Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bizzat kullanıcısı olarak yorumlarımı yazdım. okuyan beğenir aveoyu alır almaz zevkler ve renkler tartışılmaz. sen kötülemek için kim ne yazsa bin tane yeni bahane bulursun sana polonla mutluluklar. iyi geceler
  • V.A.G grubu da GM gibi bir batış yaşasa ardından böyle toparlanabilir miydi acaba? GM kimsenin beklemediği kadar çabuk ve iyi toparladı ki NCAP'ten 1.5 yıldız alan aracı aynı sene de 5 yıldıza çıkarabildi. Bunu yapabilen marka çok azdır. Belki V.A.G grubu da başarabilir ama öyle bir iflastan sonra elindeki Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Skoda gibi büyük markaları sattıktan sonra yapabileceğini hiç sanmıyorum. GM nelere sahipti; Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Opel, Vauxhall ve Holden. Holden'de Chevrolet'in Avustralya markası. V.A.G daha büyüktür tabi ama GM daha köklü.
  • Arabadan pek anlamayan bir arkadaşın burda saçma sapan konuşup çamur atması çok komik. Elimden bir çok araç geçti. Chevrolete ayrıca bir sempatim yok. Ancak söz konusu şikayetse Volkswagen Polo kullananlara bir danışın. Daha bu yaz arkadaşım Polodan illallah edip satıp bir fiesta aldı. şikayetvar.comdaki polo şikayetlerine bakılınca ne kadar acınası bir durumda olduğu anlaşılacaktır. B segmentindeki araçların hepsinde belli başlı sıkıntılar var. Özellikle bir araca pislik atmak tek kelimeyle karalamaktır.
  • Türkiye Yeni Chevrolet Aveo Satışıyla 58 Ülkenin Önüne Geçti

Pazara girdiği günden bu yana toplam 5 bin 585 satış adeti gerçekleştiren Yeni Chevrolet Aveo, yaklaşık 65 ülke arasından Türkiye’yi en çok satılan 7. ülke konumuna getirdi.

Yeni Chevrolet Aveo, 48 bin 518 adet ile en çok Amerika’da satış gerçekleştirirken, bunu 32 bin 043 ile Çin, 11 bin 422 adet ile Meksika ve 10 bin 337 adet ile Rusya izliyor.

Türkiye, Temmuz ayında ise satış adetiyle Yeni Chevrolet Aveo’yu en çok satan 6’ncı ülke konumunda.

Yeni Chevrolet Aveo, 2011 yılından bu yana artış gösteren satış rakamlarıyla Türkiye’yi en çok Yeni Chevrolet Aveo satan 7. ülke konumuna getirdi. Dünya genelinde yaklaşık 65 ülkede satışta olan ve Türkiye’de pazara girdiği günden bu yana toplam 5 bin 585 adet Yeni Aveo satışı gerçekleştiren Chevrolet, önümüzdeki dönemlerde satış rakamlarını daha da artırmayı hedefliyor.

‘Sınıfının En Güvenli Otomobili’ seçilen Yeni Chevrolet Aveo dünyadaki satış rakamlarıyla dikkat çekiyor

Satışa sunulduğu günden bu yana 50.000’e yakın satış rakamıyla Amerika’da en çok satılan model olan Yeni Chevrolet Aveo güvenliği ve konforu ilk sırada tutan aileler ve şirketler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Bu satış rakamını dünyada 32 bin 043 ile Çin, 11 bin 422 adet ile Meksika ve 10 bin 337 adet ile Rusya izliyor. 2012 Temmuz ayında ise toplam 924 adet ile Türkiye, Yeni Chevrolet Aveo’yu en çok satan 6’ncı ülke konumunda.

En üstün güvenlik özellikleri tüm Chevrolet Aveo modellerinde standart olarak sunuluyor. Tüm modellerde 8 hava yastığı (sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları), Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Yokuşta Kalkış Desteği, ABS+EBD Destekli Fren Sistemi, Elektronik Çekiş Kontrolü (TC), Hız Sabitleme Özelliği, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemleri ve yolunuzu aydınlatması için belirlenen bir süre boyunca açık kalabilen follow-me-home (eve kadar takip et) far sistemi de standart olarak sunuluyor. Üstelik Yeni Chevrolet Aveo, yekpare şasi yapısı ile sınıfının en sağlam gövde yapısına sahip otomobili olma özelliğini taşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

Türkiye Yeni Chevrolet Aveo Satışıyla 58 Ülkenin Önüne Geçti

Pazara girdiği günden bu yana toplam 5 bin 585 satış adeti gerçekleştiren Yeni Chevrolet Aveo, yaklaşık 65 ülke arasından Türkiye’yi en çok satılan 7. ülke konumuna getirdi.

Yeni Chevrolet Aveo, 48 bin 518 adet ile en çok Amerika’da satış gerçekleştirirken, bunu 32 bin 043 ile Çin, 11 bin 422 adet ile Meksika ve 10 bin 337 adet ile Rusya izliyor.

Türkiye, Temmuz ayında ise satış adetiyle Yeni Chevrolet Aveo’yu en çok satan 6’ncı ülke konumunda.

