Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aveo HB 1.4 otomatik almayı düşünüyoruz. Fakat aracla ilgili bir kaç sorum var onları bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

- Otomatik vites kullanan arkadaslar motor dan memnunlar mı ?
    - Aracın mavi göstergeleri geceleri gözü yoruyor mu? Göstergelerin ışıklarını azalta biliyormuyuz?
    - Kliması nasıl?
    - Yokuş cıkarken arac boğuluyor mu ?
    - 3 yıl garanti veriyorlar ama parca konusunda sıkıntı cekermiyiz ?
  • Bendeki 1.2 ve manuel ama bildiklerimi cevaplayım.

- Otomatik vitesi 6 ileri tam otomatik (en sorunsuz otomatiklerden bilinir) olduğundan yakıt dışında sıkıntı oalcağını sanmıyorum ama kullanıcısı cevaplarsa iyi olur.
    - Kısa veya uzun farları yakınca tüm gösterge ve düğme ışıkları soluklaşıyor ve gözü yormuyor.
    - Fluence dizelle benzer klima performansı var. Belki biraz daha iyi de denebilir. Ancak bende yokuşta performansı biraz etkiliyor.
    - Benim araç orta ve dik yokuşlarda vites düşmeyi istiyor. Ama hafif, mesela otoyol yokuşlarında çok yavaşlamadan tırmanıyorum. 1.4ler daha iyidir tahminim.
    - Biçok parçası stok tutulmuyor. Parçada cins bir parçaysa bekleme ihtimaliniz epey fazla. Ancak aracın çalışması veya yürümesinde sakınca olacak birşeyse zaten garanti kapsamında geçici araç verilecektir. Yol yardım ve garanti 3 yıl geçerli. Bazı firmalardaki gibi 2+1 değil.

Son olarak ben dizelini yakıt olarak önermek isterim. 1.4 ve otomatik yeni aveonun en çok yakan versiyonu olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Eylül 2012; 20:24:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bendeki 1.2 ve manuel ama bildiklerimi cevaplayım.

- Otomatik vitesi 6 ileri tam otomatik (en sorunsuz otomatiklerden bilinir) olduğundan yakıt dışında sıkıntı oalcağını sanmıyorum ama kullanıcısı cevaplarsa iyi olur.
    - Kısa veya uzun farları yakınca tüm gösterge ve düğme ışıkları soluklaşıyor ve gözü yormuyor.
    - Fluence dizelle benzer klima performansı var. Belki biraz daha iyi de denebilir. Ancak bende yokuşta performansı biraz etkiliyor.
    - Benim araç orta ve dik yokuşlarda vites düşmeyi istiyor. Ama hafif, mesela otoyol yokuşlarında çok yavaşlamadan tırmanıyorum. 1.4ler daha iyidir tahminim.
    - Biçok parçası stok tutulmuyor. Parçada cins bir parçaysa bekleme ihtimaliniz epey fazla. Ancak aracın çalışması veya yürümesinde sakınca olacak birşeyse zaten garanti kapsamında geçici araç verilecektir. Yol yardım ve garanti 3 yıl geçerli. Bazı firmalardaki gibi 2+1 değil.

Son olarak ben dizelini yakıt olarak önermek isterim. 1.4 ve otomatik yeni aveonun en çok yakan versiyonu olmuş olacak.

Cevaplar için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: merth

Aveo HB 1.4 otomatik almayı düşünüyoruz. Fakat aracla ilgili bir kaç sorum var onları bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

- Aracın mavi göstergeleri geceleri gözü yoruyor mu? Göstergelerin ışıklarını azalta biliyormuyuz?
    - Kliması nasıl?

Bence bunlardan önce yanıtlanması gerek başka sorularınız olmalı

Yeni aveoların viraj rotu olarak da bilinen Z rotlarında problem vardır, birçok değişim yaptılar. Ancak viraj rotunu problemli yapan bir firmadan alacağınız aracın sorunsuz olacağına ne denli inanabilirsiniz size kalmış.

http://www.sikayetim.com/index.php?link=moduleinfo&dbname=sk_data&pid=242238
    http://www.chevroletclubtr.com/zrot-zedeler-kervanina-bende-katildim-cozuldu-t3683.0.html
    http://www.chevroletclubtr.com/aracimin-z-rotu-degisecekmis-t2768.20.html

