Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yaptığım cam suyu itici kimyasal uygulamasından sonra,
    günlerce yağmur yağsın diye bekledim,
    ancak yağmadı.

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın

Bende bugün yıkamacım Süleyman beye gidince su tutarak nasıl olduğunu görelim dedik.

işte youtube link;

http://youtu.be/zBL2KOtzjHI

Yıkmacıdaki tüm çalışanlar ve araç sahipleri şaştı kaldı,
    Süleyman bunun ticari versiyonunu toptan almaya karar verdi,
    işe yarayacak dedi.

bu da foto;
    su damlacıklar halinde en ufak bir esintiyi beklerken.

Bu arada İzmirli arkadaşlar için bu yıkamacıyı tavsiye ederim,
    Köpüklü ve süngerli yıkama iç-dış 10TL.
    hem ucuz hem itinalı.

Süleyman beye selamımı söylersiniz,
    Mimar Levent diye.

3. sanayi sitesinin arkasında,
    büyük meydandaki shell benzin istasyonunda,
    Metro durağı var, "stadyum"

işte adres

Ek:

*Faturanın farklı oluşu, araç için yatırılan masraflarmış,
    6 aylık vize, sigorta vs..... bana öyle dediler,
    mantıklı geldi.

*Far sorunu için,
    tekrara far koluna bakın,
    dönen ayar halkasını "off" konumuna getirin,
    "auto" olursa yanar.

• Bahsettiğim gündüz farları bunlar. Bunları kapatmak hiç bir zaman mümkün olamıyor.

• Yanlisiniz var cunku ben de farlari off konumuna getirince gunduz farlari kapaniyor.

Bu arada sayin mimleon; yagmur kaydiricinin ise yarayacagini hic sanmamistim siz ilk aldiginizda, ilginc gercekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdoccc -- 30 Mart 2012; 22:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetkiller09

Abone olaym bnde konu super

Abone ol olmasınına da , bazı çıkıntı tipler de var forumda
  • Bu sabah tekrar denedim. Kesinlikle gündüz farlarını kapatmak mümkün olmuyor. Ancak kısa far veya hani şu belli belirsiz yanan far :)) adını unuttum veya veya uzun farları yakınca yani "off" konumu dışındaki her seçenekte kapanıyor.

Yani hiç bir ışık açık olmadan hareket edemiyorsunuz. Mutlaka birinden biri açık kalıyor.

İsteyen çeksin aracını bir camekanın önüne ve karşıya bakarak denesin.
  • Henüz 4 günlük.. şu ana kadar toplam 280 Km yol yaptı. ilk defa bir hız denemesi yapıp motoru alıştırmak istedim. Bu nedenle fazla yüklenmedim.

Honda Civic 2012 ilk adım
  • Levent bey, şu fotodaki HONDA yazısını merak ettim

•  2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın

o kablolar hep oradamı duracak; bi yerlere saklama olasılığı yokmu
  • Honda yazısını merak etmişsin,
    buradan anladım ki bu konuyu baştan okumamışsın.
    cezalısın......................

Silikon kaydırmaz pad, dealextreme.com dan aldım,

Kablolar geçici,
    nisan ortası civic 2012 için multimedya ön konsol geliyor,
    yine bu başlıkta anlatmıştım,
    diyorum.............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 31 Mart 2012; 17:10:14 >
  • Gözümden kaçmış her nasıl olduysa

Silikon kaydırmaz pad süpermiş, hemen sipariş veriyorum

orta konsol uyumlu cihaz gelince kapsamlı (DVD falan da içeren) bir şey olur umarım
  • Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum bende yaklaşık 5 gün önce otomatik elegance civic aldım geçen gün aracın camlarının imal tarihini kontrol ederken ( camın üzerinde bulunan üretici firmanın adının altında ..2 diye yazan rakam ) bütün camların 2012 üretimi arka camın 2008 üretimi olduğunu fark ettim. 2012 model aracın arka camının böyle olması şaşırttı aracı aldığım bayiyi aradım onlarda bilgileri olmadığını fakat fabrikada elde bulunan camları takmış olabileceklerini daha ayrıntılı bilgi için honda Türkiyeyi aramamı söylediler. Aradım bakalım inceleyip döneceklermiş. Sizlere zahmet sizde bir camlarınızı kontrol ederek nasıl olduğunu paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar ilk 1.000 Km de;

1 - Neler yapılmalı ?

2 - Neler yapılmamalı ?
  • Merhabalar,

Yeni Honda Civic 2012 sahiplerine buradan iki sorum olacak. Cevap verebilirseniz sevinirim;

1) Showroom'da 2 adet yeni Civic Elegance vardı. İkisinin de içini incelerken klimalarını açtım. En düşük seviyede ikisinde de sağ taraftan bir ses geliyordu. Pervanenin dönüş sesiydi sanki. Hafif tırıltılı. Ardından bir test sürüşü için bir Civic Elegance geldi. Onda da klimayı en düşük modda açınca aynı tıkırtılı sesi onda da duydum. Hava sesinden farklı sanki mekanik bir ses. Klimayı kapatınca yavaşlayarak durduğunu hissettiren bir ses. 3 Civic'te de duyunca sizlere sormak istedim, var mı böyle bir ses? En düşük mod, AC açık veya kapalı, yüze, ayağa, ikisi birden, cam önü tüm modlarda denedim hepsinde var.

2) Daha once honda city 2008 kasa kullanan var midir bilmiyorum ama city ile civic arasinda ses yalitimi nasildir? (motor sesi, icerdeyken yol ve ruzgar sesi)

Tüm kullanıcılara hayırlı, kazasız sürüşler diliyorum.

Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mino -- 1 Nisan 2012; 11:13:35 >

• Ben de konsoldaki o Honda yazan pedlerden isteyerek dealextereme.com'dan 2 tane sipariş verdim. Hatta site hoşuma gidince başka ürünler de istedim. 9 ürüne toplam 50 USD. Ancak sadece yarısı geldi, pedler de yok ortada. Üstelik kalan ürünlerin ne zaman geleceği, para iadesi filan da hak getire. Kimse size doğru dürüst alaka göstermiyor. Benden demesi... Çok güzel bir ürüne benziyor ama ben göremedim. 20 USD'lik ürün yok ortada, gelenler de sandığınız gibi kaliteli değil.
  • dealextreme den 3 yıldır ürün alırım.

buradaki püf noktaları;
    (defalarca yazıldı)
    * yorumları mutlaka okuyun,
    * ürün açıklamalarını DİKKATLİ okuyun
    * fason üretimle , genuine (gerçek) ürün ayırımını iyi yapın,
    * asla ama asla pahalı ürün sparişi vermeyin, aksilik olursa paranız boşa gitmesin

gelelim güvenirliğe,
    ingilizceniz varsa sorun yok,
    her türlü cevap veriliyor.

ürün beklemesi uzarsa parçalı kargo yapılır,
    bekleyin mutlaka gelir.

bozuk ve kırık ürünleri foto çekerek bildirin,
    para iadesi veya yenisi yollanıyor.

tv, kamera, telefon, istemeyin gümrükte sorun çıkar

iyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 1 Nisan 2012; 22:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

Bu sabah tekrar denedim. Kesinlikle gündüz farlarını kapatmak mümkün olmuyor. Ancak kısa far veya hani şu belli belirsiz yanan far :)) adını unuttum veya veya uzun farları yakınca yani "off" konumu dışındaki her seçenekte kapanıyor.

Yani hiç bir ışık açık olmadan hareket edemiyorsunuz. Mutlaka birinden biri açık kalıyor.

Hocam kusura bakma lutfen, daha once bakmistim ama demekki dikkatli bakmamisim, cok hakliymissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

Bu sabah tekrar denedim. Kesinlikle gündüz farlarını kapatmak mümkün olmuyor. Ancak kısa far veya hani şu belli belirsiz yanan far :)) adını unuttum veya veya uzun farları yakınca yani "off" konumu dışındaki her seçenekte kapanıyor.

Hocam kusura bakma lutfen, daha once bakmistim ama demekki dikkatli bakmamisim, cok hakliymissiniz.

Bu vesile ile bir özelliği daha keşfetmiş olduk :)

• 320. ile 857. kilometreler arası 537 kilometre kullandıktan sonra yol bilgisayarı 8 lt/100 km. gösterirken litresi 4.45 TL den 44.94 litre 95 oktan benzine 199.98 TL ödeyerek depoyu doldurdum. Depoyu tekrar doldurmanın karşılığı kilometrede yaklaşık 37 kuruş.

857. ile 1452. kilometreler arası 595 kilometre kullandıktan sonra yol bilgisayarı 7.5 lt/100 km. gösterirken litresi 4.55 TL den 45.06 litre 95 oktan benzine 205.02 TL ödeyerek depoyu doldurdum. Depoyu tekrar doldurmanın karşılığı kilometrede yaklaşık 34 kuruş.

1452. ile 2052. kilometreler arası 600 kilometre kullandıktan sonra yol bilgisayarı 7.2 lt/100 km. gösterirken litresi 4.71 TL den 44.59 litre 95 oktan benzine 210.02 TL ödeyerek depoyu doldurdum. Depoyu tekrar doldurmanın karşılığı kilometrede yaklaşık 35 kuruş.

Aracım premium otomatik. Econ sürekli açık, ışıklar neredeyse sürekli yeşil olacak şekilde şehir içi ağırlıklı sakin kullanımda tüketim bu şekilde. Tüketim düşsede benzine gelen zamlar nedeniyle kilometre başına ödenen ücret tüketimin düştüğü oranda düşmüyor.

• Herkese merhabalar,

Yeni (ve koyu renk) araç aldığınıza boya koruma yaptırdınız mı? Bayideki arkadaş "işe yaramaz diyenler olsa da çok yarıyor, kuş pisliğine ve ufak tefek çiziklere karşı kesinlikle koruyor" diyor.
    Sizler ne düşünüyorsunuz? Civic'lerinize yaptırdınız mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Aracimla 1000km bakımdan sonra yaptığım yakıt testini paylasayim dedim. Aracım siyah manuel elegance, testin geçtiği güzergah, gölcük ihsaniye sırtları ile dilovasi organize sanayii bölgesi arası.

Araç yaklaşık 1600km de iken tabanca atana kadar benzin aldım b sayacını sıfırlayıp benzinlikten çıktım yaklaşık 50km si şehir içi duble yol hız 90 110 km arası bol ışıklı ve zaman zaman yoğun trafikle gecti, 25 km lik otoban kullanımında bir yere yetişmek için 160 km max olmak üzere trafik nedeniyle 80 lerede düşerek yoğun performanslı kullandım, dönüş yaklaşık 45 km yine otobandan 110 130 arası sakin ve sabit hızda geçti, 15 20 km de mahalle araları ve çok dik ve uzun tırmanışlarla geçti. Tekrar aynı benzinlikte aynı pompadan yine tabanca atana kadar fullendi.

Yapılan toplam km 142 km Benzin tutarı 4.68tl x 9.51lt = 44.51 tl 100 km de lt olarak tüketim 6.7lt/100km Km de yaktığı ise 31 kur/km

Yol bilgisayarı da tam olarak 6.8lt/100 km yi gösteriyordu bu arada.

İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.