Yeni Chevrolet Aveo, 2011 yılından bu yana artış gösteren satış rakamlarıyla Türkiye’yi en çok Yeni Chevrolet Aveo satan 7. ülke konumuna getirdi. Dünya genelinde yaklaşık 65 ülkede satışta olan ve Türkiye’de pazara girdiği günden bu yana toplam 5 bin 585 adet Yeni Aveo satışı gerçekleştiren Chevrolet, önümüzdeki dönemlerde satış rakamlarını daha da artırmayı hedefliyor.

‘Sınıfının En Güvenli Otomobili’ seçilen Yeni Chevrolet Aveo dünyadaki satış rakamlarıyla dikkat çekiyor

Satışa sunulduğu günden bu yana 50.000’e yakın satış rakamıyla Amerika’da en çok satılan model olan Yeni Chevrolet Aveo güvenliği ve konforu ilk sırada tutan aileler ve şirketler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Bu satış rakamını dünyada 32 bin 043 ile Çin, 11 bin 422 adet ile Meksika ve 10 bin 337 adet ile Rusya izliyor. 2012 Temmuz ayında ise toplam 924 adet ile Türkiye, Yeni Chevrolet Aveo’yu en çok satan 6’ncı ülke konumunda.

En üstün güvenlik özellikleri tüm Chevrolet Aveo modellerinde standart olarak sunuluyor. Tüm modellerde 8 hava yastığı (sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları), Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Yokuşta Kalkış Desteği, ABS+EBD Destekli Fren Sistemi, Elektronik Çekiş Kontrolü (TC), Hız Sabitleme Özelliği, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemleri ve yolunuzu aydınlatması için belirlenen bir süre boyunca açık kalabilen follow-me-home (eve kadar takip et) far sistemi de standart olarak sunuluyor. Üstelik Yeni Chevrolet Aveo, yekpare şasi yapısı ile sınıfının en sağlam gövde yapısına sahip otomobili olma özelliğini taşıyor.

ve bazıları da yırtık dondan çıkar gibi, aveo'yu yerden yere vuruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 15 Eylül 2012; 22:42:17 >

• beyler acaba kurban bayraminda kampanya yaparlar mi veya kasimda gorunuse gore bu ayin kampanyasini kaciragiz
  • Her sene aralık ayında yapıyorlar
  • Arkadaşlar bu araçların zrotu bozuk değil, sadece iç tabakası sert olduğu için ses yapıyor onu da bir çok servisler yolunu bulmuş yağlayıp takıyor sizede diyorki değiştirdik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizdeyim

Arkadaşlar bu araçların zrotu bozuk değil, sadece iç tabakası sert olduğu için ses yapıyor onu da bir çok servisler yolunu bulmuş yağlayıp takıyor sizede diyorki değiştirdik..

İç tabakası ile alakası yok. Adam çıkardı söktü gösterdi neresinin ses yaptığını ve paketinden sıfırını çıkartıp taktı. Sizi kandırmışlar sanırım yağlıyorlar geri takıyorlar diye.
    ses yapan yeri ise vida başı ile taşıma kısmının arasında mm'lik bir boşluk kalmış normalde olmaması gerekiyormuş. 1.2ton araç olup yolların yüküne de bağlı ağırlığı artıp oynadıkça ses yapıyor.
  • Ben dün bakıma soktum. Özellikle kontrol edilmesini istedim ve z rotunda sıkıntı yok şuan. Araç 7000de. Sanırım ilk gelen bazı dizellerde olmuş. O da z rotunu aldıkları firma ile ilgili. Bu tür küçük şeyler olabilir. Önemli olan düzeltilmesi. Kronik bir sorun değil yani. Şuan böyle bir sorun kalmadı. Çıkanlar zaten yenisiyle değiştiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben dün bakıma soktum. Özellikle kontrol edilmesini istedim ve z rotunda sıkıntı yok şuan. Araç 7000de. Sanırım ilk gelen bazı dizellerde olmuş. O da z rotunu aldıkları firma ile ilgili. Bu tür küçük şeyler olabilir. Önemli olan düzeltilmesi. Kronik bir sorun değil yani. Şuan böyle bir sorun kalmadı. Çıkanlar zaten yenisiyle değiştiriliyor.

hayırlı olsun hocam Allah tadını aldırsın
    nerede yaptırdınız bakımı teymurda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben dün bakıma soktum. Özellikle kontrol edilmesini istedim ve z rotunda sıkıntı yok şuan. Araç 7000de. Sanırım ilk gelen bazı dizellerde olmuş. O da z rotunu aldıkları firma ile ilgili. Bu tür küçük şeyler olabilir. Önemli olan düzeltilmesi. Kronik bir sorun değil yani. Şuan böyle bir sorun kalmadı. Çıkanlar zaten yenisiyle değiştiriliyor.

hayırlı olsun hocam Allah tadını aldırsın
    nerede yaptırdınız bakımı teymurda mı?