Bu arada Z rotlarında problem olduğunu kabul ediyorlar fakat yedek parçayı bekletiyorlar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1165321/chevrolet-z-rotu-temin-edilemedi/d7sbd
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1232638/chevrolet-yeni-aracima-parca-bulunmuyor/d7sbd
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1320087/chevrolet-yedek-parcalar-gec-geliyor/mw5gp
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1183288/chevrolet-aveo-se-12-sedan-yedek-parcasi-yok/mw5gp

aldığınız araç fabrikadan hatalı bir motor takılı olarak gelmiş olabilir..dikkat etmek lazım
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1228537/chevrolet-aveo-gorunumlu-chevrolet-cruise-almisim/mw5gp

Aveo B sınıfında yalıtımdan en çok şikayet edilen araçtır incelemenizi tavsiye ederim.
    http://www.chevroletclubtr.com/yeni-aveo-ses-yalitimi-hakkinda-sikayet-bildirimi-t2697.0.html

Araştırılırsa birçok B sınıfı araç ile ilgili şikayetler bulunabilir lakin az tutulan bir modelde bu kadar şikayet çok fazla..

Aveo donanımlı bir araçtır..
    Fiyatı uygundur..

Lakin b sınıfında alınacak o kadar kendini ispatlanmış model varken maceraya girmeye gerek yok kanısındayım. Maceraseverseniz forumda maceraperest çoktur, yaptıkları yanlış satınalmayı ve duydukları pişmanlığı başka araçlara çamur atmaya çalışarak gidermeye çalışmaktalar..

Viraj rotunda kronik problem olan, yedek parçasını bekleyeceğim, ikinci el değeri düşük, ses yalıtımı zayıf herşeyden önce asırlık fakat daewooya araba yaptıran, araca yanlış motor takan markaya güvenirim diyorsanız maceralar sizi beklemekte..yol yakınken dönmenizi tavsiye ederim

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts

quote:

Aveo HB 1.4 otomatik almayı düşünüyoruz. Fakat aracla ilgili bir kaç sorum var onları bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

- Kliması nasıl?

Bence bunlardan önce yanıtlanması gerek başka sorularınız olmalı

Yeni aveoların viraj rotu olarak da bilinen Z rotlarında problem vardır, birçok değişim yaptılar. Ancak viraj rotunu problemli yapan bir firmadan alacağınız aracın sorunsuz olacağına ne denli inanabilirsiniz size kalmış.

http://www.sikayetim.com/index.php?link=moduleinfo&dbname=sk_data&pid=242238
    http://www.chevroletclubtr.com/zrot-zedeler-kervanina-bende-katildim-cozuldu-t3683.0.html
    http://www.chevroletclubtr.com/aracimin-z-rotu-degisecekmis-t2768.20.html

Bu arada Z rotlarında problem olduğunu kabul ediyorlar fakat yedek parçayı bekletiyorlar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1165321/chevrolet-z-rotu-temin-edilemedi/d7sbd
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1232638/chevrolet-yeni-aracima-parca-bulunmuyor/d7sbd
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1320087/chevrolet-yedek-parcalar-gec-geliyor/mw5gp
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1183288/chevrolet-aveo-se-12-sedan-yedek-parcasi-yok/mw5gp

aldığınız araç fabrikadan hatalı bir motor takılı olarak gelmiş olabilir..dikkat etmek lazım
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1228537/chevrolet-aveo-gorunumlu-chevrolet-cruise-almisim/mw5gp

Aveo B sınıfında yalıtımdan en çok şikayet edilen araçtır incelemenizi tavsiye ederim.
    http://www.chevroletclubtr.com/yeni-aveo-ses-yalitimi-hakkinda-sikayet-bildirimi-t2697.0.html

Araştırılırsa birçok B sınıfı araç ile ilgili şikayetler bulunabilir lakin az tutulan bir modelde bu kadar şikayet çok fazla..

Aveo donanımlı bir araçtır..
    Fiyatı uygundur..

Lakin b sınıfında alınacak o kadar kendini ispatlanmış model varken maceraya girmeye gerek yok kanısındayım. Maceraseverseniz forumda maceraperest çoktur, yaptıkları yanlış satınalmayı ve duydukları pişmanlığı başka araçlara çamur atmaya çalışarak gidermeye çalışmaktalar..

