Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paspas olarak ne aldınız arkadaşlar,nereden aldınız?
    3d lere baktım en ucuzu 115 tl pahalı geldi bana
  • Ben de 1.3 LTZ HB opak beyaz almak üzereyim. 39.000 tl fiyat çektiler sizce normal mi ?
  • Ayrıca da forumda merak edenler için maksimum hızını sizle paylaşacağım 2008 aveo 1.4 ile (tabutla) 190 yapma gafletinde bulundum bakalım bu araç ne yapabiliyor
  • Hocam ben aynı aracın sedanı için 38,700 fiyat almıstım. Bende biraz araştırın . Hangi şehirdesiniz ?
  • djangoreinhardt ben kent grisini dün 38,200 tl ye aldım
    gerçi bizimkine özel indirim yapıldı, ama seninki opak biraz daha inebillirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

Hocam ben aynı aracın sedanı için 38,700 fiyat almıstım. Bende biraz araştırın . Hangi şehirdesiniz ?

Malatyadayım ancak bayideki eleman kar etmediğini filan söylüyodu. Bunu değerlendireceğim sedan 1.3 ltz 38.700 demek burdaki adam 38.500 e sedan lt diyordu töbe.
  • quote:

Hocam ben aynı aracın sedanı için 38,700 fiyat almıstım. Bende biraz araştırın . Hangi şehirdesiniz ?

hocam hangi bayi acaba ? Bunu koz olarak kullanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djangoreinhardt

quote:

Gerçek Oto - İStanbul / Balmumcu da ..

Kocaeli deyim bende. Burdaki elemanda aynı şeyleri sarf etti. Böyle fiyat verdiler dedim , inanmadı bana . Git abi o zaman o fiyatı verdilerse süper felan dedi. Valla dedim keyfin bilir. Eldeki Meganı sattığım gibi alıyorum Aveo yu .)
  • Yeni aracı teslim almış bulunuyorum. 1.3 dizel ltz HB aldık. Opak beyaz. Merak ettim bu yakıt tüketiminde 3-4 litreleri yakalayanlar ilk aldıklarında aracı nasıl kullandılar ? Rodaj süresi boyunca yüksek devirde kullanıyım mı kullanmıyayım mı ? Yakıt konusunda tavsiyelerinizi bekliyorm
  • Arkadaşım çok iyi fiyat hemen al derim... ben mayıs ayında Sedan 1.4 LTZ Sunroof+Otomatik+Beyaz aracımı 37.000 TL ye aldım. Kartel korumada hediye...
  • İstanbul civarı gerçek alıcı arkadaş varsa toplanalım , metalik rengi 38,500 çekeriz gibime geliyor.

Ayrıca hediye olarak : Karter koruma + Koltuk kılıfları + Araç kitleri + Paspas alıyorum :)
  • Arkadaşım çok iyi fiyat hemen al derim... ben mayıs ayında Sedan 1.4 LTZ Sunroof+Otomatik+Beyaz aracımı 37.000 TL ye aldım. Kartel korumada hediye...
  • bu arada arabanızın anahtarında sadece açma/kapama tuşumu var ? Videolarda resimlerde hep 5 tuşlu daha fonksiyonel ama önemli değil. Ancak arka koltuk tavan lambasının olmamasına şaşırdım. Dikiz aynası çok basit geldi, başka bir videoda daha farklıydı.
    http://www.youtube.com/watch?v=fN8RlIY-FLk
    bu videonun 10:12 saniyelerindeki aynadan bahsediyorum. Sizin arabanızda da ayna,anahtar durumu aynı mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Kocaeli deyim bende. Burdaki elemanda aynı şeyleri sarf etti. Böyle fiyat verdiler dedim , inanmadı bana . Git abi o zaman o fiyatı verdilerse süper felan dedi. Valla dedim keyfin bilir. Eldeki Meganı sattığım gibi alıyorum Aveo yu .)

hocam 1.3 dizel ltz sedan icin mi aldiniz bu fiyati

• quote:

Ayrıca da forumda merak edenler için maksimum hızını sizle paylaşacağım 2008 aveo 1.4 ile (tabutla) 190 yapma gafletinde bulundum bakalım bu araç ne yapabiliyor

1 yıldır en fazla otoyolda düzde 150 denedim. Ama hem yakıt, hem güvenlik açısında 120nin üstünü tavsiye etmem. Zaten özellikle analog kadranlar hız arttıkça daha fazla sapma yapıyor. 190 gösterse bile GPSle ölçtüğünüzde 175 filan çıkacaktır tahminim. Benim araç 120 gösterirken dijital olduğu halde 116-117 filan yapıyor. Maksimum hızı bir araçta önemli değildir. Önemli olan o hızdaki durumu ve o hıza nasıl ulaştığıdır. 5 vitesli bir araçla zaten o hız motor için de tehlikelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

quote:

quote:

hocam 1.3 dizel ltz sedan icin mi aldiniz bu fiyati

Evet hocam. Vakti zamanında yapmış oldugum arastırma

• quote:

bu arada arabanızın anahtarında sadece açma/kapama tuşumu var ? Videolarda resimlerde hep 5 tuşlu daha fonksiyonel ama önemli değil. Ancak arka koltuk tavan lambasının olmamasına şaşırdım. Dikiz aynası çok basit geldi, başka bir videoda daha farklıydı.
    bu videonun 10:12 saniyelerindeki aynadan bahsediyorum. Sizin arabanızda da ayna,anahtar durumu aynı mı ?

şu sorumu da yanıtlarsanız çok sevinirim :) Kolay gelsin.

• quote:

quote:

bu arada arabanızın anahtarında sadece açma/kapama tuşumu var ? Videolarda resimlerde hep 5 tuşlu daha fonksiyonel ama önemli değil. Ancak arka koltuk tavan lambasının olmamasına şaşırdım. Dikiz aynası çok basit geldi, başka bir videoda daha farklıydı.

şu sorumu da yanıtlarsanız çok sevinirim :) Kolay gelsin.

hocam donanım farkı videoda ki araç full paket olmasına rağmen mesela gözlük kabı yok onda da..donanım değişiklikleri olabiliyor yurt dışındaki araçlarla onun haricinde diz hava yastığı koltuk ısıtma cant farklı vs vs
    anahtar ls hariç diğerlerinde sustalı + yedek veriliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 8 Eylül 2012; 10:13:54 >

• ayrıca amerikanyadaki modellerde anahtardan çalıştırma, iphone uygulaması ile araca bağlanıp araç bilgilerini görme, kapıları açma, çalıştırma mevcut. sanırsam araçlara wifi alıcı takıyolar
  • quote:

ayrıca amerikanyadaki modellerde anahtardan çalıştırma, iphone uygulaması ile araca bağlanıp araç bilgilerini görme, kapıları açma, çalıştırma mevcut. sanırsam araçlara wifi alıcı takıyolar

bt ile kullanılıyordur hocam siz denemediniz mi ? android desteğide var bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.