Amin cümlemize. Allah kimseye kaza bela vermesin. Evet orda yaptırdım. Şu ara şehir dışına gidecek ne vaktim ne param var. Ayrıntıları benim mavi boncuğun başlığında yazdım.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65851170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 16 Eylül 2012; 23:55:55 >

• 1.4 otomatik lt düşünüyorum ancak yakıt tüketim değerleri nasıldır? kullananlar cevaplayabilir mi? genellikle şehir içi kullanılacak.
    fabrika değerleri olarak 7,5 gözüküyor. bu bile çok aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

1.4 otomatik lt düşünüyorum ancak yakıt tüketim değerleri nasıldır? kullananlar cevaplayabilir mi? genellikle şehir içi kullanılacak.

Yakıt tüketimi şehir içi sakin kullanım 8.3'e kadar indirebildim ben. Çok seri kullandığım zamanlar da yani 6binlerde vites değiştirdiğimde de 11.7'e kadar çıkarabildim. her iki değeri de görebildim :)
  • quote:

quote:

1.4 otomatik lt düşünüyorum ancak yakıt tüketim değerleri nasıldır? kullananlar cevaplayabilir mi? genellikle şehir içi kullanılacak.

Yakıt tüketimi şehir içi sakin kullanım 8.3'e kadar indirebildim ben. Çok seri kullandığım zamanlar da yani 6binlerde vites değiştirdiğimde de 11.7'e kadar çıkarabildim. her iki değeri de görebildim :)

çok fazlaymış.
    teşekkürler,
    alternatifler arasından çıkarıyorum bu durumda aveo yu :)
  • quote:

quote:

quote:

çok fazlaymış.
    teşekkürler,

o zaman sizi Honda Jazz paklar :) max 7 görürsünüz ki onu da aşırı zorlamanız gerekir :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazlaymış.
    teşekkürler,

o zaman sizi Honda Jazz paklar :) max 7 görürsünüz ki onu da aşırı zorlamanız gerekir :)

honda jazz, toyota yaris, nissan micra bu üçünün yakıt tüketimi birbirine çok yakın, cvt vites kullanılıyor.
    bir de dizel otomatik c3 var, 70 beygir 3,6 litre 100km de :)

bunlar arasında bir tercihte bulunacağım muhtemelen.

teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazlaymış.
    teşekkürler,

honda jazz, toyota yaris, nissan micra bu üçünün yakıt tüketimi birbirine çok yakın, cvt vites kullanılıyor.

teşekkürler.

Honda Jazz konusunda ciddi misiniz ? 40 bin liraya kadar çıkabiliyosanız Aveo dizel ltz bile alabilirsiniz. Yakıt tüketim değerleri çok iyi. Ayrıca o kadar para verebildikten sonra C sınıfı bir araç alabilmeniz de mümkün. Bence dizel araç tercih edin aveo olsun demiyorum illa.

• quote:

Orijinalden alıntı: djangoreinhardt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazlaymış.
    teşekkürler,

teşekkürler.

Honda Jazz konusunda ciddi misiniz ? 40 bin liraya kadar çıkabiliyosanız Aveo dizel ltz bile alabilirsiniz. Yakıt tüketim değerleri çok iyi. Ayrıca o kadar para verebildikten sonra C sınıfı bir araç alabilmeniz de mümkün. Bence dizel araç tercih edin aveo olsun demiyorum illa.

malesef düz vites aramıyorum. eşim de kullanacak ve düz vites hiç kullanamıyor.

otomatik vites dedikten sonra 4-5 bin lira fark ediyor. dizel otomatik zaten çok az firmada var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djangoreinhardt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazlaymış.
    teşekkürler,

teşekkürler.

malesef düz vites aramıyorum. eşim de kullanacak ve düz vites hiç kullanamıyor.

otomatik vites dedikten sonra 4-5 bin lira fark ediyor. dizel otomatik zaten çok az firmada var.

honda jazz'ın otomatik benzinlisi çok iyidir. bir de bildiğim kadarıyla bir arkadaşım da vardı otomatik dizel auris. Aveo'ya karşı gibi oldum ama gerçekler işte :) ama Aveo'daki konforu ve kaliteyi diğerlerinde görebilir misiniz bilmiyorum. öncelikle honda jazz'ın otomatik vitesi çok değişik. manuel gibi yapmışlar klasik ileri geri değil yani. ama en büyük artısı direksiyon arkası vites kolu yani SMG/F1 vitese sahip olması. Aveo'da gördüğüm en büyük eksiklik bu vites tarzı. bunun dışında Aveo'nun içi çok çok çok çok daha iyi hem auris'ten hem jazz'dan.
    kısaca Aveo her konuda iyi. tek dezavantajı yakıt. 1ay içinde çok fazla kullanılmayacak bir araç alıyorsanız aveo kesinlikle ilk tercihiniz olmalı. aracı sakin de kullanıyorsanız ilk tercihiniz aveo olabilir.
    ben bu kadar sert ve yüksek devirde kullanmama rağmen 350km gittiğimde oldu 500km gittiğimde oldu. siz sanırım sakin kullanımla 600+ görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.