Viraj rotunda kronik problem olan, yedek parçasını bekleyeceğim, ikinci el değeri düşük, ses yalıtımı zayıf herşeyden önce asırlık fakat daewooya araba yaptıran, araca yanlış motor takan markaya güvenirim diyorsanız maceralar sizi beklemekte..yol yakınken dönmenizi tavsiye ederim

saygılarımla

Arkadaşın haklı olduğu kısımlar var. Evet yeni aveolarda z rotu sıkıntısı olduğu gerçek. Belki hepsinde değil ama anladığım kadarıyla bi dönem ürettiklerinde yada artık rotu hangi firmadan alıyorlarsa o sırada üretilenlerde sanırım sıkıntı oldu. Bende sıkıntı yaşadım ama servise gittiğim an değiştirdiler, yani uzun bir bekleme süresi olmadı. Ama yinede bu yeni aveolarda z rotunda sıkıntı yaşayan bir zümrenin olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunda hak veriyorum.

Ancak, kendi işim gereği şunu biliyorum ki uluslar arası çalışan özellikle de Batı Avrupa ve Kuzey Amerika şirketlerinin İnspector denilen iş uzmanları vardır. Bu uzmanlar, fasoncularda üretilen ürünün yada farklı ülkelerden alınacak ürünün firmaların teknik şartnamelerine uygun olarak çıkıp çıkmadığını denetlerler. Ve bu uluslararası firmalar mal alımlarını bu inspectorlerin verdiği rapor doğrultusunda yapmaktadırlar. Buda, firmaların farklı ülkelerde ürettirdikleri malların aynı şartnameye yani aynı kalite değerlerine sahip olmasını sağlar. Bundan dolayıdır ki, MEksika da üretilen jetta ile almanyada üretilen jetta arasında, Bursada üretilen clio ile fransada üretilen clio arasında kullanılan malzemelerin teknik kalitesi arasında fark yoktur. Olabilecek fark işçilik kalitesidir. Örneğin Renault' un CEO' su 2-3 sene önce verdiği röportajda "Türkiye' de üretilen araçlar en yüksek işçilik kalitesine sahip araçlarımız" demesine rağmen, benim çevremdeki bazılarının Türkiye' de üretilen Renault marka bir arabaya yaklaşımı ne yazikki "Ne olacak sonuçta burada üretilmiş Renault bu, baksana her yerinden zangır zangır ses geliyor" seviyesizliğindedir. Bundan dolayı ben bir Aveo kullanıcısı olarak, bu araçların Daewoo fabrikasında üretilmiş olmasından rahatsızlık duymuyorum. Çünkü ben daewoo satın almadım, chevrolet satın aldım.

Son olarak da kişiliğim gereği "Lakin b sınıfında alınacak o kadar kendini ispatlanmış model varken maceraya girmeye gerek yok kanısındayım." cümlesini kabul etmem imkansızdır. Bence bu zihniyet ülkeleri manda yapan zihniyet ile aynıdır. Bu zihniyet sayesinde büyükler hep büyük kalır, küçükler ise hiçbir zaman büyüyemez. Bir markaya şans verilmezse sadece kıstas kendini ispatlamış olmaksa diğer firma kendini ne zaman ispatlayacak?

Ayrıca yine mesleği gereği kalite ile uğraşan bir kişi olarak, "kendini ispatlamış ..... birinci kalite mal ..... vs vs" halkımızın çok kullandığı kelimeciklerdir. Ancak bunların altı çoğu zaman boştur. Başınızı ağrıttım ama yine kendi mesleğimden örnek vereceğim;

Örneğin resmi olarak TS 216 standardına göre derilerde kalite sınıflarının ayrılması, ham derinin üzerindeki yırtık, yanık, böcek ısırığı izi vs gibi görünümü etkileyen kıstaslara göre yapılırken, deri satanlar derinin yumuşaklığına yada su geçirip geçirmemesine göre yani herhangi bir resmi dayanağı olmayan, kapalıçarşı ağzıyla bir kalite kıstası oluştururlar. Aslında bu bir kalite kıstası değildir.

Acaba "kendini ispatlamış model"lere sahip arabası olan arkadaşler, Türk mühendisliğinin gururu Devrim için de "amaaaaan ne gereği var zaten elin herifi yapmış" mı diyor?

Neyse sanırım ben hiç bir zaman kısa konuşmayı yada kısa yazmayı beceremiyeceğim.

