Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 30 dakika bilemedin 1 saattir. İstanbul Avrupa yakası yetkili Chevrolet servisleriyle 1.3 Dizel Aveo' nun 15 000 bakımı ile ilgili fiyatları öğreniyorum. "Yetkili Servislerin" söyledikleri bana son derece şaşırtıcı geldi.

Eyüp Mar : 480 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    B. Paşa Odak : 450 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Ataköy : 556 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Erdemir : 275 TL - - Yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek (hava ve polen filtresi 30 000' de değişiyor dedi)
    Chevrolet Balkan : 400 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Avrupa : 460 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Geçen hafta 8 Eylül C.tesi için B. Paşa Odak' tan randevu almıştım. Şimdi kararsız kaldım, Erdemir' in servisi ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 3 Eylül 2012; 14:04:01 >

• Erdemir le bir kez daha görüştüm, hava ve polen filitresi değişmiyor, temizleniyor eğer siz değiştirmek isterseniz değiştiriliyor dedi. Eğer değiştirirsek 380 TL' yi bulur dedi.
  • bende az önce Edirne Köşkdereye sordum 300-375 tl arası dediler bana ama tamda net bilgisi yoktu telefona çıkan bayanın
  • Beni aldığım yerden aradılar. 1.2 LS için 300 civarı tutar dediler. Başka yerlere de soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyemez

quote:

Orijinalden alıntı: gly_cyr

merhabalar herkese
    sıfır 1,3 ltz hb 95 beygir Yeni Aveo yu 38.200 e dosya masrafları dahil kasko hariç anlaştık dün
    sizce bu fiyat nasıl?

opak boya olanını 37.000 tlye kadar zorlarsın.

Bu fiyatlar HB olanlar için mi ? Ben sedan LTZ Dizel bakıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Yaklaşık 30 dakika bilemedin 1 saattir. İstanbul Avrupa yakası yetkili Chevrolet servisleriyle 1.3 Dizel Aveo' nun 15 000 bakımı ile ilgili fiyatları öğreniyorum. "Yetkili Servislerin" söyledikleri bana son derece şaşırtıcı geldi.

Eyüp Mar : 480 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    B. Paşa Odak : 450 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Ataköy : 556 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Erdemir : 275 TL - - Yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek (hava ve polen filtresi 30 000' de değişiyor dedi)
    Chevrolet Balkan : 400 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Chevrolet Avrupa : 460 TL - - Hava, polen, yağ filitresi değişecek, balatalar temizlenecek, yağ değişecek
    Geçen hafta 8 Eylül C.tesi için B. Paşa Odak' tan randevu almıştım. Şimdi kararsız kaldım, Erdemir' in servisi ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varmı acaba?

ben erdemirden aldım arabayı
    çok araştırdım , herhangi bir şikayet okumadım yada duymadım oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

quote:

quote:

merhabalar herkese
    sıfır 1,3 ltz hb 95 beygir Yeni Aveo yu 38.200 e dosya masrafları dahil kasko hariç anlaştık dün
    sizce bu fiyat nasıl?

evt HB için
    yarın anahtar teslimi bekliyorum

• Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin..

Bakalım bende niyetlendim ama bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Beni aldığım yerden aradılar. 1.2 LS için 300 civarı tutar dediler. Başka yerlere de soracağım.

abi sen teymurdan mı aldın aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Beni aldığım yerden aradılar. 1.2 LS için 300 civarı tutar dediler. Başka yerlere de soracağım.

Teymur 2 ay 1.2 ls sedan getirtemediği için adana arpelden aldım. Aracın kaskosu, sigortası doluyor ve bakımı geldi. Ayvayı ağacıyla yedim. 2 farklı filtre oluyormuş. Biri ucuz biri biraz pahalı diyorlar. Aracı görmeden bişey diyemiyorlarmış. Teymur 320-350 arası diyor. Maraş 380-420 arası dedi. Arpel 300 civarı tutar dedi. Araştırmalarım sürüyor :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Eylül 2012; 10:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

quote:

quote:

merhabalar herkese
    sizce bu fiyat nasıl?

evet hb ltz için yazdım. siz sedan için 38.200 aldıysanız, iyi fiyat almışsınız :)

• quote:

quote:

quote:

Teymur 2 ay 1.2 ls sedan getirtemediği için adana arpelden aldım. Aracın kaskosu, sigortası doluyor ve bakımı geldi. Ayvayı ağacıyla yedim. 2 farklı filtre oluyormuş. Biri ucuz biri biraz pahalı diyorlar. Aracı görmeden bişey diyemiyorlarmış. Teymur 320-350 arası diyor. Maraş 380-420 arası dedi. Arpel 300 civarı tutar dedi. Araştırmalarım sürüyor :-)

Alıntıları Göster
    "2 farklı filtre oluyormuş. Biri ucuz biri biraz pahalı diyorlar. Aracı görmeden bişey diyemiyorlarmış. Araştırmalarım sürüyor :-) "

Ya arkadaş nasıl oluyor bu bende bunu anlamıyorum.

