Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Mimleon,çalışmanız çok bilgilendirici olmuş.Teşekkürler.
  • Sizin kırmızı ile işaretlediğiniz HATALAR dan farklı ,
    bakın ben neler buldum,
    yeşil, mavi kahverengi hep işaretledim.

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın

Yahu bu Japon tasarımcılar (veya italyan, fransız, farketmez, tasarımcının ülkesi olmaz çünkü)
    ne kadar abes adamlar,
    bir türlü simetriyi oturtamamışlar.
    Halbuki ne kadar güzel olurdu,
    şöyle dairesel formlu pasta gibi olsaydı ön konsol,
    tam ortadan keser simetrik b ir görüntü alırdık.
    değilmi?

Bırakın bu işleri,
    sizin eleştiri yaparken yazma ve foruma yollamanız sürenizi,
    tasarımcılar düşünmüyor bile,
    içgüdüsel zaten benimsemişlerdir,
    simetri nedir, uyum nedir,
    vs.........................

Herkes bildiği işleri yapsın,
    eleştirileri yaparken de az biraz düşünsünler,
    araştırsınlar.

hadi iyi forumlar............................

• arkadaşlar, herkes simetrik sevmeyebilir (mesela ben..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

arkadaşlar, füme aracı olanlar cam filmi taktırdı mı? Nerden ne kadara takdırdı, nasıl durdu fotoğraf koyabilecek olan var mı?

Selam Arkadaşlar,

Gecen SONAX'a gittim arka yan ve arka camlara 1 numara film yapalım dediler.. Gunes vs fayda gorursunuz demişti.. Ancak bayii de dediki artık film yaptırmak yasak ve polisler camı çizerek 1 hafta içinde söktürmemizi talep ediyormus.. Aracım füme civic 2012 ve emin olamıyorum film konusunda ..

Gerçekten yasak mı?
  • kokpit dizaynı çok iyi, simetrik modası geçti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Alttaki resimde daha güzel görünüyor. Göğüsün sağ ve sol ön köşeleri (kapı içi döşeme ile birleştiği) simetrik değil. SAğ köşe çok güzel ve şeklen uyumlu, sol taraf şeklen uyumlu değil ve kapı içi döşemeden daha yüksek

Solda kırmızı ile işaretlenen yer ile navigasyon cihazının üst kısmını baz alarak bakmayı deneyin. O zaman neden böyle dizayn edildiği daha net görülüyor. Simetri sürücüye dönük olarak tasarlanan kokpite göre yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 8 Mayıs 2012; 17:50:18 >

• Orijinalden alıntı: mimleon

Mimleon değerlendirmeler ve ayrıntılı tanıtım için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 8 Mayıs 2012; 17:49:34 >
  • Teşekkürlerini sunan arkadaşlar sağolsun...............

EK:
    dvd nin neden çalışmadığı anlaşıldı,
    taşıma sırasında sarsıntıdan etkilenmesin diye,
    bu tip dvd sürücülere vida takılır, sabitlenir.
    işte ustam onu çıkarmamış,
    geldi çıkardı, sorun bitti.

şimdi deneyimler,
    evden getirdiğim dvd lerden;
    * dts audio-dvd de dts ses çıkmadı (Queen grubu), dvd seçeneğindeki streoyu seçince çaldı,
    *ac3 sesli 5.1 divx film çalıştı, ancak altyazıda TR karakterler bozuk, sanırım altyazı dosyasının formatını değiştirmek gerekecek.
    örnek olarak Transformers2.avi divx takmıştım, dehşet bir ses verdi, sanki sinema, araç içinde 4 taraftan sesler yığıldı, sanki araç içinde savaşıyorlar.
    *Playstationda çalışması için zamanında bir kaç filmi PS3 e uygun convert etmiş ve altyazı gömmüştüm, işte bu filmde altyazılarda hiç sorun çıkmadı, TR karakterler düzgündü.
    *orjinal ABBA dvdsi vardı, 24 klipten oluşan, çok iyi çaldı (stereo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 8 Mayıs 2012; 21:30:43 >

• mimleon ; güle güle kullanın, ön kamera düğmesininin resmini yüklemediniz sanırım ben farketmediysem kusura bakmayın.
    Birde '' Navigasyon çalışırken radyodan ses alınabiliyor, eğer rota açıksa ve yönledirme yapılıyorsa, bu esnada radyo sesi azalıyor, navi sesi çalıyor, bunun ne kadar alçak, yüksek olacağı menü ayarlarında var '' bu özellik sizin taktırdığınız alete has bir özellik mi yoksa diğerlerinde de oluyormu acaba bunu merak ettim servisteki çocuğa sordum ama navi açıkken ne radyo ne de cd çalmaz dedi bana ve saçma geldi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

mimleon ; güle güle kullanın, ön kamera düğmesininin resmini yüklemediniz sanırım ben farketmediysem kusura bakmayın.
    Birde '' Navigasyon çalışırken radyodan ses alınabiliyor, eğer rota açıksa ve yönledirme yapılıyorsa, bu esnada radyo sesi azalıyor, navi sesi çalıyor, bunun ne kadar alçak, yüksek olacağı menü ayarlarında var '' bu özellik sizin taktırdığınız alete has bir özellik mi yoksa diğerlerinde de oluyormu acaba bunu merak ettim servisteki çocuğa sordum ama navi açıkken ne radyo ne de cd çalmaz dedi bana ve saçma geldi açıkçası.