Sonuç olarak yeni Aveolarda, z rotu gibi, silecek hortumunun çıkması gibi bazı sıkıntıların birden fazla kişide olduğu bir gerçek. Ancak bence çözülemeyecek yada çözülmemiş sorunlar değil.

Herkese kendi arabasıyla, kendi hayatında ve kendi yolunda başarılar dilerim.

Saygılar

• uzun yola çıkacağım. uzun yola çıkmadan önce kırmızı renkli radyatör suyuna baktım. ortadaki çizginin altına düşmüş. sadece saf su eklemek yeterli mi antifirizle birlikte mi.
  • Ayrıntılı cevaplar için (ozgurts ve microbe) teşekkur ederim.
    Dün konuştuğum satış danışmanı arkadaş'a " Bu kadar donanımlı araç niye bu kadar ucuza satılıyor" diye sordum.
    Cevabı ; " Cruze gibi olcak , cruze ilk geldiğinde 29 bin ytl idi şimdi fiyatları aldı başını gidiyor " dedi
    Yani bir kaç yıla kadar arabanın değeri artacak gibi duruyor . Ailevi sebeplerden dolayı Aveo dan vaz gectik, kısmet değilmiş.
    Gercekten her arabanın kendine göre sorunları var birde otomatik olunca 2nci ele de güvenemiyor insan o yüzden 40 bin ytl ye kadar 0 araştırmaya devam edicez
    Tekrar cevap veren arkadaslara teşekkür ederim.

• quote:

Ayrıntılı cevaplar için (ozgurts ve microbe) teşekkur ederim.
    Dün konuştuğum satış danışmanı arkadaş'a " Bu kadar donanımlı araç niye bu kadar ucuza satılıyor" diye sordum.
    Cevabı ; " Cruze gibi olcak , cruze ilk geldiğinde 29 bin ytl idi şimdi fiyatları aldı başını gidiyor " dedi
    Yani bir kaç yıla kadar arabanın değeri artacak gibi duruyor . Ailevi sebeplerden dolayı Aveo dan vaz gectik, kısmet değilmiş.
    Gercekten her arabanın kendine göre sorunları var birde otomatik olunca 2nci ele de güvenemiyor insan o yüzden 40 bin ytl ye kadar 0 araştırmaya devam edicez

Biz de okuduğun için teşekkür ederiz. Daha sonradan tercih aşamasında olacak olanlara da umarım yardımcı olur. Bazı aveo fanatiği arkadaşlar eminim kızacaklardır ama gerçekleri saklamayız.Aveo güzel araç ama ucuz etin yahnisi ! Satış temsilcisi bunu kullanmak istememiş

• quote:

Ayrıntılı cevaplar için (ozgurts ve microbe) teşekkur ederim.

Bende teşekkür ederim. Forumların, seviyeli bir şekilde tartışarak doğruyu bulma yada yol gösterme yeri olduğunu düşünüyorum. Tecrübelerimizden birşey katabildiysek ne mutlu bize.

Saygılar

• aslında sonic diye gecse bizde de daha guzel olabilirdi diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

aslında sonic diye gecse bizde de daha guzel olabilirdi diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz

Kesinlikle katılıyorum. Daha sabah diğer forum sayfalarının birine yazdım. Ya kardeşim burada da çıkar sonic diye, millet sussun. Herkesin aklında aveo, yaramaz bir araba olarak kalsın. Anlamadığım şey, bu GM' un Türkiye yetkilileri hiç mi halkın nabzını tutmaz, hiç mi piyasa araştırması, algı araştırması yapmaz. Sanırım İzmir' in güzel kızlarında hepsinin aklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

aslında sonic diye gecse bizde de daha guzel olabilirdi diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz

Kesinlikle katılıyorum. Daha sabah diğer forum sayfalarının birine yazdım. Ya kardeşim burada da çıkar sonic diye, millet sussun. Herkesin aklında aveo, yaramaz bir araba olarak kalsın. Anlamadığım şey, bu GM' un Türkiye yetkilileri hiç mi halkın nabzını tutmaz, hiç mi piyasa araştırması, algı araştırması yapmaz. Sanırım İzmir' in güzel kızlarında hepsinin aklı.

Amerika ve avustralya dışındaki tüm ülkelerde aveo diye çıktı. Avusturalyada barina diye çıktı. Yani Türkiyeye özel bir durum değil. Almanyada, fransada neyse bizde de o.