Ben kararımı verdim Erdemirlere götürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 5 Eylül 2012; 15:17:47 >

• quote:

quote:

quote:

abi teymur pahalı diyordum ama sanki fiyatı iyi vermişker sana..banada 1,4ltz getirtemediler acemiliğime denk geldi bende lt alıp çıktım.. birde 1,2 1,4 arasında bakım ücreti farkı olurmu sence ??
    microbe hocam da antepte galiba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 5 Eylül 2012; 18:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Yaklaşık 30 dakika bilemedin 1 saattir. İstanbul Avrupa yakası yetkili Chevrolet servisleriyle 1.3 Dizel Aveo' nun 15 000 bakımı ile ilgili fiyatları öğreniyorum. "Yetkili Servislerin" söyledikleri bana son derece şaşırtıcı geldi.

piyasadaki fiyatlar
    yağ : mobil 5w-30 veya 5w-40 >65 TL.

hava, polen, yağ filitreleri toplam 35-50 TL.

işcilik : 20-30 TL.

toplam 150-200 TL arası tutar ama servisler maalesef garanti diye tutturup güzel kazıklıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi teymur pahalı diyordum ama sanki fiyatı iyi vermişker sana..banada 1,4ltz getirtemediler acemiliğime denk geldi bende lt alıp çıktım.. birde 1,2 1,4 arasında bakım ücreti farkı olurmu sence ??
    microbe hocam da antepte galiba ??

İşinize neresi geliyorsa ordan alabilirsiniz aracı. Sonuçta tüm yurtta servis hizmeti alabiliyorsunuz. Ben Kayseriden de fiyat alacağım sanırım. Bayram zamanı olsa memlekete giderken yaptırırdım. Kasko için bugün bikaç fiyat aldım. 566 liradan 1560 liraya kadar değişiyor fiyatlar. Hangisi işime gelirse ondan yaptıracağım. Mini onarım ve full kasko olması yeterli. Tabi bilindik ve şubesi bol bir firma da olmalı. 1.2 1.4 bakımı farklı olabilir. Hacimden dolayı bazı parçaları daha büyük (filtre vs.) olabilir. Belki yağ kapasitesi de farklıdır. Malum direksiyon sistemleri bile farklı. Benim araçtaki sistemde yağ yok. Tam elektrikli direksiyon. O yüzden bakımı farklı çıkabilir bilmiyorum. Urfadan da fiyat alsammı bilmiyorum. Görev icabı çok gidip geliyoruz ama bu ara 2-33 haftadır filan hiç gitmedim.

150 liralık bakım sonuçta ama hem garantinin devam etmesi, hem de ilk bakımda yapılan kontroller için serviste yaptıracağım. Sonrasına karar veremiyorum. Zaten LPG olayına girersem garanti yalan olacak. Triger dışında yetkili servise uğramam sanırım. O da 10 yıl sonra değişecek zaten.

• Geçen sene eski aracımın bakım zamanında kayınpederle beraber Bursa Gazcılar' da GM' nin orjinal yağını, orjinal hava filtresini kılını tüyünü araştırmıştık. Evet toplasanız 100 bilemedin 150 tutacak parçalar hepsi. Ama maalesef servis kelimesinin önüne "yetkili" kelimesi girince fiyatlar şişiyor. Dediğim gibi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt çevresindeki tüm yetkili servisleri aradım en uygun fiyatı Erdemir oto verdi. Garantimin devam etmesi için yetkili servise gitmem lazım.

Kaskomu temmuzun ilk haftasında 780 TL' ye yaptırdım. Aracım 1.3 LTZ dizel ama poliçenin üzerine 1.4 Benzinli Otomatik LTZ diye yazmışlar sonra telefonla düzelttirdim ama inşallah ileride olabilecek sıkıntılarda sorun olmaz. Allah kimseye kasko kullanmayı nasip etmesin.
  • dün aradılar benide bugun almaya gidicem erdemirden arabayı
    buarada benimkide 1.3ltz hb dizel 95bg

MICROBE servisle ilgili bilgi verirsin dimi? ben baya bir araştırmıştım herhangi bir şikayet bulamamıştım
  • Tabiki tecrübemi paylaşacağım.

Ben şimdiye kadar (eski aracımda da) servis olarak bayrampaşa odak' ı kullandım. Ayrıca aracımı da aynı yerden aldım (eskisini de şimdikinide) ve kaskom olsun trafik sigortam olsun hep orasıyla çalıştım. Şimdiye kadar B. Paşa Odak' ta hiçbir sıkıntı yaşamadım ama maalesef iş servise gelince fiyatı biraz şişik, halbuki yaklaşık 5 senedir kasko ve trafik sigortasında çevremdeki tüm acentelerden daha uygun fiyat veriyorlar. Servise gelince iş değişiyor umarım 100 TL' nin hesabını yaparken evdeki bulgurdan olmam. Ama dün aradım Odak' ı C.tesi randevumu iptal ettirmek istiyorum dedim "başka bir güne mi kaydıralım" dediler açıkça söyledim kusura bakmayın ama diğer servislere nazaran pahalı kaldınız dedim. Telefonu açınca 480 TL demişti sizin müşterinizim dediğimde 450TL' ye inmişti, dün arayınca en fazla 10 bilemedin 20 TL daha alamam dedi. Erdemirin 350 TL civarında verdiğini söyledim. Haklısın dedi. Sağolsun iyi çocuk Mustafa

Çalıştığım şirketteki muhasebeci arkadaşımın babası Opel Astrasını Erdemir' e götürüyormuş biz şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık dedi.

Zaten bende "bu işi en iyi odak yapar diğerleri becerebilir mi acaba" havası yarattım sanırım biraz. Sonuçta bunların hepsi yetkili servis. En nihayetinde arabayı benden daha iyi bildikleri kesin.

Saygılar

• Aracın kasko ve sigortasını bugün yeniledim. Kasko 772, sigorta 217 lira tuttu. Axa 566 lira çıkardı ama frekensım mı ne yüksekmiş onlara göre ve bölge onayı alamamışlar. Hafttaya da bakıma gideceğim. Burdan yazarım. Bu arada bagaj havuzu aldım tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.