Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.3 hb 95 hp dizeş bayramda 750 km yol yaptım 5 kişi bagaj full dolu klima sürekli açık hız genelde 110 140 arası 6.1 yaltı 100 km de araç 1000 km yeni oldu ilerde yakıtın düşeçegini düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

benim 1,4 lt sedan araç 2 bin 800 km ye geldi fakat yakıt tüketimi 8.7 yi gösteriyor ? sizde biraz fazla degilmi arkadaşlar ?

malesef benimde öyle.hatta daha fazla.neden bu 1.4 ler çok yakıyor??

1.4 ler fazla yakmıyor benzin pahalı. zaten benzinli en az yakan 1.4 kaç yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

benzin pahalı olduğu için mi 100km de fazla yakıt yakıyor.
    değişik bir bakış açısı...

malesef araç vaat ettiği miktardan çok daha fazla yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

benzin pahalı olduğu için mi 100km de fazla yakıt yakıyor.
    değişik bir bakış açısı...

malesef araç vaat ettiği miktardan çok daha fazla yakıyor.

yakıt tüketiminiz ne
  • Herkese Selamlar,

Geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Bende bayram tatilini 3 gün daha uzatanlardanım ve ancak şimdi girebildim foruma.

Tatilde yine İstanbul - Bursa / / Bursa - İstanbul arası toplam 550 km (tamamı karadan) klima açık 4.5 - 4.7 aralığında gittim.

Bundan önce aynı yolu yine klima açık 5.2 ile tamamlamıştım. ancak o gidişimde köprü trafiği - gölcük ve karamürseldeki yol çalışmalarından dolayı 5,5 saatte almıştım. Bu sefer 3,5 saat sürdü ve benim gibi 90 - 95 km hız aralığında araç kullanan birisi için hiç de fena değil.

Aynı yolu 3 defa klima kapalı bir şekilde 3,8 - 4,2 - 4,2 lt sarfiyatlarla almıştım. ama tabi bu yolculuklar araba daha 0 - 10 000 km aralığındaydı belki şimdi aynı yolu klima kapalı ve aynı devir şartlarında gitsem belki yine 3,8 gibi bir değer görebilirim.

Tüketimimin düşmesinde aracın artık 14 000 km' de olmasımı etkili yoksa trafiğe neredeyse hiç takılmamam mı etkili bilmiyorum (aslında her ikisi de) ben hamdolsun çok memnunum.

Bu arada daha önce forumda hangi marka yağı koyayım 15 000 bakımda diye sormuştum. Opel Odak B. Paşa ile görüştüm, GM' nin yağı dışında başka bir marka yağ koydurursam garantinin biteceğini söylediler. Bundan dolayı garanti bitene kadar 3 sene aynı yağa devam. Ayrıca 1.3 LTZ dizel yeni aveoya 15 000 bakım için 490 TL söylediler. Biraz ısrar edince en son 450 TL' ye olur dediler. Kısmetse 8 Eylül' de ilk servisime sokacağım. DPF' yi özellikle soracağım, eğer bakılabilen bir parçaysa kurum birikmiş mi birikmemiş mi kontrol ettireceğim. Çünkü daha öncede söylediğim gibi özellikle düz yollarda aracımı 1 500 - 1 800 devir arasında kullanıyorum ve forumda okuduğum bir çok yazıdan dolayı biraz tırsıyorum.

Ama hala iddaalıyım eğer düşük yakıt sarfiyatı istiyorsanız 2000 devir üstü ve 3 haneli hızlarla mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Herkese Selamlar,

Tatilde yine İstanbul - Bursa / / Bursa - İstanbul arası toplam 550 km (tamamı karadan) klima açık 4.5 - 4.7 aralığında gittim.

Ama hala iddaalıyım eğer düşük yakıt sarfiyatı istiyorsanız 2000 devir üstü ve 3 haneli hızlarla mümkün değil.

Sayın Microbe sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.
    parantez içinde yazdığınız "tamamı karadan" tabiriniz bana hep tebessüm ettiriyor. :)
    forumda 150-160 la giden arkadaşlar okudum uçabilen yok henüz :))

Shell vpower euro dizel 4 TL den 4,5 LT km'de 18 kuruş süper bir rakam diye düşünüyorum.

hele ki 2004 polo 1.4 AT ile ş.d. km'de 48 kuruş yaktığım düşünülürse..
    bekle beni 1.3 LTZ :P

• quote:

Orijinalden alıntı: m_h_o

quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Herkese Selamlar,

Sayın Microbe sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.
    parantez içinde yazdığınız "tamamı karadan" tabiriniz bana hep tebessüm ettiriyor. :)
    forumda 150-160 la giden arkadaşlar okudum uçabilen yok henüz :))

Shell vpower euro dizel 4 TL den 4,5 LT km'de 18 kuruş süper bir rakam diye düşünüyorum.

hele ki 2004 polo 1.4 AT ile ş.d. km'de 48 kuruş yaktığım düşünülürse..
    bekle beni 1.3 LTZ :P

Tatil sonrası tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana

150 - 160 km' ye çıkmam - çıkamam. Allah izin verirse 33 aylık oğlumun ilk kız arkadaşını, ilk aşk acısını, mezuniyetini, sünnetini vs vs görmek istiyorum. Kore imatı değil, Nazilerin Tankı olsa ne o hızlarda araca ne de kendime güvenirim.