• Selam herkese uzun süredir iş yoğunluğundan giremiyordum ve hala aveo kötüleme devam etmekte.
    benim aracımda düz boru egzos var yaylar presslendi(arka 4cm ön 3cm) hava filtresi var katalizör iptali var ve bunlara rağmen izolasyonundan çok memnunum. memnun olmayanlar nerelerde gidiyor nasıl kullanıyor çok merak ediyorum.
    bugüne kadar bir tek Z rotundan şikayetçi oldum ama onu da 1gün içerisinde değiştirdiler. O konu da beklemenin problemi ellerinde olmaması değil garantiden onay almaları. çok uzun konuştum ve süreç şöyle işliyor:
    Aracı servise götürüyorsunuz sorun Z rotunda olduğu anlaşılıyor ve garantiye yazı yazılıyor, sağ sol veya bir rotta sorun var garantiden değişmesi gerekiyor diye. Eğer garanti onaylarsa adamlar takma izni oluyor yoksa öyle takma izinleri olmuyor. Ellerinde parça var ama garantiden onay alamayınca takamıyorlar. Z rotlarım değiştikten sonra aracım resmen gidişi ve yol tutuşu değişti.
    Demem o ki bende bu kadar oynanmış şey varken ses çıkaracak şey varken ve rahatsız olmuyorken diğer kullanıcılar nasıl rahatsız oluyor anlamakta güçlük çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

Selam herkese uzun süredir iş yoğunluğundan giremiyordum ve hala aveo kötüleme devam etmekte.
    benim aracımda düz boru egzos var yaylar presslendi(arka 4cm ön 3cm) hava filtresi var katalizör iptali var ve bunlara rağmen izolasyonundan çok memnunum. memnun olmayanlar nerelerde gidiyor nasıl kullanıyor çok merak ediyorum.
    bugüne kadar bir tek Z rotundan şikayetçi oldum ama onu da 1gün içerisinde değiştirdiler. O konu da beklemenin problemi ellerinde olmaması değil garantiden onay almaları. çok uzun konuştum ve süreç şöyle işliyor:
    Aracı servise götürüyorsunuz sorun Z rotunda olduğu anlaşılıyor ve garantiye yazı yazılıyor, sağ sol veya bir rotta sorun var garantiden değişmesi gerekiyor diye. Eğer garanti onaylarsa adamlar takma izni oluyor yoksa öyle takma izinleri olmuyor. Ellerinde parça var ama garantiden onay alamayınca takamıyorlar. Z rotlarım değiştikten sonra aracım resmen gidişi ve yol tutuşu değişti.
    Demem o ki bende bu kadar oynanmış şey varken ses çıkaracak şey varken ve rahatsız olmuyorken diğer kullanıcılar nasıl rahatsız oluyor anlamakta güçlük çekiyorum.

dert başka hocam dert başka..

• z rotlarında problem var herkes kabul ediyor...ne rahat söylüyor insanlar götürüyorsun değiştiriyorlar :) değişen sanki aracın cam suyu ne kadar önemli bir parça olduğundan sanırım haberi yok arkadaşların.

diyelim z rotu değişti

işçilik orjinal fabrika gibi olacak mı?

sıfır araç alıp değişen parçası olması içinizi rahat ettirecek mi?

aveonun sorunlarından bahsedilmesi birilerini nasıl rahatsız ettiğinin farkındayım..onlar kendilerini reklama ve göz boyamaya adamışlar..ben de onların foyalarını ortaya çıkarmaya..
  • Arakdaşım z rotu ve diğer rotlar zaten belli aralıklarla değişir. Ne orjinalliği işçiliğinden bahsediyorsun? Sen lastik patlayınca jantı da sökmesin orjinalliği gider mazallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts

z rotlarında problem var herkes kabul ediyor...ne rahat söylüyor insanlar götürüyorsun değiştiriyorlar :) değişen sanki aracın cam suyu ne kadar önemli bir parça olduğundan sanırım haberi yok arkadaşların.

diyelim z rotu değişti

işçilik orjinal fabrika gibi olacak mı?

sıfır araç alıp değişen parçası olması içinizi rahat ettirecek mi?

aveonun sorunlarından bahsedilmesi birilerini nasıl rahatsız ettiğinin farkındayım..onlar kendilerini reklama ve göz boyamaya adamışlar..ben de onların foyalarını ortaya çıkarmaya..

hahaha dostum sen sanırım plastik dünyada yaşıyorsun. hiç marka bir şey kullanmayıp hiç bişey tamir ettirmicen.
    aracın yağı suyu değişince noluyo?veya yürüyen aksamına baktırdığında hiç bir şey değişmiyor mu sanıyorsun?
    sen foyalarını ortaya çıkarmaya daha çok çalışırsın bu kafayla. sana kolay gelsiiin.

