Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz de 2012 model aveo almayı düşünüyoruz. 1.2 modeli anahtar teslim 28 bin lira şimdi sorum ek masraflar örneğin; plaka,ruhsat,trafik tescil, kasko vs. bunların maliyetlerini yazarsanız sevinirim. hiç bilgim yok sürekli araştırıyorum. ayda peşinat+300 lira verip 60 ay ödemeyle alacağız görünüyor fakat ek masraflar konusunda kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 20 Kasım 2011; 16:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

evet benzinli lt hb araç 31000 lira başka fiyat alan varsa paylaşsın ltf.

reisten mi aldın fiatı

yok konya yolundakinden aldım siz ne fiyat aldınız dün test sürüşüde yaptım ama araç otomatik ti pek bişey anlamadım...içi sınıfına göre genişti yol seside çok deildi...
  • bende merak ediyorum bu aracı yav
    acaba bundan sonra alırsam bunu da listeye dahil edeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

arkadaşlar merhaba,

Biz de 2012 model aveo almayı düşünüyoruz. 1.2 modeli anahtar teslim 28 bin lira şimdi sorum ek masraflar örneğin; plaka,ruhsat,trafik tescil, kasko vs. bunların maliyetlerini yazarsanız sevinirim. hiç bilgim yok sürekli araştırıyorum. ayda peşinat+300 lira verip 60 ay ödemeyle alacağız görünüyor fakat ek masraflar konusunda kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

benim aldığım rakamda trafik sigortası yok pnu kendin yaptıoyosun diğerlerin yapıyorlar kasko zaten siin yaptıracağınız bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakomat

bende merak ediyorum bu aracı yav
    acaba bundan sonra alırsam bunu da listeye dahil edeyim mi

Bütçenize göre konuşmak daha doğru olur. 28 gibi rakamlara tek allternatif bu bence. 35-40 gibi bütçelerde ise o anki durumu değerlendiririz ama yeni aveo gerçekten çok çok rekabetçi bir durumda. Özellikle güvenlik donanımlarıyla D sınıfını zorluyor.
  • @astebe
    ayda 300 tl için 60 ay vadeye ne kadar peşinat istiyorlar yazarsan sevinirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

@astebe
    ayda 300 tl için 60 ay vadeye ne kadar peşinat istiyorlar yazarsan sevinirim hocam.

Ayda 300 lira, 60 ay, 1.20 faiz ile ödeyeceğiniz miktar yaklaşık 12 milyardır, araç 28 milyar olduğu için 15-16 milyar peşinat isterler. Pazarlık paylarını da hesaba katınız.
  • Cevizlibağ odak otomotiv ile görüştük, orta donanım otomatik vites aveo için 32900 (orta dediğime bakmayın, pek çok arabayım diyen arabaya nal toplatır özellikleri ile), giriş seviyesi siyah renkte düz cruze için 32000 lira fiyat verdi, en az 1000 lira peşinat istiyorlar,cruze'a 60 ay için 820 lira ödeme dedi + 1000 lira peşinat vererek. Ödemeler mayıs 2012 de başlayabiliyor. Koç finans ve akbank ile çalışıyorlar. Kredi faizleri 1.20 şu an. Kredi faizlerini bu kadar yükselten bankalara

Özetle; peşin paranız varsa pazarlıkla mükemmel fiyatlara cruze sahibi olmanız mümkün. (Hatchback cruze şahane görünüyor özellikle. Araca bayıldım.)

Ama kredi ileyse... Eh birazcık(!) fazla ödeyeceksiniz sevgili bankalarımıza, ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: astebe

arkadaşlar merhaba,

Plaka, ruhsat, tescili kendileri karşılarlar, trafik sigortasını siz ödersiniz (yaklaşık 140 lira), kasko da yaptırırsanız (seneliği 1000-1500 arası değişir, yaş durumu, araç modeli gibi pek çok şey kasko bedelini değiştirir) başlangıçta başka masraf olmaz, yıllık vergileri başlar 6 ay sonra vs..
  • Yeni Aveoların hiçbir donanımında tam otomatik klima yok sanırım doğrumudur arkadaşlar?
  • Ben aldığımda hiçbir ek masraf ödemedim. Plaka masrafını dahi onlar karşıladılar. Trafik sigortasını da ödediler. Ayrıca hala var mı bilmiyorum ama hiç peşinatsız da veriyorlardı ben alırken. Chevrolet'in 100. yılı olduğu için kampanyaları vardı. Belki hala vardır ama faizi biraz yüksek oluyor öyle. Ben %10 peşinatla aldım. %10 hesaplanırken de Fatura bedeli oluyor. O da 24500 filandı galiba. Siz 5000 gibi bi rakam hazırlayın ve bir kısmı sizde kalsın. Kaskoyu da kredi kartına taksit yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

Yeni Aveoların hiçbir donanımında tam otomatik klima yok sanırım doğrumudur arkadaşlar?

evet doğru malesef
  • Arkadaşlar, Bir sorum var? Forumda mavi renk alan bir arkadaş vardı o hemen cevap verebilir herhalde:

Yeni Aveo nun lastik ebatları nedir acaba özellikle genişliği? Bir de versiyonlarda farketmiyordur dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerenci

Arkadaşlar, Bir sorum var? Forumda mavi renk alan bir arkadaş vardı o hemen cevap verebilir herhalde:

Yeni Aveo nun lastik ebatları nedir acaba özellikle genişliği? Bir de versiyonlarda farketmiyordur dimi?

ls lt de 15. inc cant
    ltz de 16 inc cant var

• dizel almak için önümüzdeki ayı bekleyeceğim. izmirden dizel almak isteyenler olursa duruma göre daha fazla indirim alma şansımız olabilir diye düşünüyorum.

düşünenler olursa pm ile konuşma fırsatımız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Arkadaşlar, Bir sorum var? Forumda mavi renk alan bir arkadaş vardı o hemen cevap verebilir herhalde:

ls lt de 15. inc cant
    ltz de 16 inc cant var

Bende 1.2 LS var. Üzerince continental marka 195-65-15 lastikle geldi. Kapaklı jant var. Diğerlerinin lastik ölçülerini bilmiyorum.
  • quote:

benim alacağım LT. de 195/65/15 çelik jant var.
    LTZ. lerde ise 205 ebatlı 16.inc. çelik jant var
  • Lastik ebatı soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler...195 genişlik hiç fena değil ama ltz deki 205 bayağı iyi olurdu.. c sınıfı bildiğim kadarıyla genelde 205 oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Cevizlibağ odak otomotiv ile görüştük, orta donanım otomatik vites aveo için 32900 (orta dediğime bakmayın, pek çok arabayım diyen arabaya nal toplatır özellikleri ile), giriş seviyesi siyah renkte düz cruze için 32000 lira fiyat verdi, en az 1000 lira peşinat istiyorlar,cruze'a 60 ay için 820 lira ödeme dedi + 1000 lira peşinat vererek. Ödemeler mayıs 2012 de başlayabiliyor. Koç finans ve akbank ile çalışıyorlar. Kredi faizleri 1.20 şu an. Kredi faizlerini bu kadar yükselten bankalara

Özetle; peşin paranız varsa pazarlıkla mükemmel fiyatlara cruze sahibi olmanız mümkün. (Hatchback cruze şahane görünüyor özellikle. Araca bayıldım.)

Ama kredi ileyse... Eh birazcık(!) fazla ödeyeceksiniz sevgili bankalarımıza, ne diyelim

Sedan 1.4 16V LT AT 36,319 TL

liste fiyatı 36.319 gözüküyor. yaklaşık 3500TL gibi bir indirim sözkonusu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.