Aracı alalı 7,5 ay oldu 6 - 6,5 aydır Shell V-Power Euro Dizel (yaklaşık 16 full depo) kullanıyorum. Bugün son fiyatlara baktımda İstanbul Avrupa Yakasında Shell V-Power dizelle Shell V-Power + GTL arasındaki fark 5 kuruşa inmiş belki bir süre bu yakıtı denerim.

Ben aracı aldığımdan beri sürekli sarfiyatlarımı yazıyorum. İşin açıkçası, eğer insanları yönlendiriyorsam ve ileride üründen benim aldığım haz ve ekonomi sağlanmazsa hem üzülürüm hem de kendimi vebal altında hissederim. Ama sonuçta bunlarda benim değerlerim.

Bu arada 17 Eylülde 4,5 kişi en az 2 valizle birlikte İstanbul - Fethiye / / Fethiye - İstanbul yapacağız. İnternetten öğrendiğim kadarıyla yaklaşık özel gezmeler dahil 2000 km yapacağız. O zamanki sarfiyatı merak ediyorum. Çünkü 15 000 bakımdan hemen 1 hafta sonra.

Heeee bide unutmadan söyleyeyim. TAMAMI KARADAN

• Aracı yarın galeride göreceğim. İç tasarımı dışı kadar hoşuma gidiyor. İnternetten beğendik bakalım yakından beğenecek miyiz. Özellikle kırmızı sedan muhteşem... Bknz: Yeni Chevrolet Aveo 2012
  • 100 beygirlik araca biniyoruz abiler çok yakıyor diyenler biraz realist olmalı kanaatindeyim
  • Arkadaşlar 1 hafta önce aldık arabayı. 1.4 hb benzinli manuel vites. Ayrıca sunroof var. Arabayı alırken de park sensörü ve karter koruma hediye edildi. 30500 tlye aldık. Uygun sanırım ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULEN BUGÜN SADECE BEN Mİ ÇALIŞIYORUM A DOSTLar

• Aveo HB 1.3 dizel, opak beyaz LT paket, ekstradan 16 jant arabayı peşin 35.000 TL'ye aldık. Karter koruması ile arka park sensörü de hediye.

Bundan daha iyi fiyat bulamayız heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Aveo HB 1.3 dizel, opak beyaz LT paket, ekstradan 16 jant arabayı peşin 35.000 TL'ye aldık. Karter koruması ile arka park sensörü de hediye.

çok iyi bir fiyat hayırlı olsun nereden aldınız. ben onca pazarlığa rağmen 37,500 den aşağı indirememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musonist

Aracı yarın galeride göreceğim. İç tasarımı dışı kadar hoşuma gidiyor. İnternetten beğendik bakalım yakından beğenecek miyiz. Özellikle kırmızı sedan muhteşem... Bknz: Yeni Chevrolet Aveo 2012

2 bayiye gittim kirmizisini goreyim diye ama denk gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Aveo HB 1.3 dizel, opak beyaz LT paket, ekstradan 16 jant arabayı peşin 35.000 TL'ye aldık. Karter koruması ile arka park sensörü de hediye.

hayırlı olsun mükemmel fiyat. Özel değilse bayiyi belirtseniz. Sedanı için ne fiyat veriyolardı.
  • 1.3 75 beygir slmsyı düşünüyorum önerirmisiniz ? performans yakut çekiş gücü olarak.
  • selam arkadaşlar..aveo sedan ltz 1.4 benzinli full sonroof lu..beyaz..35 000 peşin fiyatına anlaştım..nasıl sizce? lütfen fiyatlar hakkında gerçekten düşüncesi ve bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar...
  • merhabalar herkese
    sıfır 1,3 ltz hb 95 beygir Yeni Aveo yu 38.200 e dosya masrafları dahil kasko hariç anlaştık dün
    sizce bu fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gly_cyr

merhabalar herkese
    sıfır 1,3 ltz hb 95 beygir Yeni Aveo yu 38.200 e dosya masrafları dahil kasko hariç anlaştık dün
    sizce bu fiyat nasıl?

opak boya olanını 37.000 tlye kadar zorlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcak_300

selam arkadaşlar..aveo sedan ltz 1.4 benzinli full sonroof lu..beyaz..35 000 peşin fiyatına anlaştım..nasıl sizce? lütfen fiyatlar hakkında gerçekten düşüncesi ve bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar...

?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.