Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlar arasındaki sınıf farkı bu aveo için geçerli degil.. Cruze aveo ya göre iç mesafelerinde sadece 4 parmak daha geniş. Ben cruze almaya gittim onun yerinde daha donanımlı daha az yakan aveo ltz aldım çıktım ayrıca bagajıda cruze dan daha geniş ve Allaha şükür inanılmaz mutluyum cünkü cevrem cruze kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Araçlar arasındaki sınıf farkı bu aveo için geçerli degil.. Cruze aveo ya göre iç mesafelerinde sadece 4 parmak daha geniş. Ben cruze almaya gittim onun yerinde daha donanımlı daha az yakan aveo ltz aldım çıktım ayrıca bagajıda cruze dan daha geniş ve Allaha şükür inanılmaz mutluyum cünkü cevrem cruze kaynıyor.

Hayırlı olsun hocam.
    Aracın resimlerini bekleriz
  • 2012 ler geldi mi
  •  2012 CHEVROLET AVEO

Yeni Aveo İle İlgili Modifiye ve Herşey ChevroletClubTR da
  •  2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

2012 CHEVROLET AVEO

Yeni Aveo İle İlgili Yakıt Tüketimi-Yol tutuşu - Konfor - Modifiye İle İlgili Bilgilerin Hepsi ChevroletClubTR ' da , AVEO Bölümünde .

• lt 30500 e iniyorlar sonn
    2012 lt at ise son 33 500

son aldıgım fiatlar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

lt 30500 e iniyorlar sonn

Güzel indirimler. Kredi faizleri yüksek olmasa keşke...
  • quote:

Bu fiyatlar hangi bayide geçerli?
  • Benim aracım ltz model yani en full olanı. Ancak kitapçığı incelediğimde kitapçıkta gecen bazı özelliklerin araçta olmadıgını fark ettim.

1. Otomatik kapı klitleme. Yaniarac hareket ettikten sonra 13 km ye geldiginde kapıların otomatik olarak kitlenmesi. Kitapçıkta sanırım 85. Sayfalardaydi

2.çapraz kapı kilitlemesi yani araçtan indikten sonra araciklitlerken uzaktan kumandaya bastıktan bes saniye icinde tekrar bastığınızda ikinci bir klit devreye girer ve cam kırılıp araca girilse dahi kapıların içerden acilmamasini saglar ve bu özellik bende çalışmıyor. Araç icinde kapı açma kolunu iki kezcekince önce klit açılıyor sonrasında kapı.

3. Hırsız alarm sistemi. Yani aracı klitledikden sonra sözde otomatik far sesnsorunde 30 sn boyunca kırmışız bir ışık hiizli hızlı yanıp sönecekmiş ve 30 sn sonra normal yanacakmış ve bir hırslım anında alarm çalışacakmış ama böyle bisey çalışmıyor.

4. Hız sabitleme yani cruze kontrol araç 40 km geçtiği zaman aracınız boştayani vites takılı olmasa dahi hız sabitliyiciye bastığınızda devreye giriyor ve birden inanılmaz gaz veyor durumu fark edip müdahale etmezseniz gaz kesici devreye giriyor

Bu yazdıklarım için söyleyecek birşeyi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 26 Kasım 2011; 22:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Benim aracım ltz model yani en full olanı. Ancak kitapçığı incelediğimde kitapçıkta gecen bazı özelliklerin araçta olmadıgını fark ettim.

1. Otomatik kapı klitleme. Yaniarac hareket ettikten sonra 13 km ye geldiginde kapıların otomatik olarak kitlenmesi. Kitapçıkta sanırım 85. Sayfalardaydi

2.çapraz kapı kilitlemesi yani araçtan indikten sonra araciklitlerken uzaktan kumandaya bastıktan bes saniye icinde tekrar bastığınızda ikinci bir klit devreye girer ve cam kırılıp araca girilse dahi kapıların içerden acilmamasini saglar ve bu özellik bende çalışmıyor. Araç icinde kapı açma kolunu iki kezcekince önce klit açılıyor sonrasında kapı.

3. Hırsız alarm sistemi. Yani aracı klitledikden sonra sözde otomatik far sesnsorunde 30 sn boyunca kırmışız bir ışık hiizli hızlı yanıp sönecekmiş ve 30 sn sonra normal yanacakmış ve bir hırslım anında alarm çalışacakmış ama böyle bisey çalışmıyor.

