Şimdi Ara

2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

ulan o değilde,vw fanatikleri 100 bine passat al diyor.Bu adamlar harbi hasta.S60 gibi araba duruken ne 320d ye veririm o parayı nede passata.Ayrıca her tarafa bmw,mercedes kaynıyor.Volvo s60 al farkın ve prestijin olsun

S60 alsın yanında birde bagaj alsın,cocuğun arabasını ona koyar... Herkes yanlamak için araç almiyor ailesi olanlar da var...

Dostum yapma gözünü seveyim ya bi passata bak bide 3.20d mersedes c volvo s60 falan bunlara bak. Bu güzel güzel araçların içinden gidip passatmı alıcaksın ? S60'ın bagajı ne kadar küçük olabilir ki sonuçta yeteri kadar yapmıştır adamlar parasını hakeden bir araç s60 kendini farklı hissetmek isteyenlere. Şu seçenekler arasında passat deme ama nolur

370lt civarı birsey olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollla

quote:

Ben 130 bine d sınıfı ve ic hacmi c sinifina yakin arac almam, onun yerine yukarıda elemanın küfür etmek istediği dusuncemdeki araçları alırım. Ne var bunda . 3 serisi çok mü hakediyor o paraları, s80 var baba gibi 3 ile kıyaslanır mı? 3 yalakaligi yapacaz diye ne diyeceğinizi şaşırdınız artık..

bmw 320d ye 130bin vermiyosnda gidip 100bin tl passata veriyosun. gerçekten şaşırtıcı bi mantık yapısına sahipsin. hadi s80 neysede böyle bi konuda passatın adının bile geçmemesi lazım...

bu yukarıdaki eleman silinen postlarda bana 's.ktir g.t ulan' diye küfretti , gördüğüm kadarıyla ceza almamış, küfretmek ceza sebebi değilse yöneticilerden birisi açıklasın, zira onların reytingi benden daha yüksek olur... takipteyim açıklama bekliyorum

• evolvo şikayet edin hocam durumu izah edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

evolvo şikayet edin hocam durumu izah edin.

sistem şikayete izin vermedi, başkası etmiş olabilir gibi birşeyler yazıyordu...
  • Merak edenler için ek bilgi vereyim: yeni S60'ın bagajına bebek arabasını ve yanında eşyaları rahat rahat sığdırdım.
  • şimdiye kadar dışarıdan yazmak zorunda olduğum için net ve uzun ifadeler kullanamadım, passat konusundaki ifadelerimi netleştireyim ; konfor ve kullanım alanı odaklı ve kendi açımdan bir aile aracı olarak düşündüğüm zaman 2.0 dizel vergi diliminde merso,bmw, audi dışında c5, mondeo, 508, latitude, gibi seçenekler var, ve c5 ,508 yaklaşık 90-100 aralığında fiyatları olan araçlar, passat gibi.
    İkinci eli, marka değeri, şanzımanı ile passat bunların önünde benim düşünceme göre. Ha ben passat alacak olsam 2.0 tdi mı alırım, hayır gider tsi alırım, o vergi dilimi haracını devlete vermem, ama arkadaş dizel diye belirtmiş ve performans yönünden 320ye yakın passatın 2.0 dizeli olabilir 1.6 adamı kesmez herhalde diye düşündüm..
    130 bin lira verip de 3.20 almanın neresi mantıklı onu da anlamadım, passat çok kötü bir araç madem 3.20 çok iyi bir araç mı, arkadan itiş, yol tutuş ve şürüş dinamiği marka değeri gibi şeylerde üstün olabilir ama aradaki fiyat farkı 3 serisi için bence değmez.... s60 konusunda bagaj, iç mekan hacmi dışında negatif birşey söylemek pek mümkün değil zaten, ama s80 varken ve 120-130lu rakamlara çıkılmışken başka bir araç, ben olsam almam.. yani ben almayacağım yada yapmayacağım şeyleri burada birkaç uslüp yoksunu, edepsizin gözüne girmek için yazmayacak yada ders alıp öğrenecek değilim... premium tabir edilen putlardan alamıyorsanız d sınıfında F/p en yüksek marka vw, siz ne kadar sövsenizde şu anda gerçek bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Merak edenler için ek bilgi vereyim: yeni S60'ın bagajına bebek arabasını ve yanında eşyaları rahat rahat sığdırdım.