birazdan fotoyu koyarım,
    hemen hemen tüm navilerde,
    navigasyon sırasında radyo sesi verilir,
    hatta pip özelliği ile bir köşede film gösteren bile var.
    igo primo navide menüsünde mp3 çalma ayarıda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtmb

Burak, sen şimdi bana kızacan ama ; istersen bu provokatif işleri bırak.

Yaş kaçtı senin mtmb?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtmb

Burak, sen şimdi bana kızacan ama ; istersen bu provokatif işleri bırak.

Yaş kaçtı senin mtmb?

Tevellüt 1388
  • 1972 mi?
  • quote:

1972 mi?

Yanlış hesaplamışsın azizim.

Biraz daha çalış.
  • Asla! Hicri ve Miladi yıl arasındaki fark 584'tür
  • quote:

Asla! Hicri ve Miladi yıl arasındaki fark 584'tür

Gene, dersini iyi çalışmamışsın !

Bizi buradan kovacaklar.

Bir ara senin Gaave'ne yazarım.

Daha da buradan cevap bekleme !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

mimleon ; güle güle kullanın, ön kamera düğmesininin resmini yüklemediniz sanırım ben farketmediysem kusura bakmayın.

birazdan fotoyu koyarım,

ben necvox taktırdım,benimkinde pip olayı var da müzik dosyası çalarken navigasyona geçersem müzik listesinin görüntüsü var ama sesi gelmiyor,dvd,radyo yada tv modunda denemedim gerçi onları bilmiyorum.Birazdan inip deneyeceğim merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lupusscactuss

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

arkadaşlar, füme aracı olanlar cam filmi taktırdı mı? Nerden ne kadara takdırdı, nasıl durdu fotoğraf koyabilecek olan var mı?

Selam Arkadaşlar,

Gecen SONAX'a gittim arka yan ve arka camlara 1 numara film yapalım dediler.. Gunes vs fayda gorursunuz demişti.. Ancak bayii de dediki artık film yaptırmak yasak ve polisler camı çizerek 1 hafta içinde söktürmemizi talep ediyormus.. Aracım füme civic 2012 ve emin olamıyorum film konusunda ..

Gerçekten yasak mı?

Evet cam filmlerinin her türlüsü yasak en açık tonundan en koyusuna kadar hepsi yasak. Kontrol noktalarında polisler fark ederse anahtar yada bozuk para ile bütün camları çiziyorlar filmleri sökmen için ve hiçte uygun olmayan bir durum

• quote:

Sizin kırmızı ile işaretlediğiniz HATALAR dan farklı ,
    bakın ben neler buldum,
    yeşil, mavi kahverengi hep işaretledim.

Yahu bu Japon tasarımcılar (veya italyan, fransız, farketmez, tasarımcının ülkesi olmaz çünkü)
    ne kadar abes adamlar,
    bir türlü simetriyi oturtamamışlar.
    Halbuki ne kadar güzel olurdu,
    şöyle dairesel formlu pasta gibi olsaydı ön konsol,
    tam ortadan keser simetrik b ir görüntü alırdık.
    değilmi?

Bırakın bu işleri,
    sizin eleştiri yaparken yazma ve foruma yollamanız sürenizi,
    tasarımcılar düşünmüyor bile,
    içgüdüsel zaten benimsemişlerdir,
    simetri nedir, uyum nedir,
    vs.........................

Herkes bildiği işleri yapsın,
    eleştirileri yaparken de az biraz düşünsünler,
    araştırsınlar.

hadi iyi forumlar............................

Selamlar,

ESASINDA SİMETRİ VAR,

Kendi içinde ikiye böldüğünüzde, şöför için ve yolcu için iki ayrı simetri mevcut, Eğer arka koltuk ortasında seyahat edecekseniz, simetrik gelmeyebilir.

Yazlık evimizi dekore ederken Lavobo aynası (çerçeveli) köşesi yukarı gelecek şekilde oturtuldu. Karşıdan bakıldığında baklava gibi duruyor. Biz kare gibi bir şey bekliyorduk. Sorduğumuzda yeni trend böyle dendi...

Demekki ben biraz geri kalmışım diye düşünmüştüm.. Şimdi ise alıştım...Arabaya da alıştım...Sizde alışırsınız..

Saygılar..

• quote:

quote:

birazdan fotoyu koyarım,

bir sorum olcaktı navıgasyon acıkken seslı yonlendırme yaparken cd dınleyebılıyormuyuz peki

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.