraları, s80 var baba gibi 3 ile kıyaslanır mı? 3 yalakaligi yapacaz diye ne diyeceğinizi şaşırdınız artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Ben 130 bine d sınıfı ve ic hacmi c sinifina yakin arac almam, onun yerine yukarıda elemanın küfür etmek istediği dusuncemdeki araçları alırım. Ne var bunda . 3 serisi çok mü hakediyor o paraları, s80 var baba gibi 3 ile kıyaslanır mı? 3 yalakaligi yapacaz diye ne diyeceğinizi şaşırdınız artık..

bmw 320d ye 130bin vermiyosnda gidip 100bin tl passata veriyosun. gerçekten şaşırtıcı bi mantık yapısına sahipsin. hadi s80 neysede böyle bi konuda passatın adının bile geçmemesi lazım...
  • Volvo s60r nereye baksam bmw volvo daki donanım Hangi arabada var...

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s60/model-animations/Pages/InteriorR.aspx

ŞU ARKA TASARIMA BİTİYORUM......

• Arkadaşlar bilgilendirme için söylüyorum

S60 D5 R-Design 156.000 lira dediği baz donanımın üstüne R-Design kiti takılmış halidir.Bu aracın üzerine 3 tane paket eklediğinizde
    (paketler yeterli içerikte) aşağı yukarı aracın fiyatı 180.000 liraya geliyor.
  • 3,20d benımde favori araçımdır
    param olsa hemen alırım.
    sız ıkıncı elıne baksanız 1-2 yaşında bulsanız.
  • ulan o değilde,vw fanatikleri 100 bine passat al diyor.Bu adamlar harbi hasta.S60 gibi araba duruken ne 320d ye veririm o parayı nede passata.Ayrıca her tarafa bmw,mercedes kaynıyor.Volvo s60 al farkın ve prestijin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

ulan o değilde,vw fanatikleri 100 bine passat al diyor.Bu adamlar harbi hasta.S60 gibi araba duruken ne 320d ye veririm o parayı nede passata.Ayrıca her tarafa bmw,mercedes kaynıyor.Volvo s60 al farkın ve prestijin olsun

S60 alsın yanında birde bagaj alsın,cocuğun arabasını ona koyar... Herkes yanlamak için araç almiyor ailesi olanlar da var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Arkadaşlar dizel otomatik bir araç bakıyorum. Uzun araştırmalar sonu 0 km Bmw 3.20d otomatik almaya karar verdim. Bana verilen teklifteki araç full M paket ve luxurydeki extra donanımlarda var kısacası araçta yok yok. Max sınırım 130 bin TL, bu araç 124 bin TL. 0 Km koşulum var. Şimdi sadece kafama takılan soru 1.5 yıl sonra bu kasanın yenisi çıkacak acaba beklemeye değermi ? Bmw İzmir Özgörkeydekiler yeni kasanın gövde fiyatının 55.000 euro civarından başlayacağını söylüyorlar. Şimdi onu beklesem full donanımlısı 180 bin tl civarı olacak bu sefer fiyatının düşmesini beklerken bir daha yeni kasası gelecek. Ne diyorsunuz bu işin sonu yokmu düşünmeden almalımıyım büyük ikilemdeyim.

Fikilerinizi beyan ederseniz çok yardım etmiş olursunuz

Şimdiden Teşekkür Ederim

Aciliyetiniz yoksa bekleyin ya aralıkta aynı aracı 110bin TLye ya da ocak sonu 105bin Tlye alın

Aralık kampanyasında ciddi indirimler yapılıyor bmwlerde, ay başında da cari açık derdi olmadığından döviz düşer.

Şöyle de birşey var; hem döviz düşünce aracınız değer kaybedecek hem de yeni kasa çıkınca. Yani aracı 2 yıl sonra 80e satabilirsiniz belki

aynen zamanında arkdaşıma 1.16 fiyatına 1.18 almıştık aralık ayını bekleyin derim bende

• quote:

quote:

ulan o değilde,vw fanatikleri 100 bine passat al diyor.Bu adamlar harbi hasta.S60 gibi araba duruken ne 320d ye veririm o parayı nede passata.Ayrıca her tarafa bmw,mercedes kaynıyor.Volvo s60 al farkın ve prestijin olsun

S60 alsın yanında birde bagaj alsın,cocuğun arabasını ona koyar... Herkes yanlamak için araç almiyor ailesi olanlar da var...

S60 alanın daha büyük bagaja ne ihtiyacı var.Patates çuvalı taşıyacaksam vw passat alırım

• ya bu f30 frankfurtta tanıtılmayacak mıydı, neden cenevre fuarına kaldı
  • quote:

+11111
  • coupe ve cabrio ları cok guzel ama 5 kapılıları begenmıyorum bunun yerıne e60 m5 ler yada 520 ler daha guzel bence
  • quote:

quote:

Dostum yapma gözünü seveyim ya bi passata bak bide 3.20d mersedes c volvo s60 falan bunlara bak. Bu güzel güzel araçların içinden gidip passatmı alıcaksın ? S60'ın bagajı ne kadar küçük olabilir ki sonuçta yeteri kadar yapmıştır adamlar parasını hakeden bir araç s60 kendini farklı hissetmek isteyenlere. Şu seçenekler arasında passat deme ama nolur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.