Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxednxxx -- 7 Nisan 2012; 10:31:21 >
  • Fotoğraf 4 / 4

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın
  • Her yönden yenilenmiş.

• Dün aracıma LPG taktırdım. Tüketim verilerini ileride paylaşacağım.

• Gösterge..

• Enjektörler..

• Enjektörler daha yakından..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxednxxx

Dün aracıma LPG taktırdım. Tüketim verilerini ileride paylaşacağım.

keşke simit tüp taktırsaydın
  • Ben bunu tercih ettim. Artık sen simit tüp taktırırsın.
  • navigasyon+multimedya taktıran varmı acaba aranızda ? aracımı daha teslim almadım 15 gün sonra gelecek umarım, karar veremedim taktırıp taktırmama konusunda..sürücü haricinde yanda oturan yolcu rahatça görebiliyormu acaba monitörü ? malum sürücüye dönük hafiften konsol,buna bağlı olarak ta navi de sürücüye dönük oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

navigasyon+multimedya taktıran varmı acaba aranızda ? aracımı daha teslim almadım 15 gün sonra gelecek umarım, karar veremedim taktırıp taktırmama konusunda..sürücü haricinde yanda oturan yolcu rahatça görebiliyormu acaba monitörü ? malum sürücüye dönük hafiften konsol,buna bağlı olarak ta navi de sürücüye dönük oluyor sanırım.

Bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz acele etmenize gerek yok, istediğiniz zaman taktırabilirsiniz.

Konsolun yapısından ötürü elbette biraz daha sürücüye dönük olacaktır, zaten test araçlarına da takıyorlar bildiğim kadarıyla. Benim test ettiğim araçta vardı mesela. Eğer alınacaksa mutlaka yerinde incelemelisiniz.

Not: Soru eki olan "mi,mü" kelimelerini ayrı yazmaya özen gösterelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

navigasyon+multimedya taktıran varmı acaba aranızda ? aracımı daha teslim almadım 15 gün sonra gelecek umarım, karar veremedim taktırıp taktırmama konusunda..sürücü haricinde yanda oturan yolcu rahatça görebiliyormu acaba monitörü ? malum sürücüye dönük hafiften konsol,buna bağlı olarak ta navi de sürücüye dönük oluyor sanırım.

Bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz acele etmenize gerek yok, istediğiniz zaman taktırabilirsiniz.

Konsolun yapısından ötürü elbette biraz daha sürücüye dönük olacaktır, zaten test araçlarına da takıyorlar bildiğim kadarıyla. Benim test ettiğim araçta vardı mesela. Eğer alınacaksa mutlaka yerinde incelemelisiniz.

Not: Soru eki olan "mi,mü" kelimelerini ayrı yazmaya özen gösterelim.

Cevabın için saol.Yerinde inceledim ama kullanan,kendi arabasına taktıran varsa daha iyi bir bilgi verebilirler diye sordum.Acele etmiyorum, aracın hevesiyle tam manasıyla kullanamayacağım bir aygıtı almak istemiyorum.En iyisini kullanan,tecrübe eden bilir ama bu konuda yok herhalde bu multimedya aygıtını.

• arkadaşlar, füme aracı olanlar cam filmi taktırdı mı? Nerden ne kadara takdırdı, nasıl durdu fotoğraf koyabilecek olan var mı?
  • ben haziranı bekliyorum
    güneş bir vursun bakalım

camlarımız renkli ihtiyaç olmayabilir.
  • Ciddi ihtiyaç olacak görünüyor. Camlar o kadar da renkli değil. Sunroof da bir yere kadar. Ama sunroof renginde ve kuvvetinde bir film bile çok yararlı olabilir gibi.

Ben de Ariaven ve diğerleri gibi füme arabaya yakışacak renk ve tarz arayışındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Ciddi ihtiyaç olacak görünüyor. Camlar o kadar da renkli değil. Sunroof da bir yere kadar. Ama sunroof renginde ve kuvvetinde bir film bile çok yararlı olabilir gibi.

Ben de Ariaven ve diğerleri gibi füme arabaya yakışacak renk ve tarz arayışındayım

aslında fümeye film taktıran birinden bir fotoğraf bulabilsem karar vereceğim. Bursa'da 3M firması bana 350 TL gibi bir fiyat verdi (4 Cam iki numara + Ön Cam bir numara). Biraz daha pazarlık şansım olabilir. Bursa Honda servisi İnallar daha pahalı söylüyor ve aynı firmaya yaptırıyor.

Ama nasıl duracak bilemediğimden girmedim bu işe..
  • Sanırım sunroof ile aynı renk yarar açısından yeterli gibi.
    Ama hava açısından bakılınca zevkler devreye giriyor.
  • arkadaşlar herkese kazasız sürüşler. yeni kasaya garantili lpg taktırmak için bekliyoruz (hala)kış,bahar,yaz başı derken şimdide agustos söylentileri var bir de hondanın brc ile anlaşmayı iptal edip Prins markası ile anlaştıgı söyleniyor.
    taktıran arkadaşların önerileri ne olur. bir de lpg taktıran arkadaşlarda yakıt göstergesi süürekli düşüyormuş)yazılımsal) bu sorun çözüldümü?
    ne önerirsiniz arkadaşlar biz beklemeye devam edelim mi?
  • Foruma pek uğramıyorsunuz galiba,
    ya da bir iki sayfa geriyi okuyacak zamanınız yok
  • diğer konuya yazdım ama cevap veren kimse olmamış,burayada yazayımda :
    ben motor ve boya koruma yapılacak diye anlaştım,,araç geldiğinde net bir şekilde yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim? varmı bunun bir püf noktası acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.