4. Hız sabitleme yani cruze kontrol araç 40 km geçtiği zaman aracınız boştayani vites takılı olmasa dahi hız sabitliyiciye bastığınızda devreye giriyor ve birden inanılmaz gaz veyor durumu fark edip müdahale etmezseniz gaz kesici devreye giriyor

Bu yazdıklarım için söyleyecek birşeyi olan var mı?

Cruise Control vites boştayken devreden çıkar, çıkmıyorsa arızalı demektir...

Chevrolet de Cruise Control kullanmak da tehlikeli...Allah göstermesin, devreden çıkmayıp gitmeye devam etse falan ne olacak çok tehlikeli

• Cruise kontrol çıkmassa devreden , kontağı dolayısıyla motoru kapatırsın olur biter ;) Aynı resetlemek gibi birşey...
  • Vites bostanların devreden çıkması degil sorun. Sorun olan vites bostayken devreye alınabiliyor olması oldu ki 70 80 km hız ile giderken bir süreliğine vitesi bosa aldığınız zaman ve sonrasında vitesin boşta olduğunu unutup Cruz kontrolü devreye aldığınızda devreye giriyor ve inanılmaz gaz veriyor vites boşta olduğu için aracın hızlanmasına etkinolmuyor ama gaz kesiciyi devreye sokuyor
  • quote:

2012 yeni aveolar gelmişmi de fiyat veriyolar ? Ben kac kere sordum 2012 ler icin fiyat veremiyoruz daha dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

2012 yeni aveolar gelmişmi de fiyat veriyolar ? Ben kac kere sordum 2012 ler icin fiyat veremiyoruz daha dediler

bana 2012 dediler. tabi büyükbayiler 2011 var diyorlar. telefonla konustuğum için çok fazla bilgim yok. haftasonu bayiye gideceğim kısmet olursa
  • aveo nun dizelini alıp ta kullanan arkadaş varmı.bilgilendirirse memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Cevizlibağ odak otomotiv ile görüştük, orta donanım otomatik vites aveo için 32900 (orta dediğime bakmayın, pek çok arabayım diyen arabaya nal toplatır özellikleri ile), giriş seviyesi siyah renkte düz cruze için 32000 lira fiyat verdi, en az 1000 lira peşinat istiyorlar,cruze'a 60 ay için 820 lira ödeme dedi + 1000 lira peşinat vererek. Ödemeler mayıs 2012 de başlayabiliyor. Koç finans ve akbank ile çalışıyorlar. Kredi faizleri 1.20 şu an. Kredi faizlerini bu kadar yükselten bankalara

Özetle; peşin paranız varsa pazarlıkla mükemmel fiyatlara cruze sahibi olmanız mümkün. (Hatchback cruze şahane görünüyor özellikle. Araca bayıldım.)

Ama kredi ileyse... Eh birazcık(!) fazla ödeyeceksiniz sevgili bankalarımıza, ne diyelim

lt otomatik 32900 hi. bu kadar inen görmedim. bu fiata verirlerse hemen alırım. telle aradım odak aynı rakamları vermedi bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Cevizlibağ odak otomotiv ile görüştük, orta donanım otomatik vites aveo için 32900 (orta dediğime bakmayın, pek çok arabayım diyen arabaya nal toplatır özellikleri ile), giriş seviyesi siyah renkte düz cruze için 32000 lira fiyat verdi, en az 1000 lira peşinat istiyorlar,cruze'a 60 ay için 820 lira ödeme dedi + 1000 lira peşinat vererek. Ödemeler mayıs 2012 de başlayabiliyor. Koç finans ve akbank ile çalışıyorlar. Kredi faizleri 1.20 şu an. Kredi faizlerini bu kadar yükselten bankalara

Özetle; peşin paranız varsa pazarlıkla mükemmel fiyatlara cruze sahibi olmanız mümkün. (Hatchback cruze şahane görünüyor özellikle. Araca bayıldım.)

Ama kredi ileyse... Eh birazcık(!) fazla ödeyeceksiniz sevgili bankalarımıza, ne diyelim

lt otomatik 32900 hi. bu kadar inen görmedim. bu fiata verirlerse hemen alırım. telle aradım odak aynı rakamları vermedi bana

Yüzyüze gidip görüşünüz.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu araç için "Direksiyondan Bluetooth Müzik Sistemi Kontrolü" yazılmış sitesinde. Bu özellik yalnızca telefondaki müzikleri dinlemek için mi kullanılıyor yoksa telefonla görüşmede yapabiliyor muyuz?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.