s60 gerçekten iyi bir araç ve fiyatı da son euro sapıtmasından önce çok iyidi ama bagaj hacmi küçük işte,sizin sığdırmanız gerçekleri değiştirmiyor, ben de tiguanın bagajına sığdırıyorum bütün eşyaları , s60dan da büyük bagajı ama şimdi uzun yola giderken astrayı almaya başladım onda daha rahat ediyoruz kabin içine de eşya taşmıyor daha güvenli bir durum sonuçta.
  • volvo
    s80 de tercih olabilir
     2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz

s60 r

bmw 320

tercihim VOLVO olurdu
    320 sıradandı hala sıradan

• quote:

quote:

Merak edenler için ek bilgi vereyim: yeni S60'ın bagajına bebek arabasını ve yanında eşyaları rahat rahat sığdırdım.

s60 gerçekten iyi bir araç ve fiyatı da son euro sapıtmasından önce çok iyidi ama bagaj hacmi küçük işte,sizin sığdırmanız gerçekleri değiştirmiyor, ben de tiguanın bagajına sığdırıyorum bütün eşyaları , s60dan da büyük bagajı ama şimdi uzun yola giderken astrayı almaya başladım onda daha rahat ediyoruz kabin içine de eşya taşmıyor daha güvenli bir durum sonuçta.

Sizin sığdıramamanız da hiçbirşeyi değiştirmiyor.

Bebek arabasıyla ve bir dünya eşya ile ben de uzun yol yaptım, hem de dizellere yokuşlarda sellektör yaparak ve 7lt/100km yakarak.

Bagaj yeterli sadece çok büyük değil.

• quote:

quote:

quote:

Sizin sığdıramamanız da hiçbirşeyi değiştirmiyor.

Bebek arabasıyla ve bir dünya eşya ile ben de uzun yol yaptım, hem de dizellere yokuşlarda sellektör yaparak ve 7lt/100km yakarak.

Bagaj yeterli sadece çok büyük değil.

D sınıfı sedan aracın bagajı için küçük...

• @evolvo hocam bagaj küçüktür her aracın bi kusuru vardır da ne bilim sırf bu yüzden s60 bırakılıpta passat alınmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

@evolvo hocam bagaj küçüktür her aracın bi kusuru vardır da ne bilim sırf bu yüzden s60 bırakılıpta passat alınmaz bence

Sen de haklisin...

•  2012 BMW 3.20D Alıyorum Fikirleriniz
  • Tr yede volvo asla bir vw bir bmw bir audi gibi firma olamiycak sebep hala insanlar tedirgin parcasi pahali servisi pahali ikinci eli yok gibi birsey ve en onemlisi yetkili servis hic yok bunlar volvoyu almamak icin Yeterli sebep
    Ama sunu itiraf edicem volvo s60 yeni tabi
    Yeni passatan daha guzel geliyor gozume ama volvo bu ulkede hep ikinci planda yatirim yok
  • Arkadaslar o fiyata birde bu araci buldum bu aracin bana dezavantajlari nolur fikirlerinizi bekliyorum bu hafta araci alacagim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-ares-den-2006-model-piril-piril-kullanilmis-borusan-cikili-x5-52182580/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Arkadaslar o fiyata birde bu araci buldum bu aracin bana dezavantajlari nolur fikirlerinizi bekliyorum bu hafta araci alacagim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-ares-den-2006-model-piril-piril-kullanilmis-borusan-cikili-x5-52182580/detay/

Neden fiyatı bu kadar düşük ? İlla ki bir şey vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

quote:

Orijinalden alıntı: bonx

Arkadaslar o fiyata birde bu araci buldum bu aracin bana dezavantajlari nolur fikirlerinizi bekliyorum bu hafta araci alacagim

Neden fiyatı bu kadar düşük ? İlla ki bir şey vardır.

Bende öyle düşünmüştüm

• dostum kafan yerindemi ya 180 bin liraya sıfır beyaz renk e 220 avantgarde alınıyo 3 serisine bu kadar verilir mi ya neyin kafasında bu adamlar sanırım mercedes bayisine hiç uğramadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

Hocam ben 320d kullandım.Konfor özellikleri bence diğer rakiplerinden fazla değil.Hatta birçoğundan düşük.Tek artısı sürüş dinamiği.Ben olsam sizin yerinizde 2009 civarı 520d veya 530d bakardım.Arasında ciddi fark var 3 serisi ile 5 serisi arasında.

Yada gidin A4 alın.Emin olun hiç pişman olmayacaksınız.A4 motor ve sürüş dinamiği dışında her bakımdan 320d den çok daha iyi bir araç.

0 alacaksanız A4 alın.2. el sorun olmayacaksa 5 serisi BMW alın.Benim tavsiyem bu yöndedir.

Evet kapının önünde dursun,güzele bakar gibi bakarım dersen 320d ye tercih edilecek araç.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.