• 9 aydır bu aracı kullanıyorum (1.4lt sedan )

sıfır aldım şuanda 9bin küsür kmde uzun yolda gittim şehiriçide ve şu ana kadar çok memnunum zrot da dahil aracım hiç sorun çıkartmadı ne silecek hortumu çıktı ne rotu kırıldı maşallah nazar değmesin herşeyi tıkır tıkır çalışıyor.

bu fiyatlarda ( sedan olarak ) b sınıfı başka araç yok zaten alıcıların da tercihi de sedan yönünde ( temmuz itibariyle aveo sedan 6200den fazla satış rakamına ulaşmıştır. yıls sonuna kadar 10binden fazla satması beklenmektedir. bkz. e-otodergi eylül sayısı)

şikayetvara bakarsanız sadece aveo için değil lineadan poloya, passatdan megana her araç ve marka için şikayet bulabilirsiniz bu almamak için bir kriter değil.

donanımı, güvenliği, tasarımı vb birçok artısıyla sınıfında alınabilecek en iyi tercihtir. hala benzer paraya bomboş polo alanları sadece gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Arakdaşım z rotu ve diğer rotlar zaten belli aralıklarla değişir. Ne orjinalliği işçiliğinden bahsediyorsun? Sen lastik patlayınca jantı da sökmesin orjinalliği gider mazallah.

Konu:
    Polo 1.2 TDI mı yoksa 1.4 Benzinli mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_55199787/tm.htm

adam birşey soruyor kullananlardan tavsiye bekliyor kesbi ne anlatıyor " polo alınmaz aveo alınır"..

adam i20 mi polo mu diyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_61562218/mpage_3/f_/key_//tm.htm#65735569

kesbi aveo tavsiyesinde bulunuyor..

tarz hep aynı !

önce hakkında sorular sorulan araçlar itinayla çamurlanır

sonrasında onlara o para verilmez denir, inceden aveo tavsiye edilir

en son olarak caf caflı bir kaç foto fiyat ve donanım listesi..evlere servis..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

9 aydır bu aracı kullanıyorum (1.4lt sedan )

sıfır aldım şuanda 9bin küsür kmde uzun yolda gittim şehiriçide ve şu ana kadar çok memnunum zrot da dahil aracım hiç sorun çıkartmadı ne silecek hortumu çıktı ne rotu kırıldı maşallah nazar değmesin herşeyi tıkır tıkır çalışıyor.

bu fiyatlarda ( sedan olarak ) b sınıfı başka araç yok zaten alıcıların da tercihi de sedan yönünde ( temmuz itibariyle aveo sedan 6200den fazla satış rakamına ulaşmıştır. yıls sonuna kadar 10binden fazla satması beklenmektedir. bkz. e-otodergi eylül sayısı)

şikayetvara bakarsanız sadece aveo için değil lineadan poloya, passatdan megana her araç ve marka için şikayet bulabilirsiniz bu almamak için bir kriter değil.

donanımı, güvenliği, tasarımı vb birçok artısıyla sınıfında alınabilecek en iyi tercihtir. hala benzer paraya bomboş polo alanları sadece gülüyorum.

polonun satış rakamlarıyla o şikayetleri oranlayın ne demek istediğimizi anlayacaksınız..

geely nin de donanımı iyidir fakat araç adi bir çin malıdır ve kullanılan plastik bile sağlığa zararlı çıktı

polo kaç yıldır adıyla sanıyla sınıfının en iyileri arasında olmuş bir araştır bakalım, aveo daha dün ncapten 1,5 yıldız almış bir daewoo malıydı..

google'a "2010 yılın otomobili" yazıp aratmanı tavsiye ederim..

veya zahmet etme..ben söyleyeyim POLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurts -- 14 Eylül 2012; 0:48:47 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.